Дискусия: "Време е за котки"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 9.11.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Или хората като са си направили сметка колко пари трябва да хвърлят за някакъв тъп ивент са си казали: "Абе "драги" БП, я си гледайте работата! :mad:"
    Възможни са и по-пиперливи помисли и думи ..... :p

joujoujouj, .water., m011 и още 1 човек харесват това.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не виждам обори за котки в магазина, какво се случи?

маринката74 харесва това.
  3. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

проблемът е от 15:00 часа, вече писах в Технически, Звездичка каза, че знаят и се работи по отстраняването му. Котките разбраха, че им готвим секирата и дим да ги няма ...xDxD

ПП: другият вариант е да не сме минали 24-то ниво ... директно от кравите на конете.;)

.water., [[Fermerkaa]] и pigi102 харесват това.
  4. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

На пазара котките са по 27 хил. на котак :wuerg:Аз се запасих миналата седмица,беше по 5-7 хил. :p

маринката74 харесва това.
  5. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Оффф, ама напоследък хич не мисля. Визам днес в играта и що да видя - котките се размъркали. Първосигнално ентусиазирано заредих 40 къщички, че и парфюмирах. Трепетно си изчаках минутките и на третото селектиране се усетих, че много надребно ми излиза резултата. Чак тогава се сетих за чудото на бейби-бума! До колкото ми позволява изветрялата памет да разсъждавам, няма да има проблем като си ги задържа в калъпа до подходящия момент, нали!?

Последна редакция: 10.11.16
    [[Fermerkaa]] и joujoujouj харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не, спокойно могат да си пренощуват и преденуват в клатушкарника. Даже няма да врънкат за папо. Само един биберон ще ти боде очите и ще те примамва да идеш да ги обереш. Дано след дългия престой добре се омешят и ти дарят синеоко котешко бебе.

AIDA_78 и pigi102 харесват това.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

сега кът го врътнем сайде с котки, другия път 5 ръкава ще турнат;)

маринката74 и jasi781970 харесват това.
  8. DAN63

DAN63 Обитател

Ами...аз го врътнах за 5 минути само с котки , сега помагам и на други да го минат , вече продадох 3000 котки за 30 минути , не мога да смогна да пусна за продажба....направо се хващам за главата , вървят по добре от топъл хляб :p;):p;)

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDне си сам;)
    http://www.img-share.eu/main/image_view/kotki7enUemJ.bmp.htm

Последна редакция: 10.11.16
  10. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ха, какво папо!? Аз такава свобода на любов съм им дала, те за папо остана да питат :pxD Пък за синеоко ще огледам добре генетичния материал и ще стискам палци, зъби и други органи, ако требе ще хвърля боб, ще плюна дваж - триж за късмет, ще натиря черния котарак при съседа, ще хвърля две кофи молба на когото требе /разбирай БП/ и ще видим резултата! :music:
    Успех на всички заинтересовани от страстите на котетата!

[[Fermerkaa]] харесва това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не мога да недоволствам, това е от 128 опита (без едната Мейкун):

П.П. Като смятам - тези (без персийското коте) са предостатъчни за куеста, и ще артисат. Изразходвани за целта - 256 супер-храна, а обикновени котки ми е върнало някъде 160 обикновени котки, т.е. 350 съм изхарчила.

Последна редакция: 11.11.16
    pepa551, Valkaaa76, petaar1 и 3 други харесват това.
  12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Муши, ти ми вдъхваш надежда. ;)
    Ще взема да се пробвам пък ще видим докъде ще я докарам. :)

-helixme4o- и fermer4o888 харесват това.
  13. petaar1

petaar1 Младши експерт

с 400 обикновени съм и виждам че ще се получи:p

[[Fermerkaa]] и mushnuk харесват това.
  14. Буреноска

Буреноска Младши експерт

с такива скоци на котките не можах да се удържа че чак у форума влезнах да се пофаля:DxD:D

SULIO_PULIO1972, -helixme4o-, pepa551 и 4 други харесват това.
  15. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

купих обори за котки и ги няма в менюто??????????

16. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Отиди в подменю обори,аз там ги намерих.

17. petaar1

petaar1 Младши експерт

:inlove:събрах ги да затворя евента :p

[[Fermerkaa]] и fermer4o888 харесват това.
  18. dd99dd

dd99dd Стажант

Приключих евента соколо 250 СХ, имах 300 котки.

fermer4o888 харесва това.
  19. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Приключих го и то при положение, че започнах със 116 котки и 202 бр. супер-храна, като ми се наложи да купя само 20 котета. Оказа се по-лесно отколкото изглежда, в началото направо го бях отписала този куест. Сега имам 50 бр. манджа за някои други животинчета, а утре сутринта ще видя от загадъчните какво се е пръкнало!

маринката74, .water. и fermer4o888 харесват това.
  20. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

Приключих евента,имах 412 котки,направих 70опита и се получи. Изглеждаше ми почти невъзможно,но всичко се получи,доволна съм! Успех на всички!

fenomenalem харесва това.