Дискусия: Дни на котките и кучетата

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 20.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Стига си хленчил и мислил на глас, кой как играе сам си избира не си ти които да ни дава наклон какво, и как,кога и защо......Център за изява ли си търсиш всеки път? С глупоститите който пишеш

Последна редакция: 27.6.17
    лудакрава1, -niksan-, stefi1121 и още 1 човек харесват това.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Какъв ви е проблема, вие тука ще ми казвате- трябвало задължително да си предам котките, кучетата, играчките, а аз не мога да злорадствам, така ли?
    И при мен не са запълнени и няма отметки. Можеби различните играчи са в ралични сфери и не едно голямо общо предаване. Остават 30 минути. Аз не вярвам в успешното запълване. Още повече че трябва да бойкотирам заради това че нарочно връщаха прогреса за да ни принудят да селектираме. Е не са познали.

[Ghost_Rider] харесва това.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Никой не те кара на сила сам си преценяваш и решенията как са за твоя сметка.Просто престани да мислиш на глас:cry:xD:cry:Бойкотирай и БП ако искаш дали ще вземем или не цъкалките това решава БП а не ние решът ли да ни ги дадът ще го сторят. А твоят бойкот ще е глас в пустиня

4. Самардапа

Самардапа Главен болярин

при мен барометрите са запълнени, но няма отметки за наградите - цъкалки.....защо така?

П.П. Караконджи, ти ако си истински фермер няма ти излезнат сметките никога....и ще си умориш добитъка от глад само и само да е тарикатлък......за мен, начина ти на мислене и стратегия в играта са тотално погрешни, въпреки, че играта е индивидуална....игра, в която това, което правиш - го правиш в свой интерес - ако си кадърен и предприемчив няма да ти изглежда, че БП те ''цака в коленете''.... Факт е, се опитват да те надиграят, но иначе как ще събудят интерес? Не защитавам никой и никого не нападам - както всеки излага мнение, си позвилих и аз да изкажа своето..

stefi1121, DILQNADELI и .water. харесват това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен си има всичко - и запълнени ленти, и отметки.
    Да са честити наградите! (Остана да мине скриптът и да ги начисли :D.)

8) Няма ли право всеки да изкаже мнението си?

milena7004, [Ghost_Rider] и malkata_ice харесват това.
  6. esz102

esz102 Младши експерт

Има вече отметки

7. Mermaid

Mermaid Обитател

Има награди, макар и в последните 3 минути ,
    [​IMG]ПП урааа
    следете официални за редчетата и наградите

mushnuk харесва това.
  8. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

А къде да си търся редчетата сега? Нещо не ги намирам.....

9. amira

amira Обитател

При мен се появи само отметка на кучетата, но може би защото не играх за котките.

10. Самардапа

Самардапа Главен болярин

да, редчетата ги няма :)

и финалните цъкалките ги няма

11. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Право на мнение има всеки, но не и налагане на Бай Гаьовски песимизъм

Самардапа харесва това.
  12. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    Хайде много те моля повече без такива изказвания.Не мога да си обясня що за манталитет някой щом има собствено мнение и виждане как да си играе играта(както на него му доставя удоволствие) веднага не играел както трябва. Никога не ми е дошло на акъла,че някой дръзнал да сподели мнението си на всяка цена че търси поле за изява.Такива мисли могат да дойдат на човек,който търси точно това.

Valkaaa76, bubolina8 и milena7004 харесват това.
  13. milena7004

milena7004 Майстор

При мен също са изчезнали редчетата в облаците :D Вероятно ще ни ги изстрелят с прашка по- късно :D

..koni.., [Ghost_Rider] и bubolina8 харесват това.
  14. Hancheto

Hancheto Изключителен талант

какво стана с този куест-нямам редички,нямам награди-нищо ...защо,търсих си редчетата в небесната градина-тц...направих и двете-и кучета ,и котки...надявам се да е само забавяне на начисляването :)

15. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    Нямаме отговор колко време точно след събитието ще бъдат начислени,но всеки постарал се за тях ще ги получи.Повечето пъти нещата се случват до 24 часа след края на събитието,надявам се и сега да е така.

rudo_bobi и elliss_bg харесват това.
  16. Hancheto

Hancheto Изключителен талант

Благодаря :) Ще съм търпелива ,надявам се да си ги получа :)

Каспаретка харесва това.
  17. dedoto

dedoto Адмирал

То това трябва да е някаква супер прашка, че иначе голямо препращане ще да е докато стигне до насxD

milena7004 харесва това.
  18. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Къде изчезнаха двете редички на дъгата?

19. milena7004

milena7004 Майстор

Може и с космически катапулт да ни ги изпратят xD

20. dedoto

dedoto Адмирал

тюу.....голяма обиколка ша дай,може първо да ги пръжнат на слънцето8)/ако може моите да са до златисто;)/,па после ха на масатаxDxD

milena7004 харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.