Дискусия: Денят на Храмовата маймуна

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Най-накрая се отървах от евента, наредих редчето и до 15 часа ще почивамxD.
    Има много време, всеки, който го е започнал, ще го завърши.

.TAINNA. харесва това.
  2. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

За повече изкачащи вдигни купите на макс и ги сложи на дървото на мъдростта... не се притеснявай има много време и по 10 да излизат + някой и друг дневен подарък от съседи пак ще ги събереш 170 до края.

.TAINNA. и kaka_Galq харесват това.
  3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Днес мисля да приключвам в едната, в другата може би утре. Не съм си давала зор да местя каквото и да е, само на първото обиране. Няколко дена дори бях забравила да сложа Харитата на едното поле, основно сях растението, дървета и обори само каквото се е побрало в расадниците и менажериите.
    От боне на 3 полета, 2 с по 5 харита 1 с 6 20 тиари. От същото само че на едно поле 5, на едно 6, на третото без 24 тиари xDxD

eva-mina, Пума~`, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Наредих редичката. Добре, че пуснаха тиари и връзки да могат да се изпращат с ЛГ. Иначе бях изгубена. От 3 сателитки си пратих 100-тина и успях :) Да видя сега как ще боря лунните задачки закачки ;)

лудакрава1 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  5. .water.

.water. Обсебен

Не мога да си причинявам такива мазохистични упражнения махна ли ги забравям ги в килера и се сещам кога не трябва. Слагам ги като паметници не мърдат не шават на две полета садя евентите не бутам кристалните и горската никога. Довечера последно обиране на растението на събитието остават ми 15 цветни гирлянда и 2 цветни тиари живи и здрави утре ще съм готова. Довечера като сложа обори за новия куест в читалището фламинго и носорози от две полета обори едно дървета и 20 подаръка ако не събера 71 връзки за гирляндите ще е срамота.

eva-mina и .TAINNA. харесват това.
  6. gindi4ka

gindi4ka Прохождащ

от три полета с растение на събитието- 1 /една/ тиара, ако бях сложила деветте харита, които имам, щяха да са 1 1/2. няколко дни бях без интернет, та и растението не съм направила още, но не е беда, така или иначе няма с какво да го меля
    знам, че има още много време, ще го завърша, но съм възмутена от случайния принцип на изскачащите

.TAINNA. харесва това.
  7. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Това е бъдещето на евентите /задачите/:music:
    По един на острова,друг във фермата,трети на вещерското поле..... И задължително! Всичките, ще са с продължителност по 5-6 години /най-малко/. Изскачащите, ще са по едно на месец/от всички полета/,но ако имаш 385 Харита и задължителен заем от банката на БП! /в реални пари/
    Изскачащите!!! Ще се предават: От Баща на син,от Дядо на внуче ......xD

БашФермер, -dd76-, kakata13 и 11 други харесват това.
  8. dedoto

dedoto Адмирал

имам връзки бол заменям за тиари 50към1:cry: че с тея изключително много падащи ще приключа в края на годината>:(

.TAINNA., [[Fermerkaa]], bubolina8 и 5 други харесват това.
  9. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

xDxDxD Дано тези, които искат нови полета прочетат това, може най-накрая да им стане ясно и разберат как се играе тази игра.

eva-mina, kakata13, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  10. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

виж на пазара дали някой продава.Аз не го играя и точно затова-изкачащи мноогоxD

Последна редакция: 25.5.18
    .TAINNA. харесва това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Бабата дали не е скрила тиарите под миндеря? xD

eva-mina, kakata13 и dedoto харесват това.
  12. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да му мислят младите фермери, аз няма да доживея този момент, за моя радост, xDно няма да е лошо, неща, като монети, любовни катинари, батерии, които могат да се ползват отново, да си остават в плевнята:p.
    До края на евента има време, който го е започнал ще успее.

Сей само растения.

bubolina8, kakata13, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ай и аз да се прикача към приключилите :p

pepa551, eva-mina, kakata13 и още 1 човек харесват това.
  14. kakata13

kakata13 Старши болярин

още някакви 72 тиари и аз ще се закача към групата на приключилите

AsparagusMintCandy, eva-mina, .water. и още 1 човек харесват това.
  15. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Още 13 връзки за три гирлянди и приключвам и аз с това чудо. :sleepy:

.TAINNA. и kakata13 харесват това.
  16. bubolina8

bubolina8 Комисар

И при мен тези тиари много мижаво изкачат.Каквото и дългорасящо да насадя по 2-3 от поле!

.TAINNA. харесва това.
  17. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Наредих реда, т.е. най-после се отървах. 8)

.TAINNA., eva-mina, bubolina8 и 2 други харесват това.
  18. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз днес го приключих.

eva-mina, dedoto, .TAINNA. и 3 други харесват това.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Браво, юначага :)

dedoto и milkoga1 харесват това.
  20. kakata13

kakata13 Старши болярин

редичката накичена:)момичета благодаря ви за подаръците:inlove: П.П.така и така се ползва ЯМЧ и е поразбутано ще попълня хамбара че се поизпразни

eva-mina, .TAINNA. и AsparagusMintCandy харесват това.