Дискусия: Градината на алхимика

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.4.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. dedoto

dedoto Адмирал

без да разбутвам полетата го приключих и вече имам артък от 1300 хаванчета докато ги събирах даваше по 20-30 сега като не ми трябват сипе минимум 40 :mad: за сметка на релсите- максимум 20 :mad::cry: от поле

[[Fermerkaa]] харесва това.
  2. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

На шега, на майтап го свърших и аз още вчера даже имам 600+ хаванчета. Естествено не ми се паднаха носорози.
    Релсите обаче ми се опъват. Още 100-тина ми трябват. Ще ги събера до следобед обаче ме е яд, че не си завърших саденето на рапица, че да си взема още 1 страховита върба.

dedoto и -niksan- харесват това.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

В началото всеки вика няма да играя,после го завършват,аз поне си ги играя всичките за реда.Имали точки в реда за мен е стимул да играя за него;):)
    Трябва да пуснат някакъв бонус или рецепта когато изядеш продукта редовете да дават повече точки,не може да вдигаш точките за нивата само,помислете и върху това;);)
    Може и някакво яйце да пуснат за самия ред като влезнеш небесната градина ,яйцето да е до комбайна и например през 30 минути да се активира:)

Последна редакция: 30.4.18
    [[Fermerkaa]] харесва това.
  4. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ми да, няма да хАбя ЯМЧ и комбайн я!
    Е, ти се отдаде на мечти! Поне те са безплатни. :p

-niksan- харесва това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не всеки, не всеки. Предадох някое хаванче и толкова.

6. -niksan-

-niksan- Обсебен

8)8):cry::cry:

7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Муши, какво значат всички тези цифри и букви в розов и син цвят след ID ти ?

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Нивата на занаятите, на Острова и Бахама.
    Ферма ниво 200/Остров ниво 442. Пекар 5, Мармаладжия 5, Цветар 5, Спа 5, Алхимик - 5.
    Аз няма да успея мисля. Растение имам, ама не знам колко изскачащи ще се пръкнат от медена роса, трябват ми над 60 броя някъде. Как го мразя понякога тоя келеш дето ги праска тея бройки изскачащи ... Иде ми да му прокълна и семейството и всичко.

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Точно това.

tanyamery харесва това.
  10. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Прав си, забелязвам, че на две голи / без обори, дървета и др./ полета с по 202 поленца ми дава различен брой изкачащи, при равни други условия.Така че никога не можеш да прогнозираш, зависи от келеша или от някакъв тъп софтуер, да го хванат всички комп. и нет вируси дано...

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А дано ама надали. Кой знае какви огнени и тухлени стени ги ображдат именно щото знаят колко са доброжелателни потребителите.

12. sa6etobg

sa6etobg Прохождащ

Не ми достигат 2 изскачащи. Моля помогнете!

13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Изпратих ти

14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ура, ура, успях! Половин час преди края, ама успях. 48 изкачащи от медената роса, после ги натъкмих и ги докарах 350 и успях. Сега остана да произведа растение за 10 коловоза и там ще съм готов.

15. milkoga1

milkoga1 Господар

Мен ми артисаха над 1000 хаванчета.

16. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Браво, така успеха е най-сладък, успех и с коловозите !