Дискусия: Големият водовъртеж

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Feb 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. toni200170

toni200170 Прохождащ

да ама тук няма МЕЛНИЦА това е добре

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Нека тези дето гледат медена роса да споделят. От него или от дивият джинджифил излизат повече изкачащи? Понеже джинджифила е по хубав - хем дава пвоече точици, хем се ползва за храна на зверовете.

Last edited: Mar 1, 2018
  3. gadost

gadost Подрастващ автор

НЕ СЪМ ВПЕЧАТЛЕНА,НИЩО ЗА КОЕТО,АЗ ДА СЕ НАПЪВАМ ! ПРИЯТНА ИГРА И УСПЕХ НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГО ИГРАЯТ !

4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

За моментното съм си засичал - с техника , само СТ, 10 реколти ги правя за 39 секунди. Лентата за изкачащите няма време да се скрий и натрупването на нея ти пълни сърцето, хахахахxDxDxD.

Last edited: Mar 2, 2018
    [[Fermerkaa]] likes this.
  5. DAN63

DAN63 Обитател

Само дето не разбирам защо ти е да поливаш ? С екстрите и небесния ред си поникват на момента и без вода , за 44 полета са си 44 пенса икономия xDxDxD

По темата - на бахамските- пъпеши , на фермата- хризантеми(трябват ми за куеста) , та от всичко без харита - 360 гребла , май ще е скръндзав откъм изкачащи....

Az2 and sabchooo like this.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

474 броя но този път без харита

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

233 - пъпеши, рози и праз

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

И аз се зачудих за водата, може би някое по-различно растение е култивирал или само бонуса за с.тор буз намалено узряване или просто си полива по енерция... какво ли е стана ми любопитно. За евента : 380броя изкачащи като излизаха повече от дървета, но мисля и така на поленца ще стане работата.

9. sabchooo

sabchooo Велик майстор

А де , питай ме що съм го написал, като не я слагам. Мислих си за СТ и затова съм започнал със само, ама..... :oops:. Сигурно съм бил жаден, хахахахxDxDxD. Извинявам се ако съм подвел някой от по-новите играчи, вас старите пушки и да искам не мога да ви излъжа:p.
    Първо обиране - 411 изскачащи.

staneli likes this.
  10. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

320 /шипка и медена роса/

ANETA likes this.
  11. staneli

staneli Старши болярин

И мен в чуденка ме фърли с таз вода, другия път га ожаднееш - сипи си една ракия и всичка на място ще си дойде....

756 - 3 полета хортензия, 1 и половина медена роса и 1 и половина ХХЛ бахамски дървета. И... 7-8 обора, че ме беше жал да ги разтурям, а снощи не бяха станали за бране. /с редици и 21 харита/

sabchooo likes this.
  12. ANETA

ANETA Стажант

269 шипка и медена роса

13. dedoto

dedoto Адмирал

238 -екстри нямам различни неща сях но само карамфила се отличи с 52 бр.като за начало много зле:( от 6 полета

14. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

204 - малини, гуарана и тук-там някое дърво. Вчера съвсем забравих, че днес ще почва това събитие, а и имам една неотворена зона във Водопадите.

15. Az2

Az2 Напреднал

350 - навсякъде само дървета. Харита нямам.

16. tani1980

tani1980 Полубог

763 бр. - около 50 дървета на баха без ъп, 10 обора и медена роса останалото, а във фермата детелина с разходка на Харита.

elliss_bg likes this.
  17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В едната 587 с лимец, медена роса, водопадите обори и дървета, 16 харита. В другата детелина, див джинджифил и 30тина дървета на водопадите 404 с 11 харита

elliss_bg likes this.
  18. dedoto

dedoto Адмирал

при разсяването пълна скръб от 0 бр. до 5 бр. на поле>:( с това темпо ще го играя до другия 1 март 2019г.:cry:

19. elliss_bg

elliss_bg Старши болярин

286 бр. от : медена роса на едно поле, обори и дървета на 2 полета на баха, във фермата 3 полета с тинтява

20. бебебум

бебебум Прохождащ

осем задачи изпълнени, стига за тая вечер, спи ми се
    ще направя първо растението, после ще видя до къде ще стигна с изскачащите
    играя на 3/4 полета, не ми се махват дърветата
    успех на всички, които играят