Дискусия:"Да се разхладим"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Според мен този път не си струва хабенето на супер-тор за правене на изскачащи, но всеки знае себе си и се нагажда според собствените си виждания, цели и т.н. за играта.

Ми поне едничко от Ренцо нямаш ли си?

2. baiete

baiete Болярин

Не сам го засичал :oops:. Много куц кон съм xD xD xD

3. milkoga1

milkoga1 Господар

Календаря на стената нали?Обградено с червен маркер и поне 5 удивителни.xD

georgiev, lion8080 and baiete like this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Вече съм на малки поленца, май ми е позволено да отморя с нещо ферментирало;). Време било, казват. Че то копането с плъхондър никак не е лесно xD.
    То засега само един път е имало панаир с Хари. Веднага след него на ПиТ се намираха сравнително лесно. На следващия път поне при мен нямаше предпожения и търсения.

Last edited: Mar 16, 2016
    baiete likes this.
  5. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Чиста подигравка! 1 поле с пъпеши и тикви 5 сламки. 1 поле с маракуя на малки поленца - 3 сламки.

6. desi232

desi232 Посланик

аз последния ПиТ си улових 3 харитаxD

7. desi232

desi232 Посланик

ми няма как да ти се паднат повече сламки от растение, което е 1ч и 30 мин,пак много са дали за него

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Бе то 3 или 4 и аз улових, ама и някое подарих, че ми остана бройката, която си имах. Само още 3 ми трябват, за повече няма място. (Май ми умряла циганката :oops:.)

При мен от поле с грозде цели 2 се пръкнаха.

desi232 likes this.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми трябват ми бройки заради жабураните.
    Аз ще си разчитам на дърветата. Близо 300 са ми на всички 5 полета.
    А тиквите ги насадих да видя растения за 6 часа с вода и тор колко ще дадат.
    Дават грънци!
    Ако разчитам на тея 20000 пъпеша нищо няма да се пръкне.

MARV3000 likes this.
  10. milkoga1

milkoga1 Господар

С тез темпове до към 2017 година ша ги съберем....

11. baiete

baiete Болярин

Ма ко думаш с няколко цвята и много препинателни знаци xD

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ като немаш съвест употребявай си сама ферментиралия продукт:sleepy:
    То младото кат помни и гледа е лесно ;)

Last edited: Mar 16, 2016
    desi232 likes this.
  12. Mermaid

Mermaid Обитател

часът е 22,00 по официални данни трябва да получа нови семена след 5 часа ????
    Вие познавате ли часовника или трябва специално ограмотяване ?

13. milkoga1

milkoga1 Господар

Едно предложение,чисто приятелско,давай го малко по спокойно.И надали тук някой би могъл да ти изпрати нови семена....

14. zlatnozaiche

zlatnozaiche Стажант

Ехей, как сте народе? Юруш на пъпешитееееееееее!! Ихуууууууууу:D

15. dimitrinkani1

dimitrinkani1 Подрастващ автор

ЕЕЕЕтее такава гавра не ми се е случвалаааааааааааа:cry:от сутрешно обиране на Горската поляна с пъпешииииииииииии ни една сламкаааааааааааxD>:(

bubolina8 likes this.
  16. baiete

baiete Болярин

Е ти ко искаш БП знаят , че сабале кафе се пие за него нема сламка ;) след обят ще се реванширатxD

dimitrinkani1, desi232 and tani1980 like this.
  17. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

Купите качени ли са на Дървото? И на какъв процент са? На мене ми остава едно ниво на Животновъда, другата е на МАХ и даде от двете Бахами 13 сламки.

18. dimitrinkani1

dimitrinkani1 Подрастващ автор

ООООО аз съм ниско ниво ...засега е на полето:)на 12 ниво само за растенията...за животните не съм я почвала ,ама и за в момента не ми и трябва,понеже цъкам само пъпеш,а после смятам да обърна на мак(като най-дългорастящо при мен засега)за да избият сламчоците;)xD

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Някой да желае пернишко мохито xDxDxD

При мен от полетата с пъпешите изкачат средно по 17 сламки (с Х. естествено), засега са се събрали 617 само от първоначлното обиране, пъпеши и за двата дена от съседи/приятели. Май ще успея да ги събера едновременно с пъпешите.

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Почти приключих - 15 чашки ми остана на врътна и край. Права излязох, че при мен с растенията от събитието почти ще се съберат изскачащите. Загадъчните са на полето, да видим радост ли ще са или разочарование.
    А който още гони изскачащи - успех, колкото се може повече да са!