Дискусия: "Диви животни"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 19.9.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -igrata99-

-igrata99- Подрастващ автор

от загадъчните съм много доволен пръкна ми се анона:inlove: 2 кашута 3XXL-а; от оборите червена панда и фламинго но тигъра така и не се пада

.water. харесва това.
  2. borialex

borialex Стажант

анона и кашу,от оборите на Бахама- 2 червени панди /за първи път/ и поредния тигър

mushnuk харесва това.
  3. milkoga1

milkoga1 Господар

Четете бе хора,четете...само 4 страници по назад
    mushnuk

ви го е написала на чист български език.
    Дискусия: "Диви животни"

lion8080, pigi102 и лудакрава1 харесват това.
  4. The.Farm

The.Farm Болярин

Всъщност, за жалост е само един.

5. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Розова панда и кашу, това е, с което мога да се похваля, еленче нямаааааааа.

mushnuk харесва това.
  6. The.Farm

The.Farm Болярин

при мен лебед [ама това не е хвалба, стават ми 8], анона, но повече се кефя че от спечелените парти билети нацелих 200 ТО за 24 ч. и най после последната птича къщурка която я нямах.

BUTTERFLAYS, .water., mushnuk и 3 други харесват това.
  7. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Значи няма смисъл пак да обяснявам , че отново нямам Червена пандаxDxDxD От оборите на бахама едно фламинго и слонче ++, дърветата една анона,другото поне е Ххл успокояващоxDxDxD Фермата ...... там некви пчели зажужяха и другото е подобноxDxDxD Абе аз ли съм най големия кърък не мога да разбераxDxDxDxD

lu4o харесва това.
  8. sahara83

sahara83 Познавач

Не не си аз съм:) пак няма тигър а от дърветата дори анона не ми се падна а кашу моля ви се!xD

лудакрава1 и mushnuk харесват това.
  9. lu4o

lu4o Младши експерт

Сигурна съм, че на 27-ми ще се чудиш къде да си сложиш Червените панди. Едната е от нас.

.water., pigi102, лудакрава1 и още 1 човек харесват това.
  10. plamen_bayrakov

plamen_bayrakov Активен автор

е как го направихте бре хора.
    само на хамелеон и пчела как се правят толкоз медали
    ,другите дават по някой червен и розов медал,ама не винаги
    някой да даде акъл как да стане

11. .water.

.water. Обсебен

Оборите свинчуга жълт орел оранжев щраус и еленчета бахамата златна змия оранжева маймуна и такава камила и бански дърветата ХХЛ няколко вида.Общо взето бива.Радвам се на подобренията на дърветата на бахама .Нямах кой знае какви очаквания даже и не мислех,че ще ми се пръкне елен.

лудакрава1 харесва това.
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Имаш тигрица и кашу от мен –само ми напомни, че гинкото ми свършиxDxDxD Аноната ми една , няма как да я сцепя на двеxDxDxD

13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодарско...... ще предизвикам съжаление , няма начин:D:D:D

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Приеми го от добрата страна - може би кашуто ще може да се подарява/разменя на този ПиТ, а аноната - не.

лудакрава1 харесва това.
  15. sahara83

sahara83 Познавач

От мен имаш червена панда а иначе сигурно съм го написала неясно вече имам горичка от кашу така че ако искаш дай кашуто на някой беден човечец който няма и моя късмет.:):)xDxD

Последна редакция: 21.9.16
  16. ficho_123

ficho_123 Стажант

Язовец,фламинго,тигър,розови панди,кашу ,анона .

17. tani1980

tani1980 Полубог

При мен от загадъчните отново НИЩО свястно.Започвам да си мисля, че над фермата ми тегне проклятие или че БП са ме анатемосали... Та значи от оборите на Баха - жълти клечки, бански и 2 ленивец ++ , от дърветата плява, само една амхерстия ххл, колкото да не е без хич, а другото за огрев.Във фермата пак същата каръщина - един червен кошер за цвят, а другото за влакчето, някакви жълти производства.... Ни фламинго,тигър, червена панда или тигър, нито пък елени.Кашуто откога е в играта, хората горички си направиха, при мен още не и не - като че ли има забрана за него в моята ферма...

rosita67, milkoga1, FrozenKiss и още 1 човек харесват това.
  18. -mairon

-mairon Подрастващ автор

Не се притеснявай.При мен е същото.Просто такъв ни е късмета.

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз спечелих само дърветата. Вероятно ще спечеля и билетите на влечугите. Нямам храна и не ми се занимава да предавам за задачи и да мелям. Така че им тегля една тънка дълга и не ме е грижа. Аз от предните оботи поне спечелих броненосец.

20. joujoujouj

joujoujouj Полубог

И на мен ми се запъна червеният отбор,
    честно казано ме блазни само крабският обор,
    но от кошера пчелите излетяха,
    а на купешките - с цените се оляха!
    Яд ме е да пръсна толкова пари...
    ще ги кътам за по-черни дни!
    А пък скейтборди и тотеми
    по-добре за много време
    своята продукция да дават -
    костенурки и тукани бързичко се разхищават.

rosita67, lu4o и лудакрава1 харесват това.