Дискусия: Денят на Храмовата маймуна

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

бе в такава суматоха съм ПАС категорично и в това и в неоновите утивам дори и да продавам натрупаният ми ресурс....................:p:p:p:p:p:p:p:p П.С.Сега е моментът да ми бъде пусната промоцията за 1500 лалота ;););)сега или никога

Last edited: May 15, 2018
    bubolina8 likes this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Играе се за 2 от 3 предлагани варианта. Ние избираме кои 2 предпочитаме.
    Някъде ще трябват смелени неща, някъде само растения и изскачащи. Но каквото и да изберем, ще е достатъчна написаната бройка растения и изскачащи (в нея е включено и това, което евентуално ще се смели). Плюс нещата от плевнята.

П.П. Събитието е с голяма продължителност. Играя. В началото няма да стартирам с подготовка за изскачащи, тъй като още гоня съкровища. Но все пак утре сутринта ще извадя всякакви загадъчни обори и стръкове, тъкмо ще станат до началото. Иначе предполагам, че с правенето на бройката на растенията ще се съберат тиари, а след това ще мисля за връзките. Време има.

[[Fermerkaa]] and DILQNADELI like this.
  3. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Или пиши смислени неща или престани с простотията си!!!!!!!!!!!!!! Никой не те кара нищо насила!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by moderator: May 15, 2018
    FrozenKiss likes this.
  4. sco

sco Изключителен талант

На 4. ниво на тиковото дърво се иска 1 мамут. Нещо съм го пропуснал този обор. Някой ще ме светне ли на кое събитие се е случило това.

5. ..koni..

..koni.. Редовен

от селекцията на слонове е

6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Позволих си да изтрия, понеже е грозно.

KARAKONJO теб те предупредих нещо минали път, сега почини малко от фермата, дано другия път се замислиш.

7. sco

sco Изключителен талант

Коя по-точно селекция

8. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Недей прави така Египетски братко! Страшно е това. Ето, какво е рекъл Господ:

Мат.5;44 Аз пък ви казвам: Обичайте неприятелите си и молете се за тия, които ви правят пакост;
    45 за да бъдете чада на вашия Отец, Който е на небесата; защото Той прави слънцето Си да изгрява на злите и на добрите, и дава дъжд на праведните и на неправедните.[​IMG]
    46 Защото, ако обичате само ония, които обичат вас, каква награда ви се пада? Не правят ли това и бирниците?[​IMG]
    47 И ако поздравявате само братята си, какво особено правите? Не правят ли това и езичниците?[​IMG]
    48 И тъй бъдете съвършени и вие, както е съвършен вашият небесен Отец.

9. ..koni..

..koni.. Редовен

Слон, Бял слон, Слон на точки, Нефритен слон, Мамут, Слон пожарникар и т.н.

mushnuk likes this.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

4-ия селектиран слон е мамутът.

11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Няма проблем , добре си направила.Извинявам се, но просто такива средновековни “кълнежи“ ми дойдоха в повече

БашФермер likes this.
  12. sco

sco Изключителен талант

Благодаря. Аз пък си помислих, че е отделен обор.

13. -niksan-

-niksan- Господар

Не само той ще си почини,много от играчите също .от простотиите му в форума който пише:)
    Как може ,да кълне такива неща,дори на най големия си враг не може човек ,да казва такива неща:cry:

14. 0246

0246 Обитател

Оф, по цял ден всякакви глупости трябва да чета и да осмислям, сега и в някаква игра ще чета като гламава >:( Моля да ми помогне някой, който има повече живи мозъчни клетки в момента: 8 нива по два тотема всяко по пет задачи на тотем, на всяко ниво избираме два от три тотема и предаваме каквото се иска в задачите на избрания тотем - това ли се прави?

15. milkoga1

milkoga1 Господар

Каква умотворение е направил този път, че модовете са му изтрили всичко ...

16. -niksan-

-niksan- Господар

Заложих дървета,но ще видя дали ще играя;)
    В фермата продължавам да отглеждам бяла лилия,последната седмица отгледах 50 000 бройки бяла лилия:):)

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да.

18. tanyamery

tanyamery Адмирал

Така ли ми се струва или наистина ще можем да вземем две от цъкалките по два пъти ?

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не ти се струва, така е.

20. 0246

0246 Обитател

Сполай ти, оракуле :)