Дискусия: "Диви животни"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 19.9.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Обор/Производство
    Н
    и
    в
    о
    ПродуктЗареждане сС хранаС храна
    и вода
    Суп. храна
    и вода
    ТОЦена
    (МП)
    Басейн за крабове
    1 Б[​IMG]1 краб
    1 тор
    1 храна за
    краб (мели се)

5 зах.тръстика + 5 грозде
    смесване 6 мин.
    ст-ст 157 МП
    11:0008:4804:24125340

2. daniandd64

daniandd64 Стажант

знам с каква храна се храни но обор за краб нямам

3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Не ще зърнеш краба на дувар, dani, той е водна твар!

[[Fermerkaa]] харесва това.
  4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не искам да съм лош пророк, но нещо ми подсказва, че несбъдната и ще си остане, аз мечтая едно да зашуми, но едва ли.

lyd_s_motika харесва това.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз със сетни сили събрах храна да спечеля поне скейтбордовете. Червено производство не искам, а крабове и тотеми не мога и да мечтая. Нямам толкова храна. Едва събрах 1 милион точки от животни и селекции та минах манифактурите за да взема малко храна накрая. Ако случайно тоя септебърфест е с предаване на стоки за топ 1000 - без мене.

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Няма да е. Ще бучкаме някаква китка, ще събираме изскачащи, ще правим нектар и ще играем нещо подобно на мятането на секири - за монетки, за награди (нямам идея какви ще са).

лудакрава1 харесва това.
  7. .water.

.water. Обсебен

Е кви нектари септебърфест ми звучи като бирфест поне бира да си правим ентусиазма щеше да е друг.Какъв е тоя компотофест:(

lyd_s_motika и [[Fermerkaa]] харесват това.
  8. tani1980

tani1980 Полубог

Заради бежанците сигурно са заменили бирата, то като не са казали шербет...Те свинското са махнали от менютата в училищните столове, та какво им пречи на биреният октоберфест да го заменят със сокчета...

lyd_s_motika харесва това.
  9. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

:cry::cry::cry: