Дискусия: Голямата гонитба

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 7, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Прави се на интересен,като не му се играе,да си даде почивка:p

dedoto and .TAINNA. like this.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

64 са грешка на клавиша и не е лъжа лъжа е картинката която сте сложили това е лъжа и не ми казвай какво не съм натискала няма как да знаеш по добре от мен

лудакрава1 likes this.
  3. buba62

buba62 Главен болярин

Цел минимум изпълнена. Продължавам и докъдето стигна, но вече имам надежда, че ще е до самия край.
    Приятен неделен ден, фермери! А аз отивам да нахраня дългоочаквания дългоопашат папагал.

4. staneli

staneli Старши болярин

Взех сандъка Пиколо :). Ама много тегаво върви без помощ от колелото. Само два пъти +1 бр. му се откъсна от ръждивото скръндзаво сърце :oops:. Добре, че имах други бонусчета, та помогнаха малко, иначе не става работата...
    Продължавам напред :), види се светлинката в тунела :).
    Успех и от мен на всички!

5. Bamze

Bamze Главен болярин

Целта изпълнена - редчето взето, наредено и обрано. Спирам дотук, така съм решила.
    Късмет и успех на играещите до дупка!!!:):):)

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

Благодаря ти знаеш защо!!!

staneli likes this.
  7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Приближилите се към края вдясно, ще споделят ли приблизително колко игри смелиха ? Както е показала Буба на снимката са 111 игри, или реално са, поне с двайсет - трийсет повече ?
    П.П. От 10 мин. играта ме изхвърля непрекъснато, много неприятно.

Last edited: Sep 13, 2021
    Bamze and .TAINNA. like this.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

хич ме няма в сметките. Стъпила съм на 127 , а пиколото е в 130. Много ресурс налях, много бонуси отидоха, три пъти нацелих плевня и още не мога да разбера ще стигна ли финала. Някой ако може да ми сметне колко игри трябва да смеля за шапката ... иначе съм на път да спра :)

ето къде съм

Last edited: Sep 13, 2021
  9. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

Ако се правят максимум 135 то4ки от всяка игра са 204 игри

Bamze, tanyamery and .TAINNA. like this.
  10. staneli

staneli Старши болярин

До края ти трябват 8188 точки, което ще рече, че при 135 точки от игра, ще ти трябват 61 игри.

tanyamery and .TAINNA. like this.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

момичета благодаря ви :inlove: ще спра при пиколото или гулдените след него, ще видя как ще стане . Това е убийствено голямо количество. Няма да хабя повече ресурс :) Това е най-трудния евент, който играя. Трябваше БП да намали исканите бройки до оптимално количество. Така да ни джоби е неприлично, къса ни джобовете и други неща. При друг подобен евент ще почивам много :D

12. .water.

.water. Обсебен

Само едно не разбирам,защо се жалвате от голямото количество бр. китки ами до вчера започва събитие и след малко четем завършено от ен брой играчи след едва ли не броени минути.Какво очаквате тепърва количествата искани бройки ще стават все непосилни за повечето играчи и абсолютно недостижими за тези,които не влагат реални пари .Не виждам никаква надежда да се оправи играта в състоянието ,което беше по време на флаша.Целта е да се изсмучат малксимално кинти докато все още има мазохисти, но и те се броят на пръсти, половината ми съседи са на ръба на червения термометър и всеки момент ще си заминат играчи над 235 ниво.Колкото изиграя толкова за една шапка роб на БП няма да стана.

13. staneli

staneli Старши болярин

Приключих! Изморих се! Много ресурс замина, но съм доволна! :)
    Успех още веднъж на всеки, който се е захванал с тая задача!

14. pineapple87

pineapple87 Майстор

Изключително непосилен евент. Аз лично мислех да играя, но като изчислих колко ресурс е необходим се отказах още в събота, особено като видях колко + реколта ми се падна от 400 парти билета. Да се мъчи, който си иска, оборите към които се целях ще си ги снабдя по някакъв друг начин. За последната награда и 160-те лалогулдена да не говорим. Съвсем вече ни взеха за калинки.

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Трябваше сега да почивашxDxD
    Аз играх до реда и почивах:p;)

16. dedoto

dedoto Адмирал

Ниво на трудност: средно/трудно:wuerg:грешката.....
    Трябва да е:много трудно/непосилно (непостижимо)>:(
    Реда го взех и додет го откарам който го е измислил да си го играе докрай 8)

17. ka-linka

ka-linka Пазител

56 игри, ще направя още няколко до утре по някое време. Без нерви, без часовник, така обичам да играя.

18. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

Last edited: Sep 14, 2021
  19. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.току що се връщам от пазара.едвам донесох всички покупки.две ракови съкровища-дългоопашат папагал-птица секретар-сандък пиколо-розов обор за скорпиони но най-странната покупка беше една шапка.продавачът тихичко ми каза на ухото че е вълшебна.сега стоя на терасата и викам неволята.зер възстановяването от покупките ще е трудно а тя помагала.така съм чувал.успешно пазаруване на всички.побързайте.довечера затварят пазарите.

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Шапката няма да я гоня. Ще си я купя за 3 евра и нещо си xD Играя леко, лежерно до довечера 18 ч. и сея за Викингите. Утре пристигат :D А гоненицата, до където стигна. Каквото взема, все ще е кяр ;)