Дискусия: Денят на Св. Валентин

Дискусията в/ъв "Дискусии за играта" е започната от mushnu4ka на 12.2.25.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Денят на Св. Валентин

В тази тема можете да споделите своите впечатления, тактики и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно забавление!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. харесва това.
  2. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ужас! Евент на специалното поле........тези евенти са най-кошмарните за мен.......за тях е необходимо много време.
    Редът обаче е добър, но надали ще успея да го взема. Успех на всички захванали се с това предизвикателство.

johnnie75, Bamze, -sheherezada67- и 6 други харесват това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Играя. Може би с нощни смени. БП плаща ли ги?

Bamze, ПЕПЕЛЯШКА, tanyamery и 3 други харесват това.
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

даа, плащат се - накрая получаваш всички награди:))))

..koni.., Bamze, ПЕПЕЛЯШКА и 8 други харесват това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

xD играя сърцато. В строя съм с другите играещи :p

Bamze, ПЕПЕЛЯШКА и -sheherezada67- харесват това.
  6. koteto9

koteto9 Анализатор

поредната глупост за С.В. Благодаря

shiky, .didi2002., kakata13 и още 1 човек харесват това.
  7. dedoto

dedoto Адмирал

направо се чудя дали да си го причиня изиграването 8)

shiky, ПЕПЕЛЯШКА, kakata13 и 3 други харесват това.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Защото ще пускат октоподи ,да се селектират,за това дават + 1 брой ,след две години този ред ще е ненужен.По добре да бяха пуснали + 1 бройка за всички животни.
    Да вземат да го сменят ,да действа върху всички животни.

Последна редакция: 12.2.25
    bubolina8, Bamze, ПЕПЕЛЯШКА и 12 други харесват това.
  9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ами да ни е честит тъпия евент.Хубавото на СпециЯлното поле е , че спестяваш ресурс останалото е без коментар.Едва ли някой от нас се нуждае от обор са Октопод , билото жълт или оранжев , но тва е положението.Реда с нищо не ме впечетлява, октоподи не гледам.Да би било хубаво да е за всички животни +1, но мечтите са безплатниxD Чак такова щастие БП не би ни причинил.Успех на всички мечтатели:p

-helixme4o-, shiky, .didi2002. и 11 други харесват това.
  10. стефи_27

стефи_27 Подрастващ автор

Едни играчи да изкажат правилно мнение.Този ред + една бройка за октопод е пълна подигравкаxDxD
    Направете го да действа върху всички животинки;):p:)

shiky, ..koni.. и kakata13 харесват това.
  11. pepa551

pepa551 Анализатор

На това поле играя, докъдето стигна с две сеяния на ден, почивните евентуално три. Ако взема техниката и наградните точки, ще е цяло постижение за менxD

Bamze, .water., лудакрава1 и 2 други харесват това.
  12. dobrinka1953

dobrinka1953 Подрастващ автор

Имате моята подкрепа!

13. tanyamery

tanyamery Адмирал

При мен от този ред ще постъпват пет милиона ТО, което ще е супер, ако го взема. Тропическите точки не ме вълнуват, защото от хиляда години в Баха съм зациклила на ниво 800, но от супер храната не се отказвам, пък макар и на 33 часа.

SULIO_PULIO1972, mimi123123456, Bamze и още 1 човек харесват това.
  14. bim177

bim177 Обитател

Ще пробвам , пък каквото стане ;)

mimi123123456 и tanyamery харесват това.
  15. tanyamery

tanyamery Адмирал

Фермери, подсетете ме за тактиката....дали не беше най-удачно да се сее на големите полета? А на кое от растенията трябва да наблегнем първо? Смятах и изкарах, че ни е нужен 336 червен корал, но дали е вярно.....кажете....сега обмислям как да изчисля кафявите водорасли:oops:....

16. .tsoni.

.tsoni. Стажант

Подкрепям идеята на Niksan + 1 бройка за всички животни а може и няколко гулдена или фермерски монетки ,не ми харесва да блъскам толкова за 1 октопод

17. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, точно толкова.
    8 пипала по 3 подобрения на всяко по едиколко си китки/изскачащи за подобрение.
    Башка за намаление на времето на таймерите, ако на човек му се занимава, има време за тях и т.н.
    Приятна игра!

ПП1. Играя заради играта. Мога да правя 3 обирания в денонощие. Мисля, че ще се справя. А ако не, не е беда, игра е все пак.
    ПП2. За по-лесно "обиране" на пипалата погледнете в настройките и евентуално променете:

Последна редакция: 13.2.25
    -sheherezada67-, [[Fermerkaa]], milena7004 и 4 други харесват това.
  18. tanyamery

tanyamery Адмирал

Оле, ами като направих сметката - 1 680 кафяви водорасли, това постижимо ли е?

П.П. Много дребно това прозорче за напредъка - трябва да увеличавам на 200% за да разбера какво се случва.

Последна редакция: 13.2.25
  19. ka-linka

ka-linka Пазител

Първо ще сея корал, за да отворя всички полета/пипала, после ще сея водорасли за тайно съобщение.

20. sco

sco Майстор

Това са 9 обирания - кое му е непостижимото?

червената_шапчица харесва това.