Дискусия: В името на сиренето II

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Styx, Mar 16, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kosdas

kosdas Анализатор

и тогава каква е целта неизпълнение на куеста ли
    се си мисля че целта трябва да е обратна
    поне в другите игри е така а повярвай ми играя в доста

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

прав си, целта е изпълнение на куеста, но всичко опира и до възможностите. Изпълняваш това, което можеш в крайна сметка.

3. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Къде мога да намеря: Лимон седра?:eek:Намерих го :):)

xari_myri likes this.
  4. wilma11

wilma11 Подрастващ автор

На същото мнение като 0246 съм, а именно :
    1. хората поискаха по-малко растения на събитието - получиха 23 000бр. необходими в този куест
    2. хората се оплакват, че им е трудно да съберат изскачащите предмети - искат им 900 конуса за 6 дни
    3. пожелаха повече банани - спряха им звездите
    4. пожелаха по-добри награди "според нивото" - получиха 750 ТО + 280 МП + 2 дъбови стръкчета + 1 парти билет.
    ЗАЩО БП НЕ ПРЕСТАНЕ ВЕЧЕ С ТЪПИТЕ АНКЕТИ. Само ни губят времето да им четем недомислените въпроси. Винаги БП не взимат мнението ни в предвид, а си правят каквото си искат, само отчитат дейност.

5. mianst

mianst Стажант

И аз съм съгласна

6. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

Съгласна със колегите.Досега изпълнявах цялото задание но този(а и ако тенденцията се запази)избирателно.Б.П.убиха състезателния ми дух,заприличвам на спортистите ,,важно е участието а не толкова резултатите

mell and черешка like this.
  7. adi686868

adi686868 Стажант

имам въпрос. неможах да открия подходяща тема, ще ме извините
    Какъв е този плод "морско грозде" в задача едно, диамантено усилие, куест НЕКТАР ЗА ЛАРА, нито на пазара го открих, нито има статуя, искам да си активирам комбайна

8. p_janeta

p_janeta Старейшина

Коколоба (морско грозде) - Статуята се намира в 9 стая

9. daniandd

daniandd Кандидат за признание

кайсия XL и бъзXXL

10. kosdas

kosdas Анализатор

от последните 9 дървета как па едно ни им са отпусна да дадат
    а за оборите да не говоря там все още си мечтая я за орел я за кенгуру петли даже не сънувам камо ли вълци
    и за капак ми вкарват се нови простотий а кат пиша в анкетата дали онва погерманчено индийско леке изобщо чете
    някога имаше и кино
    та поне се сабираха гулдени да се купи некои обор сега се расчита на евра за да се земят гулдени
    да ма не нямам им дам на швабите и цент

..koni.. and черешка like this.
  11. черешка

черешка Старши болярин

Орел, кенгуру, имаш ги при пит. :) Това най-лесно. :) Само ме подсети. :) Лека вечер!

12. kosdas

kosdas Анализатор

благодаря предварително и лека вечер

черешка likes this.
  13. черешка

черешка Старши болярин

Няма за какво. Благодаря. :)
    Ще ти ги пусна, не искам нищо в замяна. :)

14. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

По-евтиният начин да си активираш комбайна е с купони, ако имаш спечелени или от куестове от читалището. Последните задачи на всички производства активират комбайна.

Last edited: Mar 19, 2015
  15. sahara83

sahara83 Познавач

:)От дърветата ми се паднаха кайсия ххл лимон ххл захарен клен ххл мушмула японска мушмула лимон хл.С дърветата от предни тайнствени стръкчета ще отварям лимонадена фабрика.И тази прослувута трънка ще я гледам през крив макарон.

16. mell

mell Редовен

Този път изскачащите конуси съвсем ги няма. До момента имам 307 броя. А през нощта садя карамфил. Имам и домашни любимци и купи на дървото, хапвам и ябълково-тиквичков пай, великденски мармалад.
    Не виждам как ще се съберат още 600 броя конус.

17. xari_myri

xari_myri Ветеран

като пуснат търговията щети пратя една трънка имам доста от тях самоме подсети

feniks160 and fermer4eto77 like this.
  18. -helixme4o-

-helixme4o- Редовен

От 6 те стръкчета-две мушмули,една японска такава,две ягодови дървета и дюля ХХL

[[Fermerkaa]] likes this.
  19. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Те вишните и трънките за мен ги пазят. :p
    (Само да не забравят да ми ги дадат) :mad:

20. adi686868

adi686868 Стажант

Благодаря, значи скоро няма да е

FrozenKiss likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.