Дискусия: В името на сиренето II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, Mar 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Мале, малееее, какво очаквах от стръкчетата, какво ми се падна, надявах се , че поне една трънка ще дадат, а то пак каталпа ми се падна, че и ХЛ, ябълка ххл, портокал ххл, ягодово дърво и 2 японски клена>:(:mad:, голяма изненада:eek:, тези каталпи до кога ще присъстват ??????

2. kokoto1

kokoto1 Подрастващ автор

На мен ми се паднаха Бъз ХЛ - 1 бр., бадеми ХЛ - 2 бр., кайсийка ХЛ - 1 бр. и сега слагам последното стръкче с голяяяяма надежда на трънка хихихихи - а дано, ама надали хихихихи
    пп - последното дръвче - ягодово :)

Last edited: Mar 20, 2015
    FrozenKiss and черешка like this.
  3. fifi9902

fifi9902 Младши експерт

от това , което чета си мисля защо се пъна въобще и хабя ресурси за нищо.

FrozenKiss likes this.
  4. kle71985

kle71985 Активен автор

моля помагайте с искрящи конуси

kle71985

5. staneli

staneli Старши болярин

Отчет и аз да дам за стръкчетата - елха XXL, финикова палма XXl - 2 бр., японски клен, круша XXL и орех XXL. Голям късмет, голямо чудо - радост, радост.... нямам думи просто....

пл. Добавям и резултата от оборите - оранжев кошер- 2 бр., оранжев овчарник и къртици - пълно фиаско.

Last edited: Mar 20, 2015
    FrozenKiss and -helixme4o- like this.
  6. daniandd

daniandd Кандидат за признание

оранжев кошер- 1 бр., оранжев хамелеон 1 бр. и 2 бр. хамстери е това ако не е късмет здраве му кажи
    от всички изброени по горе имам по много може би това е целта на играта да имаш във фермата по 100 обора от всеки
    п.п. извинявам се ако съм отегчила някой с моите ръзсъждения

Valkaaa76 and FrozenKiss like this.
  7. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

При мен от стръкчетата пълна боза.... от оборите ми изскочиха очите - 2 вълка, къртица и мишка, тези за бахама ги чакам...
    Вече знам със сигурност никога да не си купувам обори, само овчарници, козарници и еноти.... xDxDxD

Valkaaa76 and черешка like this.
  8. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ето, на такъв късмет се надявам-вълк да ми се падне, трънка няма, дано оборите да са по-добриxD.
    Не, че вярвам, но тайно се надявамxDxDxD.

9. черешка

черешка Старши болярин

Ще ти пратя вълк. :)

FrozenKiss likes this.
  10. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

И аз имам 2 вълчи пещери в повече. На ПиТ пращам на който му трябват.

черешка and FrozenKiss like this.
  11. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Моля за вълча пещера.

черешка likes this.
  12. черешка

черешка Старши болярин

Стига да може да се пращат.... че как ни режат и там не е истина!!! Че ако е пак последните три месеца... не се знае.
    И на мен така ми се паднаха вълците, два едно след друго.
    Имаш го. :)
    А кой искаше скункс ??? :)

Мариана07 and Valkaaa76 like this.
  13. sahara83

sahara83 Познавач

Благодаря за предложението само дано скоро го пуснат тоя пит че имам чуството че скоро не са го пускали .Къде изчезна мистериозно и аз не знам.

14. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Имаш я! Само ме подсети като пуснат ПиТ.

15. valencia1978

valencia1978 Прохождащ

А за тези панди коя руна трябва да е активна? "Статуя за отглеждане на панди" ли?

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Благодаря, Чери, ще се реванширам с нещо, което нямаш:p.
    Но като гледам БП забравиха не само ЛГ, но и ПиТ:mad::mad::mad:.

черешка likes this.
  17. черешка

черешка Старши болярин

Обещала съм. Нищо не искам. :) Ще има, юни месец, шефа го каза официално, чакамеее. :p Птицечовка не си намирам все още...стиснат народ, а уж са дашни...xD а и едва ли ще се подарява...

18. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, статуята за селектиране на панди, но за да можеш да селектираш панди трябва и да можеш да ги отглеждаш, така, че и двете статуи ти трябват.

19. valencia1978

valencia1978 Прохождащ

Да аз първата съм я отворила и отдавна отглеждам панди. Просто се притеснявам да не дам в тази руна 20 банана и се окаже грешка. Дали точно тя е нужно да се отключи, за тези панди. Благодаря ти за отговора!

20. sahara83

sahara83 Познавач

Ей упорито човече излязох с голяма мъка отворих статуята за отглеждане на панди .Сега съм ги пуснала в любовен сезон направо море от любов добре че имах малко храница. И сега като взема 4 обора и като ми се паднат поредните хамстери ще си умра от кеф.:D

FrozenKiss, mianst and xari_myri like this.
Thread Status:
Not open for further replies.