Дискусия: Голямата гонитба

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 10.11.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

При мен 400 сажди. От много време да се наканя да си купя кошница, а нещо при мен не е наред с покупката.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Нали знаеш - по въпроси, свързани с плащанията се обръщай към съпорт по плащанията.
    Но и провери да не би да ти трябва този сравнително новия 3D секюрити код от банката за плащания по интернет.

tanyamery харесва това.
  3. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря.

4. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

По мои сметки за всички награди са необходими 204 игри при взимане на 135 точки от мини игра. Имаме 1 детективски инструмент подарък, остават още 203, което прави 34510 растение калиандра и 3451 сажди.
    Успех на всички играещи! :)

5. .water.

.water. Обсебен

Малко са хората взимащи 135т. така ,че не е хубаво да се правят сметки от собствена гледна точка.По-добре ако правиш прави за средно ниво достижимо за повечето.

.TAINNA., milena7004, ПЕПЕЛЯШКА и 2 други харесват това.
  6. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Имах в предвид минимума, както е написала Муши. ;) Иначе всеки може да си направи сам сметките по своите средни постижения.

Последна редакция: 11.11.20
  7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Точно този евент аз никога не съм била в състояние да завърша самостоятелно, защото средният ми резултат е около 80 точки. Слава Богу се намират играчи, които предлагат помощ при наличиен ресурс, дано и сега да се намерят такива фермери. Сега е момента да благодаря за пореден път на всички оказали ми помощ, бъдете здрави!

Последна редакция: 14.11.20
    Bamze, milena7004 и индиго1 харесват това.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Искам твоя съсед да помогне и на менxD, дано да стигна до хубавите награди:oops::p.

.TAINNA. харесва това.
  9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Аз ще играя до тук... Успех на упоритите до край!

.TAINNA., tanyamery и mushnuk харесват това.
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ами още по-добре. Ето, развалило ми се е сметалото. (По-скоро главицата ми е била по-руса от друг път и отново е забравила, че максималният брой предмети е 60, не 55.)
    А аз ще си ги изцъкам докрай. Иначе - сезонната купа сабалям ще я ъпна, но тази вечер няма да успея да превъртя за пръв път последното сезонно ниво (което не е беда, от утре сезонът ще го играя в лежерно, т.е. щадящо плевнята темпо).
    :p:)

.TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА, DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  11. tanyamery

tanyamery Адмирал

Много те моля да споделиш, как постигна този резултат за около 6 часа, ако не се лъжа.

12. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Нищо тайно и магично... Малко бонуси x 100 % от около 80 парти врътки, няколко бонуса от Подаръчни пакети и ЯМЧ = 16 бр. от малко поле = 4 реколти + 1 ч. за разсяването (даже под 6 часа са достатъчни). Не бях сял предварително нищо за изскачащи, та трябваха доста Харита (над 100) с 4-те реколти = общо около 700 бр. изскачащи, поради което се наложи да използвам 600 СТ за мигновено с амарант. Тоест минах с около 1400 СТ, 80 парти врътки, няколко бонуса от Подаръчни пакети, с по една бройка ЯМЧ, Щолен и Самата невинност и малко над 5 часа.

ПП ... Ааа, и 4 бр. тор на Мими, защото не ми достигаха 10 бр. растение накрая xD

Последна редакция: 12.11.20
    Amelita_, .TAINNA. и tanyamery харесват това.
  13. tanyamery

tanyamery Адмирал

От известно време тук из форума се пише за тези подаръчни пакети, явно при разпродажбите трябва да внимавам повече и ако схващам правилно може да се закупи повече от веднъж. Поздраявам те за изобретателноста и нажодчивоста.

bubolina8 харесва това.
  14. .water.

.water. Обсебен

То реда сравнително лесно се взе сега последната реколта и ще приключа в ляво с 105 точки от игра на разликите бързам ,за да се възползвам максимално от бонусите и защото 3те картинки,които в момента се въртят при мен са ми лесни.Целта ми е да стигна до шапката от там на сетне каквото и колкото успея излишни гулдени няма ,но пък не и на всяка цена няма да се оставя без пестициди.Успех на всички и да сте здрави.

.TAINNA., bubolina8, gigi_421 и още 1 човек харесват това.
  15. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не, Подаръчният пакет не е можел да се закупи повече от веднъж. А и не са го предлагали много пъти.
    Но го има в сандъка Пиколо, а те можеха да се купят повечко пъти. (Обаче там какво ще се падне е въпрос на късмет.)
    Ама нали все пак има 20 обирания. Ако се хаби само по 1 обиране за събитие и не се ползва при всяко събитие, могат да се ползва/т мнооого дълго време.

П.П. 6-те сандъчета с лг ми дадоха 30 лг, дано вашите са по-късметийски!

.TAINNA., cecomania, gimitko и 2 други харесват това.
  16. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Мисля, че 2 или 3 пъти го предлагаха за купуване. Имам един купуван пакет от преди 100 години. Милият остана с 1 обиране и си го пазя като зеницата на окото за някое мнооого специално събитие...
    От Пиколо, най-щастлив ме правят Подаръчните пакети, за това си ги колекционирам с кеф. Използвам ги пестеливо, когато колелото се запъне и не пуска плевня, а и не играя всяко събитие, още повече непременно до край. Не, че не мога, просто не ми е кеф на финала да се чувствам и прецакан :)

.TAINNA. и tanyamery харесват това.
  17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Направо ви завидях, кога успяхте бе хора?
    Браво на вас!!!

.TAINNA., bubolina8 и mell харесват това.
  18. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Мила, ти, толкова много на всеки си помагала, та нека един път и ти да си играеш своята игра. Достатъчно е, че всеки път тук ни даваш на готово сметнато растението и изскачащите. Благодаря ти!

cecomania, -helixme4o-, ПЕПЕЛЯШКА и 4 други харесват това.
  19. biberon4o25

biberon4o25 Активен автор

за спорта

.TAINNA., DILQNADELI, .water. и 4 други харесват това.
  20. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и на мен пуснаха 30 лг:)

staneli, .water. и .TAINNA. харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.