Дискусия: В името на сиренето II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, Mar 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. milena7004

milena7004 Майстор

Моля, за искрящи конуси !!! Благодаря на тези които ще се отзоват :) Ника ми е същият !

2. kle71985

kle71985 Активен автор

моля малко помощ с конусите.благодаря предварително

nik kle71985

3. dnids

dnids Младши експерт

Моля, за искрящи конуси
    Благодаря на тези които ще се отзоват

nik dnids

4. _Касандра_

_Касандра_ Прохождащ

И аз нямам думи :2 къртици,петли и хамстери, 2 бъза, лимон, яп. клен дюля.... не знам каква глупост ще израсне на острова :))))))))

5. dididin

dididin Младши експерт

Ха ха и аз имам хамстерче, за него съм абонирана, задължително имам по един, един гълъб и другите две още чакам, от дърветата за сега ягодовото дърво е добре и на острова кумкват xxl за сега

П.П. и да допиша от дърветата дъб, дюля, бъз и лимон супер а ..............

Last edited by moderator: Mar 21, 2015
  6. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Ето ги и моите награди:
    японска вишна, японски клен, ягодово, бъз XXL, финикова палма XXL, лимон XL;
    3 нара - 2 XXL и един обикновен, 2 шамфъстъка XXL, огнено;
    щъркел, котки, производство на гъши пух - оранжево, зайчарник - оранжев.

Като ги пресмятам в стойност 120 лг никак не са малко - ама предпочитам да ми ги дадат в брой, а не в стръкчета и обори. И тези изненади вече нещо не ме изненадват изобщо или ако ме изненадват то е неприятно. Предпочитам да се знае в наградите какво точно ще спечеля, отколкото - "нещо там, да ти замажем очите".

7. bayVasil

bayVasil Знаменитост

В тоя ред на мисли 120ЛГ са 4 СМС х2,40 лева=9,60лева ако може да ми ги върнат в картата:music::music::music:xDxDxD Не съм нагълллллллxDxDxD

8. desi232

desi232 Посланик

аз няма да им давам реални пари,не изкарвам по 2000 лв заплата

9. bilq76

bilq76 Познавач

Да се запиша и аз: във фермата 2 лимона ХХЛ+1ХЛ, праскова ХХЛ, японски клен и каталпаХЛ:music:тази каталпа не ми се беше падала от 2 месецаxDxDxD, на острова нар, шам, огнено, авокадоХХЛ, личиХЛ и седра от оборите щъркел другите след половин час ще са готови! В общи линии като се има в предвид, че не съм дала и стотинка за загадъчни нещица доволно, но друг път е било и по доволно:D! И този евент отива в историята и даже е документиран със стикер за внуците!
    П.П. Лисици, гълъби и червени риби!:sleepy:

Last edited: Mar 21, 2015
    Valkaaa76 likes this.
  10. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

И аз да кажа: от стръкчетата във фермата-нищо и половина. От оборите-таралежи,цели два броя,гълъбарник и. . . още не мога да повярвам-розов краварник!

11. danislavova

danislavova Стажант

моля за помощ , трябват ми конуси

12. -bambina10-

-bambina10- Стажант

И аз моля за конуси. Благодаря предварително!

13. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

Аз! Аз! Аз! :D
    Мила, не знаех че си пълна с тея миризливци - хвърляй насам обещавам да ти върна каквото си поискаш. :music:

черешка likes this.
  14. dil1606

dil1606 Стажант

Last edited: Mar 22, 2015
  15. kle71985

kle71985 Активен автор

И аз моля за конуси. Благодаря предварително!

nik kle71985

16. dnids

dnids Младши експерт

Моля, за искрящи конуси
    Благодаря на тези които ще се отзоват

nik dnids

17. sashka_9800

sashka_9800 Активен автор

При мен дръвчетата са :Портокал XL, Японски клен -2 бр. ,Мушмула -2бр и Бадемово дърво XL - пълно разочарование, като изключим клена, тъй като на мен той ми липсваше.
    Пандите не съм отворила. Аз съм на 85 ниво , а тези златни банани не стигат за нищо. С това отваряне на руните се обезмисля играта на острова. Дори и да бях ги отворила се съмнявам , че от оборите ще излезе нещо интересно. Все ми се падат щраусарници , ясла за магарета и все от този род.
    Всеки път си купувам майстор строител и нищо - нито вълци , нито мечки , елени и т. н. , и след време хоп "за последно в играта":mad::cry::oops:.

wilma11 likes this.
  18. черешка

черешка Старши болярин

Добрем. Не искам нищо. :) Хубав ден.
    По темата - куеста е приключен. Трънката все ме прескача... xD

19. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

От цялата простотевина, която ми се нарои от стръкчета и майстори, единствено на една седра и един тамарин се зарадвах - тях си ги нямах. Трънки, мрънки - явно другия път. :)

MARV3000 and -helixme4o- like this.
  20. patetoilieva_9

patetoilieva_9 Стажант

Моля за малко помощ с конусите.благодаря предварително :)
    ник : patetoilieva_9

Thread Status:
Not open for further replies.