Дискусия: Вълшебни спомени

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 24.4.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Поне ползата от всичко това е,че за нула време пчелите така дълго събирани ми се изхарчиха и то на много задоволителна цена:music::music::music:Момента да позабогатеем е сега.

SULIO_PULIO1972 харесва това.
  2. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз си8 нямам парфюмерия, ще играя заради нея. Макар че тея 123 пчели са пълна лудост. Тамън се радваш че ще мога да ги поселектирам. Защо заблуждават хората че е за селекция като освен значки за нищо друго не трябва да селектираш.

Последна редакция: 24.4.17
  3. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Е как да не е за нищо друго? А стойност от селектирани животни?

4. johnnie75

johnnie75 Обитател

Ще играя за цъкалката Тортичка изненада - последната от реда Сладка изненада. Тамън имам и 135 пчели при необходими 123. :)

joujoujouj харесва това.
  5. Пума~`

Пума~` Ветеран

Не виждам просто за какво да се хвана, че да го играя този куест. Този път ще пасувам, а и не ми се хаби супер храната за някакви глупави награди. :)

vikito1972, jana2356, _aleks1_ и 4 други харесват това.
  6. bim177

bim177 Обитател

да е честита наградата на включилите се в куеста , без мен този път :)

sm0uk3r71 харесва това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Цели 2 все пак щели да дадат.
    :)

ПП1 Като смениха розовоте желе с парфюмерии съвсем ме отказаха от куеста xD.
    ПП2 Остана да помислят и за това, че последната цъкалка за сладката редичка да е достъпна и за по-новите и по-нямащите играчи. С мъка са събрали 750 хил. за закупуването на редичката, а дали сега ще могат да я доокомплектоват? От Сладка изненада май се превръща в Сладка прекарвация/набутвация 8).

d_4545, cecka66, pepa551 и 8 други харесват това.
  8. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Оказа се все пак, че ще почиваме ;)xD:D

AIDA_78, -dd76-, [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  9. sahara83

sahara83 Познавач

Май ще се играе само за новото дърво и последната цъкалка от редичката .Другото е много зор за нищо.Аз ще съм в режим:sleepy::sleepy::sleepy:.

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Нямам думи, направо ме изненадаха, мислих си , че ще е нещо интересно, но не, все по-зле става:mad::mad::mad:.

cecka66 и mell харесват това.
  11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ще играя 2 снимка като гледам и 1 от немай къде заради цъкалката.

12. ravengard

ravengard Подрастващ автор

Така като гледам ще играя за 1 и евентуално 4 заради цъкалката

Mermaid харесва това.
  13. baiete

baiete Болярин

Ще играя за 1 дърво иланг-иланг, цъкалка Тортичка изненада (за редичката Сладка изненада). Замислям се дали да не взема и другите 2 дървета иланг-иланг, но още не съм решил.

joujoujouj и [[Fermerkaa]] харесват това.
  14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Навярно пак ще го изиграя до край, лошото е, че желаните подаръци като, купон за техника, СХ, ЛГ, вече се забравиха нацяло:mad:, как да хабиш храна за мижави награди, като се събира толкова трудно.

[[Fermerkaa]], tani1980, nefertiti и 2 други харесват това.
  15. brukk`

brukk` Прохождащ

Навярно и аз ще стигна до края, но още не мога да преглътна загубата на много ресурси за цел и награди, които остават без приложение в бъдещи начинания, стимула е иланга и Сладката изненада.
    Аз ще пренеса в жертва на животните и бозайниците коалата ,лесно и бързо се произвежда ,
    селектираните ще изкочат от значките .
    Но евента е просто скалъпен оттук оттам по много нещо за мижаво нещо -червени пеперуди и парфюмерии,
    от какъв зор почервеняха пеперудите не знам поне аз ....

16. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Според мен ще има бейби бум, иначе картинката много ще стане грозна. Аз както винаги - до дупка ще играя xD

..koni.. и staneli харесват това.
  17. staneli

staneli Старши болярин

Че са мижави, мижави са наградите, ама и аз май докрая ще го докарам, ще ме чопли после, че съм оставила недовършен евент.xD
    То май и половината от играчите, дето уж ще почиват, ще го завършат целия, от тук-от там - неусетно...

[[Fermerkaa]] и Gold_teror харесват това.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ако има ББ, ще селектирам. Имам някаква подготовка за това, задачки в читалището чакат довършване, за тях. С пчели вероятно само 1 селекция ще направя xD. Бозайници малко ще разцъкам (котки, бобри, панди), колко - в движение ще решавам, според резултатите.
    Но в този куест - 1 и 2 спомен изпълнявам и толкова, въобще няма да ме чопли, че не съм го довършила.
    Ако имам излишни селектирани животни, бих ги предала в куестовете от рода Менажерия и т.н., които отлежават и чакат започване и/или довършване. В тях има доста по-съблазнителни награди.

-dd76-, pepa551, sm0uk3r71 и 4 други харесват това.
  19. Gold_teror

Gold_teror Напреднал

Тези от форума няма да почиват, просто ги сърбят пръсчетата да изиграят куеста. Знам си кадрите. Ще играят за принципа xDxDxD Ако спрат да играят куести, ще се откажат от играта.

Гледай 5 мин. след началото на куеста са настъпили мотиката и са кацнали във форума. То май тука сме я настъпили повече пъти отколкото в анимационно филмче за Том и Джери

eva-mina, staneli, pepa551 и още 1 човек харесват това.
  20. ..koni..

..koni.. Редовен

Вече и звезди не дават...