Дискусия: Градината на алхимика

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.4.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Наистина на последното събитие изскачащите бяха добре и аз поне нямах нужда от дългорастящи за през нощта.
    Ох, както е тръгнало така или иначе ще ползвам техника и ЯМЧ за Пълен напред, та ще поцъквам и Алхимика пък докъдето стигна.;)

kakata13 и arseniq1 харесват това.
  2. arseniq1

arseniq1 Обитател

И аз така даже се кефя че всичко ми е на макс и няма да иде зян...:D:p:inlove:

eva-mina, kakata13 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  3. denislav4o216

denislav4o216 Кандидат за признание

Бе мани, ИСКАМ ОЩЕ 6-7 СЪБИТИЯ УТРЕ, ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА 78. Неща за мелницата за 1 нещо по 5000 растение и така. Егати простотията, честно!

arseniq1 харесва това.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

до 22 часа растението е готово останаха хаванчетата да събера,от тази вечер започвам пълен напред :)

kakata13, [[Fermerkaa]] и arseniq1 харесват това.
  5. arseniq1

arseniq1 Обитател

Браво бе е така те искам един да кажа че е доволен:D

-niksan- харесва това.
  6. choko_59

choko_59 Знаменитост

поне двама сме.и аз съм доволен.усещам че ще се справя.в момента произвеждам 8 пудри в двете манифактури.и с растенията съм добре.времето е предостатъчно.даже може и да припечеля нещо.

arseniq1 харесва това.
  7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Браво, браво оптимисти, а на мен ми се струва, че ще съм от два стола (евента) на земята. Да видим, ако станат и двата ще се похваля.

arseniq1 харесва това.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Разбутваш цялата ферма и сееш само и си готова:)

arseniq1 харесва това.
  9. tanyamery

tanyamery Адмирал

Ох, ох, аз точно това съм направила, но нещата не са добре, вчера като почна "Пълен напред" от кристалното цвете засято на трите полета на основната ферма 37 релси само ! Как да съм оптимистка ?

arseniq1 харесва това.
  10. arseniq1

arseniq1 Обитател

Абе не съм много ама така като съм разбутала поне де е ефективно до сега нямам не взет евент макар и със зор ахаха ох не знам за тези изкачащи алхимика имам 1000 само от тяхната култура от другата имам 130 не ми е зор мислих че без харита ще ми е трудно но от миналия път нещо взе да ми се нарежда не знам от кое ще да е така :pиграй го без да го мислиш дори да не вземеш реда ще вземеш цъкалка...ако не ти трябва разменяш я на ПиТ

11. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пълен напред можеш да играеш само за реда а на някоя друга ферма да вземеш цъкалките който ти трябват

12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз играя само алмика, само с гола вода, без торове, без лиготии. Нощеска около полунощ ще засадя на 3-е полета на фермата цветето за влака - имам вече достатъчно. Слагам го без вода без нищо, навивам часовниците за 6:00, обрам, насаждам за алхимика с вода и в 10 обирам и после в 14, после в 18, после в 22, после пак садя за влака и така ще го карам. Хаванчетата съм оставил да ги мелям за през нощта на последния ден, по 2 във всяка мелница - няма и 3 часа да се мелят, ще ги предам за секунди.

13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Надявам се на хубав бонус: 2 стъкленици и двайстина колковозаxDxDxD.

AsparagusMintCandy и [[Fermerkaa]] харесват това.
  14. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

По дяволите, мислех че изкачащите са 1600 /или така ми се е искало/, стигнах вече 1000 и си викам - малко останаха, отварям случайно форума на първа страница и ми се изправи косата - 2600 ! Ще копам, садя и бера без СТ и харита оттук до края на събитието и май ще стигна до под крушата. Ако знаех нямаше да започвам пустия алхимик, ама сега как да се откажа след толкова труд...

15. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

Сто пъти мери един път режи,тоест научете се да четете някой неща и по два пъти и по три пъти ако ще та да схванете и разграничите разликата в това което Ви е останало като рутина от предни евенти и тези в момента.Вглеждайте се в детайлите. Не отнема много време да се прочете повторно.

kakata13 харесва това.
  16. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Нали сме фермери, а не шивачи ! Но по принцип си права, благодаря за съвета ! За да решиш едно задача първо трябва да знаеш добре условието, после да се потрудиш, а трябва и акъл. Кой знае къде ми е бил акъла...? Но нали най - много се учим от собствените грешки ...За да се научим трябва да грешим....Дано ! Успех на всички !

kalinamalina1983 харесва това.
  17. kalinamalina1983

kalinamalina1983 Напреднал

18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Без да си давам зор,довечера е завършен,още 120 хаванчета .

[[Fermerkaa]] харесва това.
  19. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

и аз приключих :) без особени усилия :) продължавам със следващият и чакам пълнолунието :)

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз събрах растението за последните 2 тъкленици, сега остават изскачащите. 2 са предадени, 2 остават време има - надявам се да успея.