Дискусия:"Да се разхладим"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 15.3.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Аз приключих още сутринта, дори останаха няколко чашки. :p

MARV3000 и Annabelx харесват това.
  2. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Браво на момичето.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, бучка карамфили, няма как да не си приключила.

П.П. Страхотно съм се прекарала - цели 9 пъпеша ми артисватxD. И са ми се паднали дефектни стръкове - липсва им изкушението за отваряне срещу лг xD.

Последна редакция: 18.3.16
    MARV3000 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От загадъчните обори - нищо заслужаващо внимание. От баха-стръковете - 2 нектаринки и 1 годжи бери ХХЛ :inlove:.
    От ферма-стръковете - жълта табебуя.

Четири чаши вода само още ми трябват.

MARV3000 харесва това.
  5. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Значи така като гледам, за да хванем реда и всички цъкалки, трябва да изпълним всички задачи на първата жаба и до 45-та задача на втората жаба.
    Цъкалката "с лед" от последната задача на втората жаба я получавам от първия подарък на 30 и фактически при изпълнение на всички задачи ще имам две цъкалки "с лед". Така ли е ?
    Това за хора които няма да съберат всички сламки и пъпеши.

MARV3000 харесва това.
  6. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

да
    запълниш ли лентата си готов

MARV3000 и лудакрава1 харесват това.
  7. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Май най-изгодно е да ги караш паралелно и дватата жабока ако не държиш на повтарящи цъкалки.:)
    Много хубаво е измислено така.

MARV3000 и sm0uk3r71 харесват това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз изпълнявам само дясната жаба, за момента лявата я пренебрегвам. Само до стикерчето.

9. MARV3000

MARV3000 Ветеран

10 чаши още и финиширам напълно. Редът е зареден. После ще видя какво чудо се е пръкнало от стръкчета и обори

10. НИНА

НИНА Младши експерт

чудя се това ХАРИ кравайчето действа ли на всички полета или са на полето което е сложено

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

12. ico86

ico86 Младши експерт

може би само на полето на което е сложено

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Да, така е.Чувал съм, че ги разхождат из полетата за по-голям бонус. Мен такива изгъзици не ми трябват. 1300 билета за някакви 5% не си струва усилието.

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

1300 чипа, не билети. Билетите са в зависимост от това с коя игра как се справяш. (На мен биха ми били достатъчни 70 билета с балоните.)

15. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Наемам та да пирдашиш с чукът, казой цената и да стисками ръцетеxD

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

xDxDxD

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз само къртици млатя по главата, Изкарвам си яда върху тях. Пробвах го това със стреличките - голяма тъпня.
    И освен това аз изкарвам между 5 и 9 жетона, така че тея 1300 билета са ми достатъчно да си купя другите готини неща. Сега специално, както и предния път не купих нищо. Събирам си ги.

Последна редакция: 20.3.16
  18. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Обаче голям замисъл да турнат 150 задачи...подозирам че БП са сключили договор с фабрики за аксесоари за компове та блъскат стотици задачи с цел да си подменяме мишките по на честоxDxDxD

desi232 харесва това.
  19. desi232

desi232 Посланик

като взимаш на аванта мишките,много ясно че ще ги сменяваш по често ххахах

20. desi232

desi232 Посланик

с чука се взимат по 20 жетона

-niksan- харесва това.