Дискусия: Дни на котките и кучетата

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 20.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Като гледам много бавно се запълва нещо. Не вярвам че ще се постигне успех, въпреки 48-е часа които остават.

Последна редакция: 25.6.17
  2. gevre4e

gevre4e Стажант

защо не ми дава да предавам кучета ,
    почнах с котките и сега не мога да предавам нищо в летатаза кучетата

3. mechopuh78

mechopuh78 Guest

4. pet1r

pet1r Стажант

нещо розовите желета май не действат на този бейби бум
    26739578

5. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Аз да попитам пак, че нещо явно не съм доразбрала. Сега като взех всички подаръци от котките и кучетата и не е запълнен долният ред с двата подаръка( липсващ само втория ), печеля ли тези редове след края на събитието или трябва и последния подарък да е взет ? Извинявам се, просто се обърках тотално :)

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Да мила редовете са ти сигурни

malkata_ice харесва това.
  7. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Благодаря за бързият отговор :) Зарадва ме с него :inlove:

DILQNADELI харесва това.
  8. staneli

staneli Старши болярин

Така... Бейби бума свърши, едва ли някой селектира вече, че да навредим с шума в курниците и чифтосването xD.
    Та, каквото исках да ти го кажа, ти го казах в предния си пост, няма да те убеждавам, щом не искаш да вярваш. Но... Купата беше предвидена като награда /не с бонус код - това после е допълнено/. Бонус код никога до сега не е даван като награда в куест/евент. И след като не се запълни общия барометър, вдигна се олелия по форумите, и... я подариха тогава с бонус кода. Даже й промениха параметрите. Беше добра цъкалка за времето си.
    Жалко, че никой вече не си спомня за този момент. Естестевно, БП си взеха поука от този случай и досега не е имало подобен.

пп. По над 2 млн предадени от мен и в двата ръкава, не е кой знае какво, сигурно доста от вас са предали и повече, но... това е положението, на този етап толкова ми е на сърце.

milena7004 и stefi1121 харесват това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Някой с богати мама и тате, дето дава реални пари за да купи кошничка с храна и не ми пука колко ще изхаби за елекцията може и да предава. Но масовото предаване предаде богу дух.

10. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте,
    Да на това https://board-bg.farmerama.com/inde...ко-първенство-по-футбол-3част.2319/#post-6861 събитие не се стигна до финалното запълване на барометъра и след голяма врява във всички форуми бе пуснат код различен от предвидения.Първоначално беше предвидено ако се запълни барометъра след събитието да бъде даден бонус код с който да се вземе купата и други екстри.

Пп:https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Бонус-кодове.1686/

milena7004 и staneli харесват това.
  11. milkoga1

milkoga1 Господар

Като гледам как броя на бонус кодовете намалява....за 2016-1,за 2017-0,за сега...малко се съмнявам да дадат бонус код и сега ако не се запълни барометъра(лично мнение де).Но все още има време тъй че,ще видим какво ще стане.

12. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Съгласна съм за код,че е нямало скоро но без код в новините даваха други награди.
    За сегашния евент не зная как върви лентата почивам.Само наглеждам форума когато имам възможност.Дано е добър финала.

milena7004, -dd76-, staneli и още 1 човек харесват това.
  13. mell

mell Редовен

Колко остава за да се запълни до край ръкава - къде се вижда?

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

До края на събитието се надявам, че ще се запълни, дано БП са изчислили правилно, колко да върнатxDxDxD, иначе форумът ще пламнеxD.

DILQNADELI харесва това.
  15. tani1980

tani1980 Полубог

Само дано не го върнат пак назад, че тогава ще настане всеобщо форумно бедствие.

DILQNADELI харесва това.
  16. .water.

.water. Обсебен

Едва ли ще го върнат пак назад обаче с това връщане и ако не се запълни както казва колежката форума ще пламне и не само нашия предполагам.Ако оставят играчите без най-крайните награди при следващо такова събитие няма да дам и едно животно .Можех селектираните кучета и котки да ги набутам в менажерии и разните му там къщурки,а не в събитието.

DILQNADELI харесва това.
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз като гледам за запълване и на двете остава малко, ама остава само 1 час, а и без стимул като бейби бум и монетки не вярвам че ще се запълни. Пък вие съсипвайте с толкова труд скатаната супер храна за някакви цъкалки, дето може никой да не го огреят. После аз съм бил крив. Ще видим кой ще се смее последен като не спечелите. Ще давам аз реални паири да купувам толкова скъпи пакети със супер храна, да съсипвам толкова животни за да селектирам за някакви цъкалки, дето може и да не ги получа.

Последна редакция: 27.6.17
  18. bubolina8

bubolina8 Комисар

При мен показва че само кучетата не са запълнени

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен ги няма вторите отметки и на двете места, мъничко още трябва, ама трябва. След час и половина ще разберем какво се е получило в крайна сметка. (Но честно - все ми е тая, последните цъкалки не ме интересуват, просто има по-добри.)

bubolina8 харесва това.
  20. .water.

.water. Обсебен

Да има цъкалки ,но има хора ,които разчитат и се надяват на всяка която могат да спечелят.Няма да забравя как се молех за цъкалки да си запълня редчетата от дървото единствено Муши тогава ми подари безвъзнезднно и знам колко се радвах.Силно се надявам да ги дадат .

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.