Дискусия: Ден на яйцата и зайчетата

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 25.3.26.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. evil1234

evil1234 Стажант

И колко време трябва да мине за да отговори някой?

змей_горянин харесва това.
  2. змей_горянин

змей_горянин Стажант

Въпроси: Кога ще има растение за неполучилите??? Как ще бъдем компенсирани за забавянето по вина на БП??? Целта закупуване на кошници ли е???
    Надявам се някой от екипа да отговори, а не да се спотайва повече от 3 часа. 8)

П.П. Току-що ми се начислиха 10 бр. тръби от бамбук. Но ако имах 5 бр. в началото след 35 мин. щях да имам 25 бр. Моля, попитайте БП, подиграва ли се с играчите!!! Как ще се компенсира забавянето в начисляването на растението???

Последна редакция: 26.3.26
  3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, на всички са начислени по 10 броя семена.
    тук имаше семена, за каква компенсация говорите?
    Няма спотайване, не виждам причина да правя нещо подобно, когато съм на линия.

4. змей_горянин

змей_горянин Стажант

Преди 44 мин. си отговорила в друга тема, а тук тишина до преди 3 мин. Това как го наричаш?!

Моля, задай нагоре по веригата въпроса ми : Ако имах 5 бр. в началото след 35 мин. щях да имам 25 бр. Как ще се компенсира над 3-часовото забавяне в начисляването на растението???
    10 бр. в момента е подигравка!!!

5. Agrafix

Agrafix Прохождащ

125 щеше да имаш

6. Кобрелия

Когато съм прочела, тогава съм отговорила. Освен това в тази тема отговорих след направената проверка и начисленията. Съжалявам, никой от екипа преди това не е бил на линия.
    Това не е вярно, не мога да предам подобен въпрос по-нагоре.

Съжалявам за забавянето със семената, но съм убедена, че растенията ще се съберат навреме от всеки и мисля, че е излишно да търсим и при всяка възможност да плюем, обиждаме, хокаме и прочие, като може и без това.

phkolev, .TAINNA. и змей_горянин харесват това.
  7. milena7004

milena7004 Велик майстор

Тц,тц,тц, що за заяждане на дребно?Кога отговорила,къде отговорила, пък що сега на теб...Е ти ще кажеш че животът ти е зависил от това.Стига бе хора ,това е просто ...игра!

phkolev, SULIO_PULIO1972 и .TAINNA. харесват това.
  8. змей_горянин

змей_горянин Стажант

Не, точно 25. ;)xDxDxD

Нямам диалог с теб и едва ли Кобрелия има нужда от "адвокат" в случая, но е добре и да четеш:

Хубава вечер! :)

9. .water.

.water. Обсебен

Благодаря на БП,че моите 5 семенца си бяха на мястото и завърших евента.Ще помоля Мушнук вече да си прибере сметалото таблиците и всички екстри не мисля,че го заслужаваме включвам и себе си.Успех на играещите.Хубава и най-вече спокойна вечер.

ka-linka и dedoto харесват това.
  10. milena7004

milena7004 Велик майстор

То хубаво си чета аз,ама ти се научи и да вникваш в написаното!И да, ясно е ,че Кобрелия няма нужда от адвокат, но аз цял ден не съм влизала във фермата и влязох да прочета нещо ,което би ми било полезно за този евент , но вместо това ми се налага да премина и през твоите излияния с ,които не знам как и на кого беше полезна в тази тема.Освен това написаното от теб звучи заядливо,а за мен и натоварващо!

.water. и .TAINNA. харесват това.
  11. kikiniki-n

kikiniki-n Стажант

начислени са само тук.в основната и в останалите нищо няма,даже помощните проверих-никъде няма нито полета с растения,нито семена.. П.С.начислиха се по 5 ,но не навсякъде, принципно не е фатално чак,за 2 седмици все ще ги събера исканите,но никой нищо не казва,никаква официална информация за естеството на проблема,колко пъти влизах тука,нищо -кога ще се разсажда в крайна сметка:(

Последна редакция: 26.3.26
    sco харесва това.
  12. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, в посочения акаунт вече са засяти първите тръби от бамбук. Хубава вечер!

13. kikiniki-n

kikiniki-n Стажант

И аз благодаря за учтивата констатация, , разсети са -в последната ферма случката се случи в 12 посреднощ почти.Рядко пиша тук,играя играта и и каквото-такова при проблеми,нали все си повтаряме,че е игра,но обявено събитие да започне в 15-00 и до 23-00 да няма никаква информация кога ще цъфнат тез прословути тръби в полето за разсаждане и причината за липсата им-отложено ли е, бъгнало ли се е- -не е приятно.И аз благодаря и спокойна вечер.

sco и змей_горянин харесват това.
  14. Кобрелия

Здравей, при теб е късмет, че съм улучила правилния акаунт та съм начислила бройките. При подобни случаи на нас ни трябва ИД номера на акаунта/ите, за да направим някаква проверка. За да не се бавя, реших да начисля не позволените 5 бройки, а 10 по моя инициатива /можете спокойно да ме докладвате през съпорт/, като не потърсих ИД от тези, които са споделили за липсващи бройки, но не са споделили своето ИД.

Добро утро на всички, нямам лоши чувства към никой, наистина не мога да си позволя да се разсейвам с дреболии и да хабя енергия и емоции. Бъдете здрави и усмихнати! Успех с евента!

.water., krisi026, ..koni.. и 3 други харесват това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Малко по-икономичен вариант на ниво 9 за всички награди (в сравнение с това, което предлага играта):
    https://i.imgur.com/lN3SPfi.png

Днес Мишо и Силвия ме дариха с 3 прави и 2 огънати тръби, останалото не беше интересно, т.е. нямаше сандък с бонуси или сандък Пиколо.

И нови два малко по-икономични варианта на спестовния вариант (в таблицата някъде по-горе в темата са намалени количествата) за нива 6 и 12:
    https://i.imgur.com/K1XW40O.png
    https://i.imgur.com/RbrkRKM.png
    Растенията малко намаляват, но изскачащите съвсем малко се увеличават. Отделно и една грешка си намерих.

Последна редакция: 27.3.26
    ..koni.., phkolev, xari_myri и 2 други харесват това.
  16. ka-linka

ka-linka Посланик

Благодаря от сърце, чеденце! За поспаланки като мен, които повече от 4 обирания на ден не могат да догодят, е безценна помощ! :inlove:

17. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Здравей Муши, защо не ми се начисляват монети със звезди ? ID 54736714

18. mushnu4ka

Здравей, не е достатъчно да "начертаеш" тръбите, трябва и да натиснеш бутона, означен тук като 6. Въпросният бутон е активен (т.е. зелен), ако имаш тръбите, които са необходими. В противен случай е сив. Освен това задължително тръбата трябва да премине през наградата Монета със звезда, иначе приключваш нивото, вземаш съответното количество Монета с череша, но не и Монетите със звезда. Казвам го, тъй като ми направи впечатление, че при теб в някои нива са "начертани" тръбопроводи, които не минават през монетите със звезда. Приятна игра!

19. -iliana7-

-iliana7- Кандидат за признание

искам да попитам , когато направим всички нива дали ще ни пусне да ги играем за втори път , защото няма да стигнат звездичките за реда и 4-те награди към него

20. mushnu4ka

Здравей,
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Ден-на-яйцата-и-зайчетата.27584/#post-231182

Хубав ден!

koteto9, -iliana7- и .TAINNA. харесват това.