Дискусия: Големият водовъртеж

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 28.2.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. toni200170

toni200170 Прохождащ

да ама тук няма МЕЛНИЦА това е добре

2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Нека тези дето гледат медена роса да споделят. От него или от дивият джинджифил излизат повече изкачащи? Понеже джинджифила е по хубав - хем дава пвоече точици, хем се ползва за храна на зверовете.

Последна редакция: 1.3.18
  3. gadost

gadost Подрастващ автор

НЕ СЪМ ВПЕЧАТЛЕНА,НИЩО ЗА КОЕТО,АЗ ДА СЕ НАПЪВАМ ! ПРИЯТНА ИГРА И УСПЕХ НА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГО ИГРАЯТ !

4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

За моментното съм си засичал - с техника , само СТ, 10 реколти ги правя за 39 секунди. Лентата за изкачащите няма време да се скрий и натрупването на нея ти пълни сърцето, хахахахxDxDxD.

Последна редакция: 2.3.18
    [[Fermerkaa]] харесва това.
  5. DAN63

DAN63 Обитател

Само дето не разбирам защо ти е да поливаш ? С екстрите и небесния ред си поникват на момента и без вода , за 44 полета са си 44 пенса икономия xDxDxD

По темата - на бахамските- пъпеши , на фермата- хризантеми(трябват ми за куеста) , та от всичко без харита - 360 гребла , май ще е скръндзав откъм изкачащи....

Az2 и sabchooo харесват това.
  6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

474 броя но този път без харита

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

233 - пъпеши, рози и праз

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

И аз се зачудих за водата, може би някое по-различно растение е култивирал или само бонуса за с.тор буз намалено узряване или просто си полива по енерция... какво ли е стана ми любопитно. За евента : 380броя изкачащи като излизаха повече от дървета, но мисля и така на поленца ще стане работата.

9. sabchooo

sabchooo Велик майстор

А де , питай ме що съм го написал, като не я слагам. Мислих си за СТ и затова съм започнал със само, ама..... :oops:. Сигурно съм бил жаден, хахахахxDxDxD. Извинявам се ако съм подвел някой от по-новите играчи, вас старите пушки и да искам не мога да ви излъжа:p.
    Първо обиране - 411 изскачащи.

staneli харесва това.
  10. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

320 /шипка и медена роса/

ANETA харесва това.
  11. staneli

staneli Старши болярин

И мен в чуденка ме фърли с таз вода, другия път га ожаднееш - сипи си една ракия и всичка на място ще си дойде....

756 - 3 полета хортензия, 1 и половина медена роса и 1 и половина ХХЛ бахамски дървета. И... 7-8 обора, че ме беше жал да ги разтурям, а снощи не бяха станали за бране. /с редици и 21 харита/

sabchooo харесва това.
  12. ANETA

ANETA Стажант

269 шипка и медена роса

13. dedoto

dedoto Адмирал

238 -екстри нямам различни неща сях но само карамфила се отличи с 52 бр.като за начало много зле:( от 6 полета

14. AsparagusMintCandy

AsparagusMintCandy Обсебен

204 - малини, гуарана и тук-там някое дърво. Вчера съвсем забравих, че днес ще почва това събитие, а и имам една неотворена зона във Водопадите.

15. Az2

Az2 Напреднал

350 - навсякъде само дървета. Харита нямам.

16. tani1980

tani1980 Полубог

763 бр. - около 50 дървета на баха без ъп, 10 обора и медена роса останалото, а във фермата детелина с разходка на Харита.

elliss_bg харесва това.
  17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

В едната 587 с лимец, медена роса, водопадите обори и дървета, 16 харита. В другата детелина, див джинджифил и 30тина дървета на водопадите 404 с 11 харита

elliss_bg харесва това.
  18. dedoto

dedoto Адмирал

при разсяването пълна скръб от 0 бр. до 5 бр. на поле>:( с това темпо ще го играя до другия 1 март 2019г.:cry:

19. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

286 бр. от : медена роса на едно поле, обори и дървета на 2 полета на баха, във фермата 3 полета с тинтява

20. бебебум

бебебум Прохождащ

осем задачи изпълнени, стига за тая вечер, спи ми се
    ще направя първо растението, после ще видя до къде ще стигна с изскачащите
    играя на 3/4 полета, не ми се махват дърветата
    успех на всички, които играят