Дискусия: "Време е за котки"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Кобрелия, Nov 9, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Или хората като са си направили сметка колко пари трябва да хвърлят за някакъв тъп ивент са си казали: "Абе "драги" БП, я си гледайте работата! :mad:"
    Възможни са и по-пиперливи помисли и думи ..... :p

2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не виждам обори за котки в магазина, какво се случи?

маринката74 likes this.
  3. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

проблемът е от 15:00 часа, вече писах в Технически, Звездичка каза, че знаят и се работи по отстраняването му. Котките разбраха, че им готвим секирата и дим да ги няма ...xDxD

ПП: другият вариант е да не сме минали 24-то ниво ... директно от кравите на конете.;)

.water., [[Fermerkaa]] and pigi102 like this.
  4. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

На пазара котките са по 27 хил. на котак :wuerg:Аз се запасих миналата седмица,беше по 5-7 хил. :p

маринката74 likes this.
  5. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Оффф, ама напоследък хич не мисля. Визам днес в играта и що да видя - котките се размъркали. Първосигнално ентусиазирано заредих 40 къщички, че и парфюмирах. Трепетно си изчаках минутките и на третото селектиране се усетих, че много надребно ми излиза резултата. Чак тогава се сетих за чудото на бейби-бума! До колкото ми позволява изветрялата памет да разсъждавам, няма да има проблем като си ги задържа в калъпа до подходящия момент, нали!?

Last edited: Nov 10, 2016
    [[Fermerkaa]] and joujoujouj like this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не, спокойно могат да си пренощуват и преденуват в клатушкарника. Даже няма да врънкат за папо. Само един биберон ще ти боде очите и ще те примамва да идеш да ги обереш. Дано след дългия престой добре се омешят и ти дарят синеоко котешко бебе.

AIDA_78 and pigi102 like this.
  7. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

сега кът го врътнем сайде с котки, другия път 5 ръкава ще турнат;)

8. DAN63

DAN63 Обитател

Ами...аз го врътнах за 5 минути само с котки , сега помагам и на други да го минат , вече продадох 3000 котки за 30 минути , не мога да смогна да пусна за продажба....направо се хващам за главата , вървят по добре от топъл хляб :p;):p;)

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

xDне си сам;)
    http://www.img-share.eu/main/image_view/kotki7enUemJ.bmp.htm

Last edited: Nov 10, 2016
  10. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Ха, какво папо!? Аз такава свобода на любов съм им дала, те за папо остана да питат :pxD Пък за синеоко ще огледам добре генетичния материал и ще стискам палци, зъби и други органи, ако требе ще хвърля боб, ще плюна дваж - триж за късмет, ще натиря черния котарак при съседа, ще хвърля две кофи молба на когото требе /разбирай БП/ и ще видим резултата! :music:
    Успех на всички заинтересовани от страстите на котетата!

[[Fermerkaa]] likes this.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Не мога да недоволствам, това е от 128 опита (без едната Мейкун):

П.П. Като смятам - тези (без персийското коте) са предостатъчни за куеста, и ще артисат. Изразходвани за целта - 256 супер-храна, а обикновени котки ми е върнало някъде 160 обикновени котки, т.е. 350 съм изхарчила.

Last edited: Nov 11, 2016
  12. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Муши, ти ми вдъхваш надежда. ;)
    Ще взема да се пробвам пък ще видим докъде ще я докарам. :)

-helixme4o- and fermer4o888 like this.
  13. petaar1

petaar1 Младши експерт

с 400 обикновени съм и виждам че ще се получи:p

[[Fermerkaa]] and mushnuk like this.
  14. Буреноска

Буреноска Младши експерт

с такива скоци на котките не можах да се удържа че чак у форума влезнах да се пофаля:DxD:D

15. ani1976

ani1976 Подрастващ автор

купих обори за котки и ги няма в менюто??????????

16. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

Отиди в подменю обори,аз там ги намерих.

17. petaar1

petaar1 Младши експерт

:inlove:събрах ги да затворя евента :p

[[Fermerkaa]] and fermer4o888 like this.
  18. dd99dd

dd99dd Стажант

Приключих евента соколо 250 СХ, имах 300 котки.

fermer4o888 likes this.
  19. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Приключих го и то при положение, че започнах със 116 котки и 202 бр. супер-храна, като ми се наложи да купя само 20 котета. Оказа се по-лесно отколкото изглежда, в началото направо го бях отписала този куест. Сега имам 50 бр. манджа за някои други животинчета, а утре сутринта ще видя от загадъчните какво се е пръкнало!

20. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

Приключих евента,имах 412 котки,направих 70опита и се получи. Изглеждаше ми почти невъзможно,но всичко се получи,доволна съм! Успех на всички!

fenomenalem likes this.