Дискусия: "Да се развихрим"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 10.1.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .water.

.water. Обсебен

Бананите винаги са накрая ,че ако са в средата 2/3 от играчите хич няма и да се напъват до края:)хеле па я8).И аз като колегата Никсън звездичките ако има още един бейби бум към края на събитието имам някои неща за довършване каквото изкарам .

маринката74 и Пума~` харесват това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

не си спомняш на предната задача .която беше преди пак се взимаха разни производства .бяха по средата или след средата. защото много добре си спомням че взех бананите и край на задачата.
    ;)

3. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

4. -niksan-

-niksan- Обсебен

5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и аз

Луд_Фен и -niksan- харесват това.
  6. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аз за първи път от много време насам няма да завърша ивента до край. Предната селекция ми коства около 800 с.х. (с което си нулирах суперхраната) и 30 мил. МП. Така че този път по-кротко я карам. Взех си оборите и дърветата. От оборите - плява. От дървенцата - дългоочакваната нолина. И оставам с 200 с.х.
    Мноооооооооооого ще си помисля дали и какво ще продължа да правя по този ивент. ;)
    Пък може и да си възстановя част от милионите. 8)

joujoujouj и -niksan- харесват това.
  7. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

Имам излишен елен и нолина,а си нямам невестулка-ако не се снабдиш с тях до ПиТ,ми пиши при желание за размяна.

sahara83 харесва това.
  8. baiete

baiete Болярин

От оборите и стръковете пълна трагедия :mad: толкова загадъчни обора минаха през фермата ми и няма ни невестулки ни хипопотами ,а за дървета и не мисля :mad:. Прокалната ми е фермата явно :oops: .

9. .water.

.water. Обсебен

Жълт орел невестулка и оранжева лисица на бахама златна змия оранжеви бански и червени панди

маринката74 и milkoga1 харесват това.
  10. Пума~`

Пума~` Ветеран

Тази невестулка от кога е въведена, а още почти никой я няма. На моя пазар от 1 месец няма предложения, все дебна защото ми трябват за куеста, но не излиза :) Честито за обора :)

tonichka и .water. харесват това.
  11. milkoga1

milkoga1 Господар

И аз са сдобих с невестулка ;)

тралала, Луд_Фен, georgiev и още 1 човек харесват това.
  12. lyd_s_motika

lyd_s_motika Кандидат за признание

И аз, ама на мене даде и оранжев краварнииик!!!>:(

маринката74, .water., mushnuk и още 1 човек харесват това.
  13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ама вие сте цяла серия невестулки.

pepa551 и .water. харесват това.
  14. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

baiete,на ПиТ мога да ти подаря един хипопотам,аз вече имам няколко,само напомни на лични.

baiete харесва това.
  15. sahara83

sahara83 Познавач

Ако го пуснат скоро пит-а за съжаление невестулката няма да е разрешено да участва доколкото си спомням регламента, че е още прясничка.Иначе имам една излишна.

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Предал съм 14 значки за бозайници и 23 за птички. Ако се падне отнякъде храница ще поселектирам още. Тоя път не се падна нищо свясно откъм прескачания. Но все е някаква селекция дори по 2-3 от вида си му без да прескача. Аз съм доволен. Доста куковици селектирах, малко попредадох, успях да отгледам и 1 котка даваща супер храна, с 300 зора една бройка докарах.

Doremi и aylakz харесват това.
  17. aylakz

aylakz Редовен

Каква е тази котка даваща супер храна.:( Не съм я видяла.

Doremi и маринката74 харесват това.
  18. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

[​IMG] [​IMG]
    Повече никога, ама никога няма да се вайкам, че на детето прескоците са куци!!!
    :eek::D:cry::(8)

xari_myri и Doremi харесват това.
  19. Doremi

Doremi Старши болярин

Цялата съм в слух и зрение, кой туй нящу? xD

маринката74 харесва това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Моите предположения са за предадена котка в читалището, в задачка даваща СХ.

LeidiRoza, Doremi, aylakz и още 1 човек харесват това.