Дискусия: Денят на Храмовата маймуна

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.5.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ей сега ще обера сандаловите, 3/4 поле са, другите още зреят. Но те са с по-къс растеж, по-малко ще пуснат от годжитата и питомбите. Ама все ще пуснат.
    И би трябвало сабалям да съм приключила и аз, имах събрани някакви връзки в началото.

П.П. С 44 харита - 16 връзки xD. Сандаловите ххл са скръндзави.

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

мили съседи благодаря ви за дневните подаръци, но аз този евент го пропускам не хабете напразно подаръците си пращайте на тези който имат нужда и го играят

.TAINNA. и лудакрава1 харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Полето с годжи+питимба+моринга добре пусна, както и втората реколта златни анаконди+ленивци.
    Все пак точно 100 връзки ме делят от края. И утре е ден, но със сутрешното обиране ще съм ги събрала.
    На още играещите - успех!

.TAINNA., milena7004 и лудакрава1 харесват това.
  4. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Остават ми 75 тиари да събера , махам дърветата и слагам поленца, /без Харита, само купите са на макс/ и аз ще го завърша най-късно след два дни.

5. missdadi

missdadi Стажант

пуснали са тиара и връзка с ЛГ след свършване на редовните подаръци :)

.TAINNA. харесва това.
  6. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

xDxDxDxD Навреме казваш....хи хи

.TAINNA. харесва това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

днес видях че ми се изпраща я тиара я връзка покрай подаръците за ПИТ са минавали и тези

8. БашФермер

БашФермер Генерал

от 3 полета с ххл дървета даде 162 връзки, та приключих с тая мъка най-накрая, реда нареден

9. БашФермер

БашФермер Генерал

ти пък що не го игра този куест, бонуса на реда е супер, къде - къде по-смотани сме ги играли

.TAINNA., sm0uk3r71 и лудакрава1 харесват това.
  10. kaka_Galq

kaka_Galq Подрастващ автор

как успявате да приключите? при мен тиарите са пълна скръб 2 полета за растения и 1 с дървета и обори, и не ми достигат някакви си 170 тиари
    сея растението, боне, джинджифил и див джинджифил - максимум 10 тиари да паднат / от двете полета /, нямам време да чета 17 страници, дайте съвет какво да правя , щото с тези темпове не виждам как ще успея

11. НИНА

НИНА Младши експерт

много се чудя как ще се завърши този куест като на 7 задача са и трите картинки, а трябва да се изпълнят само 2 тотема. А тиарите са пълна скръб. 8 ХХЛ мангрови дървета не пуснаха нито 1 тиара.

Последна редакция: 24.5.18
  12. Doremi

Doremi Старши болярин

Не се тревожи, цъкалките ги получаваш на 4-та, 9-та и 13-та изпълнена задача от колоната вляво, преди реда. При изпълнени определен брой стълбове. По избор от стълбовете вдясно са допълнителни цъкалки. Дърветата не пускат тиара, а връзка.
    "Освен новото растение, ще трябва да събираме и тиара и връзка"
    ПредметЦенаМогат да се
    получат от:
    Полета, от които
    ще изскачат
    при обиране:
    При обиране на:След края ще
    се обменят за:
    Тиара
    2 ЛГ- Подаръци
    - При обиране
    - Различните кошници
    - Бахамарама
    - Дъждовната гора
    - Кристалните водопади
    - Растения29 ТрТО + 20 МП
    Връзка
    2 ЛГ- Вълшебно дърво
    - Подаръци
    - При обиране
    - Различните кошници
    - Бахамарама
    - Дъждовната гора
    - Кристалните водопади
    - Дървета
    - Обори
    - Производства
    29 ТрТО + 20 МП

.TAINNA. харесва това.
  13. ico86

ico86 Младши експерт

14. ico86

ico86 Младши експерт

значи съм чел между редовете, МЕРСИ.

15. -vasityyy_vr-

-vasityyy_vr- Прохождащ

Спрях на годжи бери и тотема и не мога да продължа. Това значи ли, че съм приключила с този куест. Има ли някакъв начин да продължа? Според мен няма.

16. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Aко има ЗБ и отвориш дърветата.Можеш да ги закупиш от пазара продукцията и да продължиш :) Успех

.TAINNA. харесва това.
  17. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Релакс колкото успея да открадна добре ще ми се отрази..Няма копане няма садене

.TAINNA. харесва това.
  18. -vasityyy_vr-

-vasityyy_vr- Прохождащ

Нямам достатъчно ЗБ и не мога да купя, тъй като и двете не съм отворила. Значи спирам, а?

AsparagusMintCandy харесва това.
  19. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Нямаш ли куестове в читалището с банани, които можеш да вземеш? Има много време до 31-ви май, можеш и нива да вдигнеш. Ако имаш фермерски монети, също можеш да си купиш от фермерския (ако не си ги изкупила вече).

.TAINNA. харесва това.
  20. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

Чак пък такова нещо не ми се беше случвало - от дъждовната гора от обраните полета нито 1 тиара!:oops:
    Иначе връзки излизат сравнително много от оборите и дърветата
    Явно аз не ще го завърша този куест