Дискусия: Големият водовъртеж

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 28.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ComeMyLady

ComeMyLady Подрастващ автор

9 гребла от пустящото поле, 7 от основното поле и 5 от горската поляна, 11 дъждовна гора, 9 главното поле на бахамарама - иде ми да се гръмна!!!
    Вие си разкарвате некфи харита, ние малките левели се чудим на кой фронт да се бием. Събития ли да играем, куестове ли, звездички ли, банани за кое да събирам по-напред, развъждания и продукти. В тая игра трябва да се посвети живот явно.

Ниво на трудност - лесен - хаха, за кое ниво играч? Достъпно от ниво 3, ОК кой е 3ти ЛВЛ с завършено? Освен милиардер да е (който едва ли би се занимавал с такива глупости), вместо да си живее живота.

Трудноста на тези събития трябва да е % спрямо нивото на играча!!! На 77мо съм и е почти невъзможно да съм минал куеста за купите + "жива легенда" от дървото. Пък и да съм, кфо от тва, ето и другите не могат да го минат!

Има една дума за това - Демотивация.

Реда с облачета давал мъхнати пенита... Абе вие наред ли сте!? 30 000 мп колко са? 70 ябълки в маркета по 450 са повече! Или 70 ябълки трудно се правят? 18 дървета за 12 часа само...
    Не знам, аз ли не разбирам, какво се случва... 20 000 ябълки имах до днес, щото ми писна да садя и обирам по 24 часа нон стоп в денонощието и си дадох почивка седмица. Продадох ги и сега? Тръгвам да играя събитие и още при 3тото садене съм демотивиран тотално. Да садя онлайн 24/7 като изкуфял да печеля 30к опит, 30к т опит и 30к пенита - ХАХА!!!! Живота е по-сладък.

Последна редакция: 2.3.18
    SULIO_PULIO1972 и DILQNADELI харесват това.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Как станах 75 ниво ,нямам не завършена задача,друг е въпроса ,че сега се искат ,повече изскачащи.
    Предния ден залагаш на острова само дървета ,във фермата дървета без ябълки,ще ти изскочат много повече гребла .

Последна редакция: 2.3.18
    AsparagusMintCandy и DILQNADELI харесват това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И пак за сведение, тъй като пропускам това събитие, за първите малко над 24 часа - 550 изскачащи от бране в ежедневен режим, т.е. 2 полета за сеене предимно на растенията над ниво 100 (бяла лилия през деня и някоя реколта овес/просо/слънчоглед, минзухари/лимец през нощта), 3/4 поле със секвои и малко други дървета, 1/4 поле с обори, 2 и 1/3 баха полета предимно с ХХЛ дървета и някакви обикновени и 2/3 поле с баха-обори. (Без задържане на бране заради началото на събитието и без Харита.)

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз с тамън 3 реколти от вчера до днес - сега чакам след 30-а минути четвъртата - съм изпълнил вече 10 задачи.

5. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

И все пак заради прословутите кошници БП са се изхвърлили доста с бройките и на разстенията и на греблата. Без огромни кошници или харита, или доста ЯМЧ и СТ - няма шанс. Донякъде е прав ComeMyLady - демотивиращо е. И това на фона че през последните месеци събитията ударно следват едно след друго, със застъпване, или по няколко едновременно !!!

6. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз нямам нито харита, нито кошници, не ползвам и супер тор - не е кой знае колко 4 часа на 1 път само с водичка. Щом АЗ ще успея да го завърша без да си давам зор - за растението говоря - какво остава за другите.
    Изскачащите са друга работа, но пак се надявам покрай самото растение да се съберат - ако ли не - пестя обикновените лайненца за карамфили и те така по 2 обирания на 12 часа и каквото стане.

7. milkoga1

milkoga1 Господар

То не става Бабо само със салам...тряба и акъл...xD

8. Doremi

Doremi Старши болярин

Едно обикновено мъничко лайненце е по 1500 мп, ще ти се откъсне ли от сърцето да похарчиш пари? Стискам ти палци поне цената да падне...
    По темата ... не играя евента, харесва ми да не се занимавам,то няма и за какво, само Гъбовата (като дъбова звучи така) гора искам да отворя, остават към сто котешки феи и край.

9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ами аз си пазя Лайненцата за по важни и дългорастящи неща, като карамфил, или див джинджифил, или медена роса. Няма нужда да хабя безценната тор за тея дребосъчета дето стават за има няма 4 часа и то само с водичка.

10. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Какакто преди писах, за нашата стратегия на игра с мъжът ми до тази сутрин от изскачащите вече смесъбрали по 1050 броя и сега почваме да сеем растениетоза бройките.

[[Fermerkaa]] и -georgi88- харесват това.
  11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

за едно убиране с обикновенни дървета от всички полета с по 40 харита 909 броя изкачащи, днес реших да пробвам и с тях

-niksan- и Az2 харесват това.
  12. johnnie75

johnnie75 Обитател

Преди малко продадох 400 бр. акита на моя пазар по 2300 мп за бройка. Такова нещо не ми се беше случвало. Инфлацията в играта е огромна. :)

13. SULIO_PULIO1972

SULIO_PULIO1972 Подрастващ автор

Скоро и 10 000 ще надмине - като няма предлагане, а пускат по 10 събития едновременно.
    Мултитата ми станаха милионери само от л_ _ _ а.

14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Много малко изкачащи при мен, отворете малко кранчето:mad:.

15. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

Нейното/кранче/ - малко мойто - повече...

16. DAN63

DAN63 Обитател

Вие сте пак добре с кранчетата , при мен капе от такава система:

До момента има 1368 капки гребла и 389 капки черпак , а не съм просрочвал обиране повече от няколко минути , срамна работа.... :(
    Сега нека някой да каже че изскачащите зависят от нивото , от 2 години съм на максималното ниво ......

[[Fermerkaa]] и DILQNADELI харесват това.
  17. dedoto

dedoto Адмирал

зависи от това кой колко кошници купува >:(от мен ще видят комбинация от три пръста:cry:(нищо)

18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Растението долу горе го докарах, но с изкачащите съм зле>:(.

19. staneli

staneli Старши болярин

С греблата вече съм с 459 отгоре, СТ само за разсаждането ползвах, без платени подаръци. Садих растението и на шестте полета докато направя бройките и после - дългорастящи, а на бахамата си върнах дръвчетата.
    Но... с черпаците нещата много бавно вървят, там наистина капе, капе... - трябват ми още 475. Даже и половината не съм събрала.

20. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

Още 5600 трева и 350+540 гребла ми трябват за да приключа. Оставащите два дена и половина дано ми стигнат.