Дискусия: В музея

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 3, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

И аз ще поцъкам първо черепи, после амонит ;)

2. .water.

.water. Обсебен

Добре защо трябва да се играят и двете растения пълна простотия само и само да се занимаваш да разсяваш те големите награди,които дават ,че чак и да се моташ да губиш време в глупости.Избираш единия вариант добре ,който има време и му се занимава ще цъка късото растение,който няма време да влиза често или не му се занимава ще цъка дългото.Не мисля,че така ще накарат играчите да купуват ресурси и кошници по-скоро няма да играя събитията отколкото да хвърлям пари на вятъра .Ще го започна целта ми е сандъците с бонуси ако изскочи бонус приходи от растения да се намират,че чат -пат има събития с хубави награди и се иска повечко ресурси.Колкото успея на едно поле едно оставям с окотило и едно с Джошуа.Няма и да си хабя билетите нека си стоят за по-смислен и заслужаващ ресурсите си евент.Успех на играещите.

3. ka-linka

ka-linka Посланик

Мамкоооооооооооооо, това хич не съм го разбрала. Мислех да карам само с дългото, че не съм у дома тези дни. Е, сега я втасах, отивам да чета инфото пак.

.TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Мда, една единица и една двойка са отишли не където трябва. Коригирана е таблицата, извинявам се.

.TAINNA. and staneli like this.
  5. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Ако сте прави, означава, че 1 от растенията е излишно, защо да разсявам 2 растения, след като така и така наградите са еднакви

.TAINNA. likes this.
  6. mushnu4ka

Защото и в двата варианта са необходими и двете растения. Това в случай, че се играе за всички награди. Ако се играе само за редичката - избираш това, което за теб е по-подходящо.

7. gigi_421

gigi_421 Експерт

Чудя се какво да правяo_O. Объркващо е:p. Но пък сандъците с бонуси ме блазнят...........:) Та ще видим. Лошото е,че нямам много ресурси.

8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Почвам с черепите и май до тях ще си остана. Нещо не ме грабва това събитие. Ще играя колкото за спорта. ;)

kakata13, .TAINNA. and .water. like this.
  9. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Освен от кошници , има ли друг начин за добиване на Кехлибар ?

.TAINNA. likes this.
  10. mushnu4ka

Чакаш 5 ч. и ще получиш до 5 бр.

11. p1955

p1955 Младши експерт

В мелницата смлях кехлибар и боя, но не ми даде семена; ИД 7799329

12. mushnu4ka

А къде ги търсиш? Сее се само на едно от тропическите полета - плантацията.
    И ако отново не ги виждаш, ще помоля да уточниш кой от двата вида семена си смлял и не намираш - за черепче или за амонит?

13. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Благодаря , значи има надежда xDxDxD

kakata13 and .TAINNA. like this.
  14. mushnu4ka

Моля.
    :)

.TAINNA. and лудакрава1 like this.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Взе ми думата от устата таман се канех и аз да питам :D
    o_O Мушииии дръпни пак Пенчо за ушите и му надени очилата да чете xD

16. p1955

p1955 Младши експерт

Намерих ги.Аз съм пуснала мелницата на бахамите, а имах друга храна, която се мелеше.

17. mushnu4ka

Радвам се, че всичко е наред. Приятна игра!
    :)

18. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравейте,
    искам да споделя, че растението може да се мели в мелницата повече от веднъж. Не забравяйте да го правите, вярно, че е малко /5 броя/ и все пак - капка по капка вир става. :)

axmara and milena7004 like this.
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

https://board-bg.farmerama.com/threads/В-музея.20215/
    Меленето на семената ще бъде възможно и в голям вариант - 10 наведнъж.

Bamze likes this.
  20. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ако не искаме да сеем 2 растения, сеем едното до реда и го пишим приключенxD.
    Не ми дойде бонус от колелото:mad:, стана му навик да не ми дава, имах доста СТ, редчето го наредих, сега няма да бързам, но разсях и другото растение:oops:, лека полека, дано стигна до края.
    Лакомия, какво да се прави:oops:xD.