Дискусия: Денят на Храмовата маймуна

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .water.

.water. Обсебен

Няма начин евента да не се завърши два дена садя бамя (вече ми се повдига чак:wuerg:)така и така беше разбутано ,а на моя пазар по едно време удари 2000 за брой та реших да си я отгледам 3.30 и е времето ако не се лъжа без Харита и каквото и да било екстри имам 80 тиари за сега има още 3 дена пълни. Мисля,че спокойно може да се завърши събитието.

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Тъкмо погледнах 2 полета бамя колко тиари е дала при мен - 12, не е лошо.
    (Аз я сея не заради тиарите, трябва ми за куест в читалището, даже и 1 бон не давам за нея xD на пазара, скъпо ми е.)

3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Да, и аз забелязах, естествено след като завърших събитието xD , че бамята дава добри бройки тиари - 13 от поле.
    Дали защото е бамя или защото съм свършила събитието!? :p

.TAINNA. and DILQNADELI like this.
  4. kakata13

kakata13 Старши болярин

ми щото си го завършила затова,и при мене от маракуя и канела падат бройки щот ми не трябват вече.а от загадъчните ми се пръкна помело понеже вече си имам и да не е самичкоxD

5. -niksan-

-niksan- Обсебен

Заблудил съм се, сега останах без една цъкалка,голяма тъпня да не можеш ,да повториш някоя задача,да вземеш това което си пропуснал:cry:

.TAINNA. likes this.
  6. .water.

.water. Обсебен

Нея сея заради тиарите, а за куеста в читалището отдавна завърших събитието. Понеже четох постовете и от любопитство погледнах дали има някакви тиари в плевнята бая се изумих не очаквах от 3 часово растение да даде толкова за това споделих.

.TAINNA. likes this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За Цирковите артисти я бучках аз.
    А и друг път се е случвало с по-късо растение да се събират повече изскачащи. Вече е въпрос на време да се направи. (При мен добре се съчетава играта с реалните занимания, но не при всеки е така.)

.TAINNA. likes this.
  8. dedoto

dedoto Адмирал

при мен чайота дето преди седмица като експерементирах ми даваше по 2-ве тиари от цяло поле а сега от половино за 2-ри път ми пуска по 14 не е реално БП си играят вероятно с %:cry:

FrozenKiss, .TAINNA. and eva-mina like this.
  9. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Явно не е само при теб. Току-що ми даде 22 тиари от основното поле на Бахама с папируси. Не вярвам на очите си :):):)

FrozenKiss, dedoto and .TAINNA. like this.
  10. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

Значи само при мен няма промяна - каквото и да е посято на полето - най-много по 4-5 тиари

11. fares77

fares77 Кандидат за признание

А ако успея да взема цъкалките, но не завърша и 16те тотема, губя ли редчето?

12. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да.

13. fares77

fares77 Кандидат за признание

Е, жалко, за малко няма да успея, здраве да е

14. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Какво не ти достига ако можем да помогнем?

15. .miimo.

.miimo. Стажант

Моля за подаръци.. не ми стигат 5 бр. връзка
    .miimo.

16. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

от мен имаш

17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

пратих ти трябва да ти стигнат ...рефрешни да се начислят по-бързо

DILQNADELI likes this.
  18. DILQNADELI