Дискусия: "Да се развихрим"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 10.1.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

Използвайте темата за споделяне на своите впечатления,
    стратегии и мнения за събитието!

Повече информация ЧЗВ

Весела и забавна игра!
    Екипът на Фармерама​

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Какво е необходимо:
    селектирани/обикновени птици на стойност 155000, селектирани/обикновени бозайници на стойност 180000, 140x значки за птици, 140x значки за бозайници

Какво можем да спечелим:
    60000 то, 105000 тр то, 75000 мп, 24x супер-храна, 20x парфюм, 4x розово желе, 9x парти-врътка, 1x сандък с инструменти XL, 1x сандък с инструменти XXL, 5x загадъчно дърво Кавказ (до глициния вкл.), 5x загадъчно дърво Хокайдо (до дуриан вкл.), 3x загадъчен обор Обсидиан (до невестулки вкл.), 3x загадъчен обор гранат (до хипопотами вкл.), 32x звездичка, 6x златен банан, стикер, 1x гнездо за орли, 1x ателие за пера, 1x ателие за пера III: червено, 1x обор за скункс, 1x работилница за свещи, 1x работилница за свещи III: червена

Последна редакция: 10.1.17
    barbados4o, лудакрава1 и eva-mina харесват това.
  3. -dd76-

-dd76- Редовен

Значи 560 супер храна ще трябват!!!Множко е!

bubolina8 харесва това.
  4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

коя стойност са птиците и коя бозайниците , муши...

5. .water.

.water. Обсебен

Гръмнаха ни с 500 храна пак това не е развитие на играта ами изцеждане до последното зърно плодче и животинче.Направо станахме крепостници на БП.

shiky, beti06 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, ако искаме и червените подобрения - 560, но предните пъти в около 10% даваше допълнителна значка, но това не може да се предвиди как ще бъде.
    Без червените подобрения са необходими 95+95 значки, т.е. 380 супер-храна.

Оправено ;). (Пусти му пръсти - бързали xD.)

joujoujouj харесва това.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

тц............ от ден на ден кухи евенти без стимулиращ награден фонд8)

Луд_Фен, shiky, -dd76- и още 1 човек харесват това.
  8. Пума~`

Пума~` Ветеран

Имам 150 супер храна. Ще я изразходя пък каквото стане :D то е ясно, че няма да мога да го завърша, но и наградите не са кой знае какви, само парти врътките ме заинтригуваха

9. Az2

Az2 Напреднал

Тези производства ще послужат ли за нещо или ще залежават в склада като много други?

-niksan- и маринката74 харесват това.
  10. .water.

.water. Обсебен

Ами за сега никъде не са послужили за толкова много супер храна дето цедят да се бяха отсрамили поне с нещо с някой куест в читалището барем .Тези 6 златни банана дето ги дават ти излизат да не казвам през къде ,те са си направо платинени не златни.

beti06 и маринката74 харесват това.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

За начало мисля да постъпя ето така - да селектирам ето ракива зверове от нулата:
    6х прасчо
    10х прилеп
    10х камили
    5х кози
    4х коте
    ----------------
    16х кукавици
    12х гъски
    7х шраус

.water. и маринката74 харесват това.
  12. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Ех, тъкмо се понаучих как да ги играя тези събития и съвсем ме отказахте. С моята 100 СХ за никъде не съм. И като знам колко съм я събирала.......Отказвам се. :cry:

shiky харесва това.
  13. xari_myri

xari_myri Ветеран

несе отказвай,ще пуснат СХ на примоция щеси земеш пакета със 800бр иси готова със евента даже чети остане и от манджата;)

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Преди произвоствата се правха в работилницата,сега трябва да хвърлиш 500-600 СХ , да се здобивш с някакво произвоство.
    То по евтино ще ти излезни ,да си го купиш от магазина ,колкото да играеш тъкави задачи:pxD

shiky и ..koni.. харесват това.
  15. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ай сега, да не изкривяваме нещата.
    Те и сега се правят производства в работилницата, но не всички.
    Пък преди имаше един непостижим за повечето играчи Хит (Сцена за представления).

За мен нещата стоят така - наградите не са от огромно значение. Важното е дали ми се играе даденото събитие или не, доставя ли ми удоволствие този вид цъкане или не. След това преценявам доколко ще ми стигнат силите, дали е лъжица за моята уста, според това се впускам или не. Но основното е игра да става.

П.П. malkata_ice, не се кахъри. Ще ти остане храницата за друго събитие, което е по силите ти, тогава ще се радваш, че я имаш. Или просто при бейби-бума си поселектирай някакви животинки, с които разполагаш, за някоя задачка в читалището. Бъди сигурна, че и доста играчи на ниво 95 и нагоре, дълго играещи, това събитие ще го пропуснат - било защото нямат достатъчно храна или защото не ги е вдъхновило.

Последна редакция: 10.1.17
    shiky, nefertiti и маринката74 харесват това.
  16. The.Farm

The.Farm Болярин

Ароматна свещ произведена от Скунксове, ай сиктир ве, бухаххаах... имате чувство за хумор, продуцентчетата... хахахаххаха.
    Имам количеството храна за всичко. Но ще видим дали си заслужава за вонливи свещи скътаното да си дам, :cry:

маринката74 и ZORBA13 харесват това.
  17. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Колеги, пестете сили за утрешно мрънкане ;):p

Събитие "Да се развихрим " (начало)
    Малко събитие "Бейби бум" (начало)
    И гвоздеят на програмата - Прекъсване за поддръжка (планувана, ще почне/свърши ли навреме, или ще се проточи, дявол да го вземе?!)

Много ми се ще да ми посочиш изключения, по моемо желание/и сили имаш за цяла армия "тюлени" ;)

Истината просто е такава :p

xDxD безценното тиии :p

pepa551 и The.Farm харесват това.
  18. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Не съм давала пари за играта и не смятам да давам :) Не си заслужава да си харча от заплатата за някакви игри. Играя за удоволствие така или иначе :)

Така и ще направя. Ще си почина малко от събирането на изскачащи и сеенето на звезди. А при последните два бейби бума въобще не бях доволна, та и от него може да почина малко :p

shiky харесва това.
  19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Да всички се бутаха за този хит.и какво стана после струваше на пазара по 1000 xD сега струва по 4500 а лоса струва по 8000 незнам да ли два лоса трябват или един ,храната за лосове е по 2500.
    Да направим една сметка да прозведеш два лоса храна 5000 зареждаме за хит оше една храна за лос и става 7500 и продаваш после хита по 4500.незнам какво му е хубавото на тези производства8)

nefertiti и маринката74 харесват това.
  20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Почти съм сигурна, че този, който продава хитове, не купува лосове и храна за тях.
    Но и аз се чудя, защо например се купува храна за анаконди на цена, по-висока от самите анаконди, ама е факт. Донякъде ми е ясно, когато става въпрос за храна за животни, които има цветни подобрения.
    Основно продукти произвеждам за новите задачи в читалището, при нови животни за селектиране. Може да се каже, че по изключение продавам такива. В момента ми работят и двете манифактури, но само за да събера последните ми необходими бормашини за баха-манифактурата. Веднага след като това се случи ще ги скрия, че ми писна и да им осигурявам животинки. Или ферма-менажерията ще я напълня с всичките нови производства, да се трупат, знам ли кога ще потрябват. А и отново - за да става игра.
    Но всеки знае себе си. Който продава си преценява има ли файда или не. А понякога се продава и от зор за мп.

shiky, nefertiti, petaar1 и 2 други харесват това.