Дискусия: Гъбената ферма

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Mar 9, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ще стане чудна супа :p

Bamze likes this.
  2. stefi_750

stefi_750 Прохождащ

Здравейте! Направих си смути, а те ми ги преобразуваха??????

3. Bamze

Bamze Главен болярин

Дай и своето ИД, за да могат да направят провека! Не се притеснявай, в някакъв момент ще ги начислят отново.

4. zorro58

zorro58 Главен болярин

е как може от цяло поле на горската с дървета и то ххл офики и кестени да ми даде 0 водни капки

5. ka-linka

ka-linka Посланик

Това събитие върви бавно, плавно и славно, край няма.
    4 изпълнени задачи, едва ли ще стигна до 15...

ПЕПЕЛЯШКА and Bamze like this.
  6. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

И аз имам 4 изпълнени задачи, почнах 5-тата. Но има повече от седмица до края на събитието. До където стигнем.

7. pepa551

pepa551 Анализатор

Ще трябва да се взема в ръце и колкото да ми е досадно, да направя размествания , защото рискувам да се обезводняxD

8. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ето тук вече е "часът на истината" - не действат никакви схеми и хватки и няма кой да се похвали два дни след началото на евента - изиграх го, подредих си редчето. Каляване на волята и търпението е разковничето, но на мен тази равнопоставеност ми харесва. Със сигурност е изчислено да се получи + - 24 часа.

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Има 5 вида кошници и по няколко пъти може всяка една да се закупи.
    Аз мисля че има хора който са завършили задачата.

Bamze, dedoto, kakata13 and 1 other person like this.
  10. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Аз лично този тип евенти ги не дишам.Реда ми харесва с ТО и затова му се хванаха на хорото.В момента изпълнявам 5 задача.С тези темпове утре вечер ще е готова.Решила съм да играя до 12задача-вземам реда и бегам силно. 999 дена път с камили не е за моята нервна система xD

11. ananievs

ananievs Подрастващ автор

тези капки много малко изкачат, а при някои дървета ги няма изобщо.Съжалявам че се захванах изобщо

лудакрава1 likes this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

за капките, зависи какви дървета си сложил/а. Извади тези, които дават най-много точки и ако имаш от последните. При мен се събират нормално.
    За протокола, обикновените дървета с дървесна тор дават повече капки от ХХЛ. Това излезна при мен :)

13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз мисля че няма значие.
    Моета тактика е ххл дървета с тор ,обирам 3 пъти с 25 харита ,500 капки за 24 часа
    Само на острова имам дървета,капките са събрани.
    На горската и дъждовната ако имате ххл дървета обирата два пъти на ден ,ще ги съберете капките.Има време

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

При теб е така. При мен, сложила съм смесено: ХХЛ и обикновени. ХХЛ са ми недостатъчни, затова допълвам с обикновени и виждам разликата. Нямам обяснение защо е така :) Капките ги събрах без хари :p

15. terazinni

terazinni Кандидат за признание

По мои груби сметки, в петък или най-късно събота ще съм приключил. Водичката е събрана, водните кончета пак си бръмчат на полето. В крайна сметка, за къде бързам?8)

tanyamery and .TAINNA. like this.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Всеки има XXL дървета от колеото ,тва са бадеми ,сок, орехи и круши,не е проблем да напълниш едно поле.

kakata13, tanyamery and .TAINNA. like this.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

е нямам толкова o_O дали да прескоча при теб да си взема? (ако ме пуснеш) :D

-niksan- likes this.
  18. zorro58

zorro58 Главен болярин

харитата, ако ги сложиш на полето за домашни любимци ,на всички полета ли действат непрекъснато

19. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Действат на полето, на което са поставени.

20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Имам за две полета XXL дървета
    Най много съм ги спечелил от парти врътки.

.TAINNA. likes this.