Дискусия: Големият водовъртеж

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 28.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

В кръчмата съм, в кръчмата съмxD
    Не беше никак лесно, но се отдавам на поливанеxDxDxD.

pepa551 и [[Fermerkaa]] харесват това.
  2. asyalubov

asyalubov Стажант

Хора, пращайте ми гребла. Мооля!!! На една крачка съм от редичката, но не ми стигат греблата. Много благодаря шредварително!

3. lubomira2005

lubomira2005 Стажант

Много моляяяя за гребла.... Благодаря предварително :D

4. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Додрапах до реда. Останаха 128 гребла, а и бахамските ще се берат след около 5 часа, та и те още ще пуснат. Сега може да обърна малко внимание и на Зловещата, въпреки че на Пълнолунието си имам други приоритети. :p

5. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Хи Хи ХИ -достъпно от 3 ниво-ама с кошнициxDМайната му за една игра и некви си картинки -не си заслужава да се дават реални пари.Затова по леко с нервите-ще има много недовършени евенти.....ай наздраве сега

6. Doremi

Doremi Старши болярин

... и незапочнати...
    :)

kakata13 и -georgi88- харесват това.
  7. tsetsi1980.

tsetsi1980. Прохождащ

Много моля за гребла! Благодаря предварително на всички който ще се отзоват!
    Ник: tsetsi1980.
    п.п Моля не пропускайте точката след 1980 - тя също е част от името! :)

8. koteto9

koteto9 Старейшина

обявено е че играта е лесна а на последната стъпка ми остават 440 гребла ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СТАНЕобяснете ми как да стане това и ако може да ми съдействай те ид 4343190

Последна редакция: 6.3.18
    bubolina8 харесва това.
  9. johnnie75

johnnie75 Обитател

Много гребла, а можеше и още. Май ще си дам малко почивка от тези събития - стават много досадни вече. :) От 3 полета с карамфили 99 бр. гребла. :):):):):) Кошници трябва да се купуват ...

Последна редакция: 6.3.18
    kakata13, bubolina8 и sm0uk3r71 харесват това.
  10. -nani2003-

-nani2003- Младши експерт

Вече ще членувам в този клуб>:(, рядко ми се случва да не успея, но се случи:mad:.

kakata13, -georgi88- и mushnuk харесват това.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И аз не успях - 200 гребла не ми стигнаха. Най ме е яд, че хабих супер тор за карамфилите за нищо.

bubolina8 харесва това.
  12. johnnie75

johnnie75 Обитател

Аз успях, но 42 лало-та отидоха - толкова гребла не ми достигнаха няколко минути преди края. Реших, че е тъпо да не взема реда след толкова обирания и т.н. Но вече на такива бройки изскачащи няма да се връзвам. :)

-georgi88- харесва това.
  13. bubolina8

bubolina8 Комисар

Последната бяха 540 даже и аз не успях да ги събера! Да му се невиди и лесния куест! :wuerg:

14. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

И на мен не ми стигнаха 200 гребла...Но какво да се прави - животът продължава - и в играта стана като в живота - който има пари и ресурси - има и възможности...Но пък за сметка на това не спи спокойно...Пийнете по едно и не се връзвайте - спокойно - това е само една комерсиализирана игра ...Наздраве на всички - неуспели и успели !

daniva76, kakata13, bubolina_8 и 4 други харесват това.
  15. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

И аз съм от неуспелите с 540 гребла-ама това да ми е обица на ухото-като реша да не го играя-трябва да си спазвам решението и нямаше да съм в листата на вайкащите сеxDНаздраве на всички

bubolina8, kakata13, bubolina_8 и още 1 човек харесват това.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Увери ли се сега, че кристалните водопади трябва ,да са отворени,дори следващата задача .пак са включени за сеене ,че от тях ще изкачат пак неща?
    Дори и гъбестата гора ще е от значение?
    Когато ти говорят ,някой стари играчи и ти наливат с фуния знания ,ти не възприемаш:p
    Аз съм се учел от някой от тях,четях между редовете ,все още не мога, да кажа че съм съвършен ;):)

-.kiki12345.69-, sm0uk3r71, -dd76- и още 1 човек харесват това.
  17. sahara83

sahara83 Познавач

Куестът беше труден, но успях .Да споделя използвах около 80 супертор за една ряпа ,за да направя греблата, така че не овътрих много.

AsparagusMintCandy харесва това.
  18. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Моите водопади са отворени донякъде, но да бъдат отворени съвсем - никогаш!
    А и на тях има само и единствено дървета - нито се махат нито се слага нещо друго - нито ще се слага.
    А и ме мързеше да стана половин час преди 15 за да обирам карамфилите и другите работи. А и не бях сигурен че с 1 обиране ще събера 200 бройки - затова предпочетох да не си давам толкова зор.

19. dedoto

dedoto Адмирал

коджо последното обиране на карамфилите плюс нещо си на бахата ми даде 315 бр.явно бяха отпуснали кранчето

[[Fermerkaa]] и -niksan- харесват това.
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Той не възприема, он знае:p

kakata13, -georgi88-, Кобрелия и още 1 човек харесват това.