Дискусия :"Детска градина"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Oct 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Ами аз явно съм работила по старата таблица преди промяната,
    [​IMG] затова се е получило объркването. Но нищо, вече успешно приключих куеста и съм доволна :D - редичката е активирана, и от дърветата ми се паднаха хубави неща, остава да видя как ще е при оборите и парти билетите. :)
    Успех на всички останали с куеста! :)

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Вероятно е имало грешка в превода на самите предмети, затова се е получило и объркването ти, основателно. Аз още не съм стигнала до там, не съм забелязала и грешката...Моля за извинение от името на колегите!:)

SP-14 likes this.
  3. raycheva75

raycheva75 Младши експерт

Аз много се молех да ми се падне ракитник но ми се паднаха 3 дървета кавхой и няколко дървета ХХЛ - 2 японски клен, дюля, круша дъб кайсиево дърво, а от оборите едно рибарче, киви другите обори ги имам и не са нещо интересно.

4. kosdas

kosdas Анализатор

от оборите 2 птицечофки и червени хамелеони поредните таралежи и кивита
    а от дърветата една скоруша и 1 ракитник сичко друго за подряване на супата от кивита и птицечовки

Valkaaa76 likes this.
  5. desi232

desi232 Посланик

пълна скръб,от оборите оранжеви зайци-.- и жълто производство -.-за бои,с дърветата също-.-

6. MARV3000

MARV3000 Ветеран

при мен - жълти стригане и трюфели , мишки и жаби - пълна подигравка

7. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Няма проблем - извинението прието! :) Всички допускаме грешки, така че всичко е наред! :)
    В началото се изненадах от несъответствието на предметните награди, тъй като бях решила да не го играя целия куест, а само за стикера и Сапунисания Армстронг, но след като взех Ваната реших целия да го изиграя и не съжалявам - ей сега от оборите ми се паднаха, и рибарче, и костенурка, и вълк, останалото - гълъби, оранжев обор за магарета и жълто производство на щраусови яйца. :D Както казах и в по-горния си пост - много съм доволна от куеста и наградите като цяло. :D Моля се дано и парти билетите ми донесат така заветните лале и лилия от Колелото на късмета. :)

8. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Незнам БП какъв намек ми прави - дали да си вдигам гълъбите или да стана пощальон :D, но от 6 обора ми се паднаха 3 гълъба и така вече съм щастлив собственик на цели 16 бр.!!!! И това най - вероятно щях да го пренебрегна, ако не ми се беше паднал 12-я вълк, 8-та жаба и безкрайно ненужното жълто пчеларство.
    Ама да кажем, че на подарен кон не му се гледат петалите, Обаче вече определено няма да си купя обор, щото и там успеваемостта е в подобен процент.

9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като чета кой какво получи стигнах до извода, че БП си чисти боклуцитеxD, затова предлагам, вместо обори и дървета да се дават лг на стойността на оборите и дърветатаxDxDxD.

SP-14 and nadetonadeto like this.
  10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Дано не се права, че тогава...трябва де е настъпил момент'а, да даря с целувчица абонамента :wuerg:xD

nikola2014 likes this.
  11. amira

amira Обитател

И аз ударих джакпота от оборите - червен кокошарник.

bubolina8 likes this.
  12. -niksan-

-niksan- Господар

и аз съм от късметлии те xD

amira likes this.
  13. -niksan-

-niksan- Господар

много красиви жабки

14. maurika

maurika Активен автор

аз пък имам рибарчета в излишък ще ги менкам на размените за ракитник ако някой има интерес да пише на лични

15. bubolina8

bubolina8 Болярин

Пълна скръб с оборите и с дърветата!

bubolina_8 likes this.
  16. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

хари-мъриxD

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Моите майстори излязоха печени...едно киви, две костенурки и ей тази красота :

18. kosdas

kosdas Анализатор

а така нова простотия кучетата ми ще станат вегетариянци ще ядат соя8)

19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

да, нещо подобно като при вълците, нали са си братчета:)

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ужас. Съсипах си суперх храната на вятъра, за да завърша задачата най - вече заради обоите, и ми се падна едното нищо - оранжево гуано, жълто козе мляко, петли и 3 броя жаби. Как на вас се падат костенурки и кивита не знам.