Дискусия: Дни на котките и кучетата

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 20.6.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

ЧЗВ

[​IMG][​IMG]

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Всичко, предадено в личните задачи, отчита ли се в общите?
    Ако имам напр. изпълнено само до 3 ниво от личната задача, а общата лента се напълни, ще получа ли наградите за общата задача или трябва да имам изпълнени 8-те нива?

ПП1 Котенца ще селектирам, имам да правя две сиамчета, а на пазара и материал за направата им липсва или е безумно скъп. За кучетата се замислям, ще огледам наличното в плевнята и ще реша да изхарча ли 100 СХ за играчки или не.
    ПП2 Редичките като точки са прилични, но бонусът за повече то от оборите си е направо тъп. Самите цъкалки не са най-добрите, но все пак са доста прилични.

Последна редакция: 20.6.17
    MARV3000 харесва това.
  3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Чини ми се, че тънко искаш да минеш ;)

Съдейки по това тук

мисля, че задачите са навързани и зависими една друга от последователността на изпълнение. И вероятно предаденото в индивидуалните задачи не запълва общата лента. А за играчките си пише, бре :p

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ако играчите от чуждозземско са по глупави и предадат преди мен в общата задача и тя вземе че се запълни, ако не съм предал и една котка или куче, ще получа ли и аз редчетата с облачета? Все пак съм българин - имам храна за 200 и отгоре селекции, но не искам да се мина.

MARV3000 и chiken5 харесват това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Кой е казал, че искам и двете редички?
    Да, да, видях и си коригирах поста :p.

Ами това искам да си изясня предварително.

6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз искам и двете. Само дето нямам дори и 50 кучета.

MARV3000 харесва това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Имам и кучета, и котки. Ама селектирани кучета не ми трябват. (Освен да събират прах в плевнята, чакайки някакво приложение, или да ги продам, което правя по изключение, не съм зарината със селектирани, за да го правя.)

8. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

И аз искам да попитам същото та дори и с една предадена котка примерно и се запълни и ние ли ще получим реда

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Замислих се повечко и стигнах до извода, че редичката може и да получим евентуално с една предадена/о котка/куче. Ама без цъкалките. Да, начинът за последващо сдобиване с тях е ясен, но определено не е моят начин.
    Още ми е миш-маш в тиквицата какво и колко ще играя. (СХ има, да благодаря отново на щедрата кралица.)

nefertiti, MARV3000, bubolina8 и още 1 човек харесват това.
  10. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Sowohl Hund, als auch Katze, haben noch eine Gemeinschaftsaufgabe. Die Abgaben der einzelnen Aufgaben zählen dort hinein, aber auch nach Erfüllen der kompletten Aufgaben kann weiter in die Gemeinschaftsaufgabe eingezahlt werden.

Както кучето, така и котката, имат и обща задача. Предаването в отделните задачи се начислява и там /в общата за съответното животно де!/, но след изпълнението на целите задачи /сиреч индивидуалните/ може да продължи начисляването в общата задача.

Тъй рекоха германците!!!

-dd76- харесва това.
  11. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Вярно, не си, ама като те знам колко си прилежна...;)

Ама съм бързааа xD

Ако това помага...явно "я ошибалась" в предположенията :)

Общий прогресс

• Заполняя персональную шкалу, вы одновременно заполняете и общую шкалу.
    • Заполнять общую шкалу можно как соответствующими животными (простыми и селекционными), так и соответствующими выпадающими предметами.
    Мдаа :)

12. ..koni..

..koni.. Редовен

при селекция, когато ще се получават фермерски монети 21-22 юни, ще се падат ли и играчки за котки и кокали

13. baiete

baiete Болярин

Зареждам по 25 бр. от котките и кучетата и утре след като почне бума като ги събера ще преценя дали да ръгна още толкоз .

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз го разбирам така - без значение дали си предал и 1 куче/коте след като си свършиш индивидуалните задачи, ще получиш реда. Нещо като както когато всички получихме при едно новогодишно събитие снежни глобуси
    Насадих всички кучета и котки налични да се селектират - общо 39 селекции.

Последна редакция: 20.6.17
    MARV3000 и eva-mina харесват това.
  15. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Къде мога да видя стойностите на котките и селекциите им?

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

17. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

Много ти благодаря. Душичка си ти:inlove:

18. SmetAnka

SmetAnka Напреднал

От селекция на кучета или котки по един предмет ли дава?

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Не. Селекцията на кучета е отделно, селекцията на котки - отделно. Ще получиш после два реда и по 2 допълнителни наградки. Пълк ти ако искаш селектирай само котки, или само кучета, ако имаш фаворит. Аз селектирам наред.

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Голям бум, няма що, от 100 селекции 2 хъски и 1 фолд и това, ако не е бум, здраве му кажи:mad:.

bubolina8 харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.