Дискусия: Денят на Храмовата маймуна

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. loboshkinikolai

loboshkinikolai Прохождащ

изобщо ще пускат ли някакъв ивент от всичко обещано в календара?>:(>:(

.TAINNA. и nikol1611 харесват това.
  2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

xDxDxDxDxD тая клетва съм я изпуснала...пу, пу, пу ... и премиум никогиш...xDxDxD

Вчера обрах едно поле преди срива ...връзките още стоят в плевнята...интересно какво ще направят с тях и тия 9 минути евент, твоето растение като го обра остана ли ?

Последна редакция: 17.5.18
    .TAINNA., bim177 и БашФермер харесват това.
  3. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

И аз съм тъжен,че този път пропуснах изпълнението на Маг Конджи. Диването много бързо му разписа картата за санаториум и заличи....Като един спец по средновековието,той е много вещ в тъмните магии,заклинания и телепатично въздействие. Все пак това е времето на вещиците,магьосниците и опитите да се направи злато от оборски тор. Последното и БП го опитва,в момента.
    Така,че умната с "Поразяващата клетва ", Повелителя на черните магии", "Унищожителя на сървъри и евенти"!!!

kakata13, sm0uk3r71, [[Fermerkaa]] и 3 други харесват това.
  4. bim177

bim177 Обитател

Какво правим сега , Поне го махнете от календара да не се вижда

.TAINNA. харесва това.
  5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

хахах....ма баба тодорцаа пак изтърва:(

.TAINNA. харесва това.
  6. flora35

flora35 Прохождащ

7. flora35

flora35 Прохождащ

Здравейте, при мен не са активни никакви събития. Какво правим?

8. НощенБяс

НощенБяс Редовен

четем официалните

DILQNADELI, БашФермер, .TAINNA. и 4 други харесват това.
  9. kakata13

kakata13 Старши болярин

изчезна яко дим,а некакви тиари висят в плевнята

10. НощенБяс

НощенБяс Редовен

хе, вие пак нещо сте взели аз към 16 часа се наканих да вляза ма оня ме пресрещна с къртача „къш къш от тука” ми викаxD

-dd76-, FrozenKiss, AsparagusMintCandy и 2 други харесват това.
  11. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Хах! И при мен тъй стана. Налегна ме някаква дълбока дрямка посред бял ден и се освестих криво-ляво чак към 4 без нещо. Рекох да видя какво става из владенията ми, а то шашавата овца вече се беше разкъртила... :p

.TAINNA., FrozenKiss и -niksan- харесват това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Почивайте пълноценно, не се знае дали ще ви се падне такъв отпуск отновоxD:music:.
    Моите животинки си стоят в развъдника, след толкова време се надявам на много добри селекцииxD.

.TAINNA., FrozenKiss, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще смогна с най лудия куест с бяла лилия и луди бройки който се искат:p;)
    По 3-4 пъти на ден сея само:p;)
    Направо след 24 когато мини празника и почивните дни ,да пускат задачите,да се насладим на хубава почивка:):)

.TAINNA. и sm0uk3r71 харесват това.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

А не няма да се съглася с теб комше поне до септември дано да е че лято се задава идва моренце планина стига с тая ферма тук

.TAINNA. харесва това.
  15. marin4ev

marin4ev Прохождащ

може ли помощ... събитията ги няма вече 3 ден
    ID: 54325041

16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

при всички ни е така отменени са засега

.TAINNA. харесва това.
  17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

А здрасти!:D Ти пък намери кво да кажеш, тъй не се научи да четеш между редовете! Досега не си схванал, че опита ми е да потуша плюенето и да спрем да пишем и четем обвинения, ненужни никому. Станалото - станало. Да гледаме напред, да намерим/ят решение, не да търсим виновника. И ако го намерим какво?! Ако има идеи за оправяне, давайте, но не е наша работа това, нали?! На друг се плаща да измисля решенията. Колкото до загубите, едва ли нашите могат да се сравнят с техните, тъй че... За умни глави мисля ги, да, не ги мисля в никакъв случай за глупави и не ги подценявам. Ние сме им казали за какво плачат децата, но те си следват плана. Може като го изпълнят да поохлабят малко хватката или може и норма да изпълняват знам ли какви са им намеренията. Ние сме, за да им предадем мненията на играчите - положителни и отрицателни, това и правим, вече оттам нататък да си правят сметката. Какво повече да направим, да ги напляскаме ли?! Ако можехме бан да им дадем - с удоволствие:D

.TAINNA., kakata13, milena7004 и 2 други харесват това.
  18. БашФермер

БашФермер Генерал

;) на мен ми е ясно, че вие нямате вина и затова никой не си е позволил да скочи срещу вас, защото нищо не зависи от ниво - форум екип. НООО виновника трябва да се казва кой е, защото в последно време лакомията им изяде главата. По-често да ги споменаваме, по-често да си искаме /нормални неща, не като веселата тема за компенсацията/ пък може и да дадат. Нали знаеш, едно дете докато не ревне..... пък вие ще предавате :)

tanyamery, .TAINNA., kakata13 и още 1 човек харесват това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Понякога човек има нужда да изока болката си сред хора, които ще го разберат и форума е идеален за тази цел. Нищо лично към бг екипа. :)

.TAINNA. харесва това.
  20. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Нищо лично къмтеб и БГ екипа ! Все пак това е една игра, а нали знаеш като отнемеш на децата играта какво става - писъци, врещене, реване..., и накрая се стига до напляскване, въпреки, че децата не са виновни, в случая че им се играе....Надявам се и тук да не се стигне до напляскване, на децата, разбираш ли?

.TAINNA., kakata13 и Кобрелия харесват това.