Дискусия: Ден на Храмовата маймуна

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Feb 23, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Хорааа, много моля някой ако има за продан да пусне на 39 пазар стотина мишки. :)

Много, много благодаря! ;)

2. ganka79

ganka79 Стажант

кое животно произвежда ушанка

3. Bamze

Bamze Главен болярин

Редът го спечелих, наредих и обрах! Ура!:D
    Изскачащите този път бяха добре.Приключвам с това събитие сега, защото плевнята ми изтъня, а хазната - поизпразни.:p
    Стискам палци за Tani1980 и 100-те мишки, не мога да помогна за съжаление, не съм на нейния пазар.
    Успешна игра и приятно забавление ви желая!:):):)

Коалата, на Бахамата.Фабрика за ушанки - строи се в града, в работилницата. Успех!

Чудесно! Надявам се, че няма да има нещо, което да ти попречи да завършиш квеста! ;)

Няма за какво, нали си помагаме.:)

Last edited: Feb 28, 2021
    pepa551 likes this.
  4. ganka79

ganka79 Стажант

Благодаря!На всички успех!

Bamze likes this.
  5. tani1980

tani1980 Полубог

Не ги мисли мишките, нямаше и 2 минути и някой се отзова на молбата ми. :p

ka-linka and Bamze like this.
  6. l.bm

l.bm Стажант

И аз приключих и наредих!

Bamze likes this.
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Още вчера го приключих, само мишките ме спъваха.Благодарности на този, който ми пусна мишки на пазара. :)

Bamze likes this.
  8. dedoto

dedoto Адмирал

поредната глупост толкова много монети се падат:wuerg:че не може да се вземат даже цъкалките:(нямам думи

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

цъкалките се взимат докато вземеш редичката. Само третата, на върха, ако не успееш да я вземеш, купуваш я :)

ka-linka likes this.
  10. ka-linka

ka-linka Посланик

Ааааа, ама можеше да намалят малко нещицата на сергията, та като се пънем да го бутаме до края, да купим повечко неща. Една реколта от едното поле и го приключвам след няколко часа, ще имам и ден и половина за читалището.

.TAINNA. and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  11. dedoto

dedoto Адмирал

За да ги има и в килера;)като дават нещо да го правят като хората8)

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Точно си е като хората :D едната ми е в реда, другата е при цъкалките и дава много добри точки. Не е за изпускане ;)
    С монетите можех да взема и другите две цъкалки, но предпочетох другия таб със СХ, СТ, Купон и тем подобни :p

[[Fermerkaa]] likes this.
  13. dedoto

dedoto Адмирал

Просто няма шанс с 220 монети дет ти остават да вземеш и другите двеxD

п.п. интересно защо на ейдж ми беше приключил евента:mad:влезнах през музила и.... последната част не е изиграна ужас:mad:

Last edited: Mar 1, 2021
  14. .water.

.water. Обсебен

Защото бързо си го приключил:D:pима още ден и половина да не се моткаш ами ударно да копаш до края.

15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Не знам къде какво харчиш, но моите монети след покупката на сърфиста бяха точно 155+165=320 :p Някъде си похарчил 100 монети, по чуждо? xD

16. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аз взех само Хула сърфист за парички, а с другите парики взех купони, токени и супер тор.

17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Е това е умна жена :inlove: И аз това направих и съм предоволна :D

[[Fermerkaa]] and -mairon like this.
  18. petaar1

petaar1 Младши експерт

вземам само цъкалки те ми дават много повече от всичко останало

19. gigi_421

gigi_421 Експерт

И аз приключих- взех редчето( макар да започнах доста късно- в събота, че бях в болница). Радвам се, че успях. Редът е добър. Купих едната цъкалка(нямаше как иначе), купон и СТ.Всичко това без допълнителни бонуси от колелото( то май никак не ме обича>:(). Все пак съм доволна:).