Дискусия:"Да се разхладим"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Mar 15, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като видях списъка се стреснах, но добре, че муши действа бързо, и по-гадни куести е имало, мисля, че ще се справим.
    За краставиците и другите растения, ако нямате, купете 2-3 дни от магазина и готовоxD, за да се избегнат бартерните сделки краставици за сливи или други подобниxDxDxD

2. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Много, много колко да са много!? 6-7 засявания и са готови. Аз ще ги направя малко повече засяванията, защото не ми се рушва фермата. Тия 150 изкачащи на ден по ме притесняват - дано БП да не създава излишни "грижи" ;)

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

xDxDxD
    А който не се логне в 15:00 часа без растения ли ще остане?

данка77 likes this.
  4. dimitrinkani1

dimitrinkani1 Подрастващ автор

xDами знайш ли пък ...за тези дето са закъснели с явката на време ,може и двойно да получат (бонус за неспазване на часа):p:D

данка77 and mushnuk like this.
  5. kio700

kio700 Стажант

Привет на всички ще предложа една съкратена версия на куеста .При изпълнение на задачките и при двете Жаби до 60-та точка което ви гарантира редичка и атрибутите към нея ще ви трябват :804 сламки 10050 пъпешчета(медена роса) и 1005 краставици (някъде четох ,че си подаряват краставицата -,ако се споразумеете ще ви трябват 1004 :)) за другите продукти ,плодове и т.н -милсля ,че си го притежавате ! Успех на всички

6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Но тогава няма да се спечелят оборите и др интересни неща.

7. данка77

данка77 Стажант

15:00 Всички на старта ! Който не е на пистата , ще изпусне голям купон ! Да не си помисляте за кръшкане от мелето , Който гледа отстрани и прави клипчета за ютюб , ще остане само с нечия подарена краставица !

liusi.p and Annabelx like this.
  8. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Не забравяйте първо да проверите дали са ви начислени семената за пъпеша преди да оберете, аз поне си имам едно наум. :)

9. liusi.p

liusi.p Прохождащ

Леле как ще се справим с този дълъг списък? Тия жаби са ненаситни.:oops:

10. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Аз мисля да зареждам фермата с обори и да продавам тор на пазара. От тор изкарвам доста добри пари отколкото от наградите.

SULIO_PULIO1972 likes this.
  11. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

o_O КОгато се логнеш след 15:00 часа, по-рано не чакай...:p Ако си вече логнат, точно в 15:00 часа рефрешни - ще си получиш семената. Всичко това естествено ако няма бъгове, нали?!:music:

12. baiete

baiete Болярин

И аз ша са меткам да гледам пъпеши , дано да не е стегнат крана за тез сламки . Имам 3 полета карамфили и 1 джинджифил . След 15 сато ша видим ко ше става 8)

13. pigi102

143 сламки от 3 полета с карамфили 2 с дървета,малко ми се виждат, но ще успея да ги събера.

14. nivata1

nivata1 Професионалист

Хайде, всички в локвите за жаби:D

15. lati24

lati24 Младши експерт

110 сламки

16. lati24

lati24 Младши експерт

успех на всички

17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз обрах 126 сламки от 5-е полета - дървета и ечемик и малко специални обори.

18. baiete

baiete Болярин

И при мен доволно сламки общо 154 /19 от подаръци останалото от полета/ , а имам и някое друго вълшебно дърво ма не са станали

19. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Къде виждате кога и дали ви е пратено нещо?

20. pigi102

В лентата при съседите. Кликни на подаръка и ще видиш кой какво ти е изпратил.