Дискусия: Дни на котките и кучетата

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Jun 20, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zorro58

zorro58 Главен болярин

какво искате да кажете , че абсолютно никой не играе ли , та напредъка от както го върнаха не е мръднал ..........а стига

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като наближи края, напредъкът ще отиде където трябваxD.

lyd_s_motika and [[Fermerkaa]] like this.
  3. baiete

baiete Болярин

Шшшшш Ало БП кав'о става с кучетата никои ли не предава или хванаха гората и затуй не мърда лентата :mad:. Ще си оговоря сам стоплих пазарен трик .xD
    п.п. Опа светна лампата и на кучетата :oops:

Last edited: Jun 23, 2017
  4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Aми аз също не предавам. Чакам бейби бум0а.

5. milena7004

milena7004 Велик майстор

Леле,ама те котките съвсем "назаднали"xD Само при мен ли показва ,че барометърът е съвсем празен или................. ?

6. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Напреднаха - погледни сегаxDxDxD

milena7004 likes this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не е само при теб :D. Пак нещо е оплескано :D.

Мда, оправиха се. Горките :inlove:котенца:inlove: - да бъдат така дискриминирани :D.

milena7004 likes this.
  8. milena7004

milena7004 Велик майстор

При мен ,и след рефреш барометъра си остана празен xD

9. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Чакай, идат - зад завоя са...xDxDxD

eva-mina and milena7004 like this.
  10. milena7004

milena7004 Велик майстор

Сядам да ги чакам, на ъгъла на тротоара xDxDxD

П.П Като предадох една котка,ей така от любопитство и барометъра се напълни веднагаxDxDxDxDxD (не че досега не съм предавала там де )

eva-mina likes this.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

При мен пък показва че е спечелен реда, ама няма човка на него, можеби ащити не съм поичнал д апредавам кучета.

12. pepa551

pepa551 Анализатор

Хайде на монетките:music: Изяждай те си желетата :p и успех:)

Last edited: Jun 23, 2017
    .water. likes this.
  13. milkoga1

milkoga1 Господар

Според мен барометъра просто се е напълнил,ама нямаше как да го покажат,щото никой нищо нямаше да преде вече и затова са тези аномалии сега.Крачка напред-две назад,рачешка му работа xD

14. smarf

smarf Стажант

Дадох само едно коче и едно куте ако може ще дам елените като ги завърнат.

eva-mina likes this.
  15. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз няма да предам нито една играчка докато не видя че нещата са наред и няма да върнат ленатата назад,
    Ако решат да върнат пак лентата - искам си обратно храната, която съм похарчил.

16. Mermaid

Mermaid Обитател

Да си вземете храната ?Я пригответе малко" уискас ", вместо да се пазарите ,
    че сън не ме лови вече от вашите бъркотии .Само награди бълнувате ,една играчка
    в повече ви е страх да хвърлите ,ама чакате редичка и котка роял флош....хъъъъхъъъ

ПП До този момент няма прецедент в играта, когато общият напредък да не е запълнен ,независимо от визуалните ефекти .В тази задача обаче е избягната
    възможността за получаване на голeмите цъкалки само срещу едно предадено куче или котка,ако не се напълнят преди това индивидуалните барометри .:)

Last edited: Jun 24, 2017
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мен роял флош-а не ме бърка. Редичките са спечелени, така че ми е все тая. Предадох играчки на котки за милион и половина. Милион и половина мамицата ви. И нищо и половина в мърдането на напредака. Да си ги бях оставил да ми ги обърннат накрая в точки и пенита вместо да ги влагам. И кучетата по същия начин - близо половин милион в играчки и пак никакво мърдане.
    Не са познали. Вече и храна нямам, а и да имам, щом съм си спечелил редичките и съм си взел цъкалките за мен всичко приключва.

lyd_s_motika likes this.
  18. riomde

riomde Активен автор

Като гледам, напредъкът пак назад се е върнал:mad:, да не би да има опция за връщане на предаденото аз да не знамxD.

eva-mina likes this.
  19. Буреноска

Буреноска Младши експерт

те ги писали че са спечелени редовете ма не ни ги дават да си ги запълним, пак ще тряя да чакаме края и каквото сабя покаже. Ха да имат късмета да не ни дадат наградитеxDxD тежкό им значиxD

lyd_s_motika likes this.
  20. milena7004

milena7004 Велик майстор

В тази задача обаче е избягната
    възможността за получаване на голeмите цъкалки само срещу едно предадено куче или котка :)

Здравейте.Това къде го прочетохте? Ако не сте го прочели в официални,моля да не подвеждате по неопитните играчи. Надявам се да не сметнете въпросът ми като заяждане.

.water. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.