Дискусия: В музея

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Sep 3, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

В музея

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието.
    Моля, използвайте я по предназначение!

Повече информация

Приятно забавление!
    Екипът на Фармерама
    ​

.TAINNA. likes this.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ред+предмети
    (вариант 1)​
    Ред+предмети
    (вариант 2)​
    Всички награди
    (еднакво за 2-та варианта)​
    Черепче​
    9250​
    9250​
    Амонит​
    4910​
    4910​
    Инструменти за разкопки​
    560​
    560​
    1120​

3. .water.

.water. Обсебен

Само единия вариант ли може да се играе или всяко усилие може да избираме В.1-В.2 или може да изиграем и двата?

4. mite63

mite63 Подрастващ автор

Мисля, че можеш да избираш да играеш от двата варианта, само единия. Зависи с кое растение искаш да започнеш. Обобщено наградите и за двата варианта са еднакви.

5. mushnu4ka

В началото еднократно избираме кой вариант да изиграем.

6. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

И тук продължавам, да пасувам:p

.TAINNA. and sm0uk3r71 like this.
  7. Bamze

Bamze Ветеран

Здравейте,
    ще се включа в разходката из музея. За себе си ще избера 2-рия вариант, защото ще заложа на наградите златни банани, а те са изнесени повече броя в по първите задачи.
    Успешен избор на вариант и приятна игра!

axmara and .TAINNA. like this.
  8. buba62

buba62 Главен болярин

Много се чудех дали да играя само за реда или да пропусна.
    Все пак реших да играя за реда и толкова.
    Избрах си вариант 1, че да си опитам късмета с нови загадъчни, да имам възможност да си проклинам късмета xD.

.TAINNA. and eva-mina like this.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ще играя, докъдето стигна, но нали бавно загрявам:oops:, не разбрах, ако избера за първата игра вариант 1, до края това ли ще играя?

10. ka-linka

ka-linka Посланик

Играя! С дългите, че отивам на обучение събота, неделя и понеделник и ще влизам най-много 3 пъти дневно. Моля съседчетата: изпращайте инструменти за разкопки, без вас няма да се справя! Моля, моля, моля!!!:inlove:

.TAINNA. likes this.
  11. mushnu4ka

Да.
    Ако избереш в началото билета, на който пише "Наслади се на обиколката в музея като избереш: Черепче" и "Продължителност 4 ч." изпълняваш задачите от вариант 1.
    Ако избереш другия билет - задачите от вариант 2.
    Билетът се избира в прозореца на събитието еднократно. И чак след това можеш да смелиш първите 5 семена и да започнеш да разсяваш.

12. dedoto

dedoto Адмирал

а като начало каква е бр. боя при избора на билет че нещо ми убягва:sleepy:

.TAINNA. likes this.
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Разбрах, много благодаря.
    Не ми харесва, искаше ми се да избирам на всяка игра, но, ще го преживеяxD.
    УСПЕХ!,

.TAINNA. and ka-linka like this.
  14. pgpr

pgpr Подрастващ автор

Имам няколко въпроса, че не мога да схвана събитието o_O
    1. И за двата варианта са необходими от двете растения. Тогава какъв е смисълът от избора на билет?
    2. В наградите от изпълнението на задачите не видях боя. Откъде ще дойде втората боя?
    3. За да се смелят първите бройки, ще получим 5 кехлибара. А ако искаме да смелим още, ще трябва да чакаме 5 часа. Така ли е?
    4. Двете растения могат ли да се отглеждат едновременно?

.TAINNA. and tanyamery like this.
  15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

пас,искам....,но за няма кво да хвана8)

.TAINNA. likes this.
  16. ka-linka

ka-linka Посланик

Според това, което прочетох, преценяваш кои награди искаш да вземеш - от вариант 1 или вариант 2 и играеш от начало до край само с едното растение. Нямаш право да смениш растението по време на играта. Първите бои ще дойдат с избора на билет, защо дават още веднъж, на мен лично не ми е ясно. Там да бяха сложили награда 100 гулдена и 200 парти врътки, да видиш как щяха да играят всички и да питат може ли да го превъртят още веднъж.
    Сееш само едно растение през цялото време.
    Поправете ме, ако греша, аз така разбрах инфото.

kakata13, .TAINNA. and bubolina8 like this.
  17. tanyamery

tanyamery Адмирал

Според мен : 1. Просто за да е засукано. 2. Вероятно първата боя ще бъде 9999 бр., като втората с която ще се сдобием при изпълнението на 7 задача. 3. Петте часа са си пет часа- ясни са на всички ни, но за най-нетърпеливите има кошници. Успех.

18. mushnu4ka

1 - смисъл има, ако не играеш за всички награди, да избереш по-удобното за теб растение или по-примамливите награди
    2 - и в двата варианта в задача 7 получаваш боята за другото растение
    3 - да, така е
    4 - не (т.е. могат след изпълнението на първите 7 задачи, но тогава вече отглеждането на растението, с което си започнал, е излишно)

Не, в единия вариант започваш с късото растение и в средата получаваш бои за дългото и продължаваш с него. В другия - започваш с дългото, приключваш с късото.

Last edited: Sep 4, 2020
  19. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Гледах наградите. Така ли ми се струва или са еднакви за двете растения, но в различно време?

kakata13 and staneli like this.
  20. staneli

staneli Старши болярин

Наградите и в двата варианта са абсолютно еднакви :). Ще поцъкам и това събитие xD.

Муши, би ли проверила дали няма грешка в таблицата при наградите за първите задачки и на двата варианта.
    Според мен са 200 х нивото ТрТО вместо 1200 ТрТО, а във втория вариант 200 х нивото МП вместо 2200 МП.

Ако греша, моля да ме извиниш :oops:

.TAINNA. likes this.