Дискусия: Денят на Храмовата маймуна

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .water.

.water. Обсебен

Няма начин евента да не се завърши два дена садя бамя (вече ми се повдига чак:wuerg:)така и така беше разбутано ,а на моя пазар по едно време удари 2000 за брой та реших да си я отгледам 3.30 и е времето ако не се лъжа без Харита и каквото и да било екстри имам 80 тиари за сега има още 3 дена пълни. Мисля,че спокойно може да се завърши събитието.

AsparagusMintCandy, .TAINNA., kakata13 и още 1 човек харесват това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Тъкмо погледнах 2 полета бамя колко тиари е дала при мен - 12, не е лошо.
    (Аз я сея не заради тиарите, трябва ми за куест в читалището, даже и 1 бон не давам за нея xD на пазара, скъпо ми е.)

DILQNADELI, [[Fermerkaa]] и .TAINNA. харесват това.
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Да, и аз забелязах, естествено след като завърших събитието xD , че бамята дава добри бройки тиари - 13 от поле.
    Дали защото е бамя или защото съм свършила събитието!? :p

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

ми щото си го завършила затова,и при мене от маракуя и канела падат бройки щот ми не трябват вече.а от загадъчните ми се пръкна помело понеже вече си имам и да не е самичкоxD

.TAINNA., [[Fermerkaa]] и DILQNADELI харесват това.
  5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Заблудил съм се, сега останах без една цъкалка,голяма тъпня да не можеш ,да повториш някоя задача,да вземеш това което си пропуснал:cry:

.TAINNA. харесва това.
  6. .water.

.water. Обсебен

Нея сея заради тиарите, а за куеста в читалището отдавна завърших събитието. Понеже четох постовете и от любопитство погледнах дали има някакви тиари в плевнята бая се изумих не очаквах от 3 часово растение да даде толкова за това споделих.

.TAINNA. харесва това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За Цирковите артисти я бучках аз.
    А и друг път се е случвало с по-късо растение да се събират повече изскачащи. Вече е въпрос на време да се направи. (При мен добре се съчетава играта с реалните занимания, но не при всеки е така.)

.TAINNA. харесва това.
  8. dedoto

dedoto Адмирал

при мен чайота дето преди седмица като експерементирах ми даваше по 2-ве тиари от цяло поле а сега от половино за 2-ри път ми пуска по 14 не е реално БП си играят вероятно с %:cry:

FrozenKiss, .TAINNA. и eva-mina харесват това.
  9. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Явно не е само при теб. Току-що ми даде 22 тиари от основното поле на Бахама с папируси. Не вярвам на очите си :):):)

FrozenKiss, dedoto и .TAINNA. харесват това.
  10. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

Значи само при мен няма промяна - каквото и да е посято на полето - най-много по 4-5 тиари

11. fares77

fares77 Кандидат за признание

А ако успея да взема цъкалките, но не завърша и 16те тотема, губя ли редчето?

12. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да.

13. fares77

fares77 Кандидат за признание

Е, жалко, за малко няма да успея, здраве да е

14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Какво не ти достига ако можем да помогнем?

15. .miimo.

.miimo. Стажант

Моля за подаръци.. не ми стигат 5 бр. връзка
    .miimo.

16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

от мен имаш

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

пратих ти трябва да ти стигнат ...рефрешни да се начислят по-бързо

DILQNADELI харесва това.
  18. DILQNADELI