Дискусия: "Големият гръм"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by zwezdi4ka, Dec 29, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

По 10 семенца имаме, споко.
    С 281 започвам, 2 1/3 полета лудо просо, 2/3 поле гъби. И доста Харита.

2. tani1980

tani1980 Полубог

Моите са 402 само от обикновени дървета + харита, без подаръци все още. :p

П.П. Забравих купите от дървото.

Last edited: Dec 30, 2016
    маринката74 likes this.
  3. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

по 10, 124 изскачащи ... Дядо Мраз май е врътнал кранчето ... или е запразнил предпразнично!

4. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Моя дядо Мраз не е толкова щедър, 140 бр.

5. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

И при мен е долу горе така, ама аз напоследък не си давам много зор. Гледам си оборите до последно, та даже и някои по време на ивентите.

маринката74 and pepa551 like this.
  6. joujoujouj

joujoujouj Полубог

xDxD ама тамън кат' прием на антибиотик си го докарал! ;) То не, че принципът (от старогръцки: ἀντί „срещу“ и βίος „живот“) не е същият де :p

ПП: За протокола - пускам се по течението на Лейзи Ривър и хич не ми пука за броя на т.нар. подпалки, защото съм убедена, че ще бъда в подходящото време на подходящото място ;) :p:music:
    Весело новогодишно кОпане, или пируване - все е начин за празнуване! :)

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Копането хич няма да ми пречи на пиенето (и обратното) ;):p;).
    Ама сега се тюхкам дето не съобразих, че днес с тези много начални бройки семена с еднакво време харчът на Мими тор беше напълно излишен. Цели 20 бр. издухани нахалост xD:cry:.

Last edited: Jan 1, 2017
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

ЧНГ, ФЕРМЕРИ!
    Бъдете здрави и щастливи, обичайте се!
    Желая ви много ЛГ през 2017 г.

9. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Аз от много работа и празнуване (и пазаруване :music: ) отървах празничното събитие във фермата, но поне стикера ще смогна да взема за спомен от новогодишния куест.:)

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

ЧНГ!!!
    Бъдете здрави, щастливи и с голямо тършение за играта.
    Не смятате ли че трябва да ни увеличат парите.точките които по;учаваме за даването на стока в читалището? Станаха толкова скъпи на пазара, а аз да дам 30-50 броя нещо за някакви мизерни 1000 точки/пенита? Пеимвено сика ми 10 маймуни и 25 какао за 1362 пенита. Или 10 анаконди по 8 000 всяка на пазара, а ако ги гледаш - 20 колкошчици и зайчета надолу. 6000 точки и 10 усмивки. Е предават се и др неща.

Last edited: Jan 2, 2017
  11. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

Отдавна не предавам стока там и нямам тези ядовеxD.
    Днес като гледам бонуса на Рошко се чудя, как не им се досвидя и кога ще дадат сеялката?:mad:

bim177 likes this.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз пък да си кажа отдавна не се занимавам с облагородяване. То за мен това е бошлав работа. Колко пъти се опитвам да си харча растенията и нищо кажи речи не ми се пада. Нявмам бройки а и не бих дал за облагородяване, а малките на които пробвах не си струват бонусите понеже така или иначе растат за малко. Не си струва според мен.

Last edited: Jan 2, 2017
    eva-mina likes this.
  13. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Честита Нова Година, скъпи фермери!!!

Да Ви донесе интересни куестове за играене, големи мотики за копаене и много усмивки :D

mushnuk and pepa551 like this.
  14. metalABV.bg

metalABV.bg Активен автор

Честита Нова Година!

Пума~` and mushnuk like this.
  15. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тук не съм съгласна с теб, аз култивирах лук и когато има много изкачащи се възползвам от него, друг е въпроса, че иска супер тор.
    В последните евенти като направя бройките на растението започвам с дългорастящи и успявам, но копам до края.
    Всеки сам си решава разбира се.

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

В смисъл чв иска много бройки за едно култивиране, не знаеш дали изобщо ще ти се падне нещо, или да речем някаква култира за 6-7 часа му се падне бонус шанс за по малко или без тор/супер тор, а аз изобщо не ползвам за въпросното растение? Имам например 2-3 бонуса за моркови, пшеница и марули дето изобщо не си струват ползването, аз така или иначе тез култури нито ги поливам, нито ги торя. Общо взето до 3 часа растящите не се хабя нито да ги поливам, нито да ги торя. Цялата работа е да си изхабиме запасите. Аз така мисля.

17. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен култивирани са розите и карамфилите, за евентуално ползване за изскачащи при куест. Имам и домати култивирани, даже не помня защо. Друго в момента не ми е необходимо.
    Но например ако имаш недостиг на дървени чукове - култивираш карфиол и бързо се сдобиваш с тях. А покрай разните менажерии и под. някои култивират кратки култури, даващи повече дъски и тухли.

П.П. Сабалям приключих с китки и подпалки. Но забравих да извадя новата цъкалка на полето. Вече утре сабалям, да е със сутрешното бране, тогава имам повече гарги с +% то :p.

pepa551, Пума~` and krisi026 like this.
  18. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

Честита Нова Година!

19. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

И този път проблем с изскачащите:cry:. Вече се чудя дали да продължавам да играя! Всеки следващ куест все повече бройки растения и изскачащи:cry::cry::mad:. ПОМОЩ!!! Трябват ми още 340 бр.. Това си е направо мисия НЕВЪЗМОЖНА!

20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Аз култивирах лук, роза и карамфил, но щом карфиола ще помогне за чуковете, започвам го.
    Доста се понапънах, но и аз успях да събера подпалките и растението, дори бучнах цъкалката, ех, похарчих си супер торта, но ще сложа секвоите утре, пак ще трябва.xD