Дискусия: Градината на алхимика

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 23.4.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

още един да пуснат и хептен ще я втасат :D

shiky, mi6elina84, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
  2. tani1980

tani1980 Полубог

Комше, алхимика започва в 17.30 часа.

.TAINNA. харесва това.
  3. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

е като почва в 17 без мен няма да го играя бях решила само 4 задачи да приключа но ще е и без тях

.TAINNA. харесва това.
  4. .water.

.water. Обсебен

Еййййййй ужасни сте нямам думи сега ще се появи някой мод и ще мине с парцала нали ако нещо не е угодно?ама да се напише някъде ,че евента ще закъснее няма никой.Голямо важно,че някой си ще се обере и му отива всичко по дяволите.За вземат да го махнат тоя форум и да се знае,че няма на какво да се разчита.Да Диляна съгласна съм с теб напълно и аз току-що приключих евента да си го играят.

.TAINNA. и -niksan- харесват това.
  5. staneli

staneli Старши болярин

И аз се бях заблудила, че почва в 15 ч. "Изгорях" само с 20 и кусур хортензии, да направя място на харитата, ама като не падна ни едно изскачащо, тръгнах да диря причината... xD.

.TAINNA. харесва това.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

аз поне редовно следя форума но не ми изписа като непрочетено съобщение за евента с промяната иначе щех да забележа и прочета че ще има промяна в времето за начало или да го пуснат утре с другият или няма да се играе

.TAINNA. харесва това.
  7. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

А вие не е лошо да си четете първо официалните. Евента е обявен от самото начало за 17:30.
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Градината-на-алхимика.16436/

joujoujouj, .TAINNA. и milena7004 харесват това.
  8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

е как да го видя като не ми дава като непрочетено съобщение

.TAINNA. харесва това.
  9. –divane-

Ти сега ли разбра, че почва този евент? Вчера не чете ли фая и официалното? Още вчера е обявен така корекция не е правена!

-dd76-, joujoujouj, milena7004 и още 1 човек харесват това.
  10. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

да сега след обирането:mad::mad::mad::mad:

.TAINNA. харесва това.
  11. –divane-

Е тогава няма защо да се сърдите на нас. Каквото е трябвало е написано.

joujoujouj и milena7004 харесват това.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

не се сърдя на теб или на когото и да е било след като писах първият си пост разбрах след него че евента почва в 17 и да не го махам си остана грешката не е ваша а моя но така или иначе няма да го играя целият но нали сме си свикнали да берем в 15 от там се бъркаме но най добре ще да е да започне от утре с другият де ако е така ще го играя и аз ако ли не здраве да е извън темата вместо поле е опле[​IMG]

.TAINNA. харесва това.
  13. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

788 изкачащи от 4 полета и половина с дървета и половин поле с обори (изгубих 170броя изкачащи с пребързаноста си като обрах и другото поле в 15 часа)

.TAINNA. харесва това.
  14. koteto9

koteto9 Старейшина

тия са се ошашавили ама ФУЛ

.TAINNA. харесва това.
  15. choko_59

choko_59 Знаменитост

мисля да играя и двете събития.започнах ударно и с ентусиазъм.мисля да направя набързо около 12000 растения и да отворя и другото събитие.ще стане интересно.или и двете ще завърша или нито едно.наздраве и успех на всички.

[[Fermerkaa]], milkoga1 и mushnuk харесват това.
  16. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Наздраве и успех в начинанието !

17. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Божкеее... пуснах някакво шише с розова отрова да се мели в мелицата - то час и 20 ще се таралянка. И колко растения и изскачащи изсмука.
    Няма да е зле да направят една-две мелници само за тия събитийни гадости. Не мога да сваря време да си намеля храница за животинките. :cry:
    И тия саксийки много алчни - една тук ми иска 10 блестящи пудри, а на пазара една бройка от туй струва 114174,32 мп
    Нямам ни едно парче в склада, пък не ми се и редят "пудриери" по полетата. Не ми харесва това събитие. :sleepy:

shiky и [[Fermerkaa]] харесват това.
  18. denislav4o216

denislav4o216 Кандидат за признание

Добре де. При хилядите нови неща в това читалище, кога да стане???
    Поне два дена ни оставете свободни...какво е това събитие след събитие....някои ще кажат, ако искам да го играя, еми искам да играя всичките,но малко време да се даде....егати. И кой каза, че това "Робо рок" е лесен евент? Не е. Не може за едно нещо по 800 растение, не може просто, това не е лесно.

shiky и marto_spider2998 харесват това.
  19. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ето, че може--1750, двойно, че и отгореxD.

denislav4o216 харесва това.
  20. arseniq1

arseniq1 Обитател

Аз ще ги играя и двете даже ще играя и сателитки а даже чакам и пълнолуние е така с хъс съм се заредила няма лабаво до сега имам половината от алхимика то мн лесна работа...после ги делиш на 2 полета даже от последния евент не ми трябваше дълготрайна култура от три парцела си събрах и изкачащи и цветето...всички така си мрънкате ма още на 2 .3 ден ще кажете аз съм готов-а:D:D:D

[[Fermerkaa]] харесва това.