Дискусия: Денят на Храмовата маймуна

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, May 15, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Най-накрая се отървах от евента, наредих редчето и до 15 часа ще почивамxD.
    Има много време, всеки, който го е започнал, ще го завърши.

.TAINNA. likes this.
  2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За повече изкачащи вдигни купите на макс и ги сложи на дървото на мъдростта... не се притеснявай има много време и по 10 да излизат + някой и друг дневен подарък от съседи пак ще ги събереш 170 до края.

.TAINNA. and kaka_Galq like this.
  3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Днес мисля да приключвам в едната, в другата може би утре. Не съм си давала зор да местя каквото и да е, само на първото обиране. Няколко дена дори бях забравила да сложа Харитата на едното поле, основно сях растението, дървета и обори само каквото се е побрало в расадниците и менажериите.
    От боне на 3 полета, 2 с по 5 харита 1 с 6 20 тиари. От същото само че на едно поле 5, на едно 6, на третото без 24 тиари xDxD

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Наредих редичката. Добре, че пуснаха тиари и връзки да могат да се изпращат с ЛГ. Иначе бях изгубена. От 3 сателитки си пратих 100-тина и успях :) Да видя сега как ще боря лунните задачки закачки ;)

5. .water.

.water. Обсебен

Не мога да си причинявам такива мазохистични упражнения махна ли ги забравям ги в килера и се сещам кога не трябва. Слагам ги като паметници не мърдат не шават на две полета садя евентите не бутам кристалните и горската никога. Довечера последно обиране на растението на събитието остават ми 15 цветни гирлянда и 2 цветни тиари живи и здрави утре ще съм готова. Довечера като сложа обори за новия куест в читалището фламинго и носорози от две полета обори едно дървета и 20 подаръка ако не събера 71 връзки за гирляндите ще е срамота.

eva-mina and .TAINNA. like this.
  6. gindi4ka

gindi4ka Прохождащ

от три полета с растение на събитието- 1 /една/ тиара, ако бях сложила деветте харита, които имам, щяха да са 1 1/2. няколко дни бях без интернет, та и растението не съм направила още, но не е беда, така или иначе няма с какво да го меля
    знам, че има още много време, ще го завърша, но съм възмутена от случайния принцип на изскачащите

.TAINNA. likes this.
  7. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Това е бъдещето на евентите /задачите/:music:
    По един на острова,друг във фермата,трети на вещерското поле..... И задължително! Всичките, ще са с продължителност по 5-6 години /най-малко/. Изскачащите, ще са по едно на месец/от всички полета/,но ако имаш 385 Харита и задължителен заем от банката на БП! /в реални пари/
    Изскачащите!!! Ще се предават: От Баща на син,от Дядо на внуче ......xD

8. dedoto

dedoto Адмирал

имам връзки бол заменям за тиари 50към1:cry: че с тея изключително много падащи ще приключа в края на годината>:(

9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

xDxDxD Дано тези, които искат нови полета прочетат това, може най-накрая да им стане ясно и разберат как се играе тази игра.

10. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

виж на пазара дали някой продава.Аз не го играя и точно затова-изкачащи мноогоxD

Last edited: May 25, 2018
    .TAINNA. likes this.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Бабата дали не е скрила тиарите под миндеря? xD

eva-mina, kakata13 and dedoto like this.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да му мислят младите фермери, аз няма да доживея този момент, за моя радост, xDно няма да е лошо, неща, като монети, любовни катинари, батерии, които могат да се ползват отново, да си остават в плевнята:p.
    До края на евента има време, който го е започнал ще успее.

Сей само растения.

13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ай и аз да се прикача към приключилите :p

14. kakata13

kakata13 Старши болярин

още някакви 72 тиари и аз ще се закача към групата на приключилите

15. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Още 13 връзки за три гирлянди и приключвам и аз с това чудо. :sleepy:

.TAINNA. and kakata13 like this.
  16. bubolina8

bubolina8 Комисар

И при мен тези тиари много мижаво изкачат.Каквото и дългорасящо да насадя по 2-3 от поле!

.TAINNA. likes this.
  17. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Наредих реда, т.е. най-после се отървах. 8)

18. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз днес го приключих.

19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво, юначага :)

dedoto and milkoga1 like this.
  20. kakata13

kakata13 Старши болярин

редичката накичена:)момичета благодаря ви за подаръците:inlove: П.П.така и така се ползва ЯМЧ и е поразбутано ще попълня хамбара че се поизпразни