Дискусия: "Време е за котки"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 9.11.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

[​IMG] Използвайте темата за споделяне на своите впечатления,
    стратегии и мнения за новото събитие!

Повече информация - FAQ [​IMG]

[​IMG] Желаем ви приятна игра и много забавни дни!
    Екипът на Фармерама.[​IMG]

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Питане:
    Цъкалките от куеста на кои полета ще могат да се поставят?
    Ако могат да се поставят на острова на съкровищата, какви точки ще дават - то или тр то?

3. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

сега ще проверя...

Засега могат да се поставят на всички полета, но навсякъде дават ТО. Питала съм дали ще остане така или е грешка. Нека почакаме да ни отговорят.
    Отговор: " Не е грешка, така остават декорациите, т.е. поставят се на всички полета, но дават ТО."

Последна редакция: 9.11.16
  4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

отново безумен евент:cry:1768 обикновени котки или 306 таби8)което значи 612с храна 1224 котки без бум:cry:

5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Добра новина е това (поне за мен). Добри цъкалки за поставяне на острова за тези, които не искат да берат тропически точки, а обикновени.

6. xari_myri

xari_myri Ветеран

ако сати верни сметките,директно му ударам хикса на тоя евент и щеси селектирам каквото съм си запланувал,а за бума щего пуснат винаги го пускат за такива събития

[[Fermerkaa]], MARV3000, [gabi]04 и още 1 човек харесват това.
  7. .water.

.water. Обсебен

Абсурд да го играя категорично не имам до толкова храна ,но не последния месец ни разсипаха за три евента 2000 супер храна айде нема нужда.Ако пуснат постоянен куест в читалището с котките да иначе директно го подминавам ще мина и без този ред.

8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

1 стъпка в куеста (с-ст 33800) = 76 обикновени котки
    15 х 76 = 1140 обикновени котки
    плюс с-ст 228600 - 642 обикновени котки
    т.е. с 1782 обикновени котки може да се мине куеста

Ще селектирам единствено при ББ и ако малко прескача, ще взема редичката и цъкалките или само цъкалките.
    Ако не - ще поселектирам само за предстоящия постоянен куест.

barbados4o и .water. харесват това.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Котките на моя пазар са 20 хил. мп, да играя или да забогатея???

маринката74 и -helixme4o- харесват това.
  10. .water.

.water. Обсебен

Забогатей редове ще има много разбий им кесийките:)

маринката74 харесва това.
  11. xari_myri

xari_myri Ветеран

и аз пускам всичко на пазара ама утре,още щесе вдигне цената на мачароците :)

маринката74 и .water. харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Предпочитам да забогатявам от овес, котки засега не възнамерявам да продавам.
    Но едно е сигурно - задачата със златните банани ще изпълня. За другото ще решавам в движение.

маринката74 и Az2 харесват това.
  13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ами смятай
    общо ти трябват котки на стойност 795600 мп раздели ги на 450 мп са 1768 котки;)
    1 стъпка в куеста (с-ст 33800) = 76 обикновени котки или 13 таби котки
    или 795600 делено на 2600 са 306 котки таби по 2 храни са 612 с манджи, 306таби по 4котки са 1224 обикновени котки без бум, с бум там ще са по- малко зависи от презскока и възвращаемостта
    п.п.от дет и да го гледам си е безумие8)

MARV3000, маринката74 и лудакрава1 харесват това.
  14. Doremi

Doremi Старши болярин

Този ред, ако не бъде взет, ще стои ли неактивен в небесната градина? И ако да, има ли възможност да се скриват неактивните редове по принцип? Евентите, с тези количества супер храна, изисквана толкова често, трябва да дават повече. Нещо не ме съблазняват да играя. То все едно и също...

beti06 харесва това.
  15. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Е, стига де, толкова им се бях наточила на тези котараци, а то много храна за малко награди и един кофти ред! Този куест току-що изгоря, отивам да си търкалям кълбетата на баба :p

joujoujouj, beti06, .water. и 2 други харесват това.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще чакаме бейби бума:)

17. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Ние пропускаме със сигурност. Ужасно много СХ, ще ни ликвидира всички запаси, а не виждам смисъл. На моя пазар котките са по 22 хил. при Лъчо са 25 хил. Да заложим на търговийката, да понапълним кесийката.

krisi026, .water., -niksan- и 3 други харесват това.
  18. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Ако не успееш да вземеш реда, след куеста изчезва, така мисля, а до колкото разбирам, изпълняваш всички стъпки и най-накрая една за реда.
    Мислих поне реда да взема, нооооооо и това няма да мога:mad:.

19. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Обичам котки :inlove: (и кучета обичам :inlove:), а тази с аквариума така ме разсмя (пък си го бива и бонуса)! Факт е, че напоследък евентите (= временни събития) за селекции идват доста нанагорно :((както и всички останали), а СХ-та не расте по дърветата 8), но...ще има ББ, та ясно е - ще развъждам писанки :D, според наличното количество в плевнята и съобразно запаса от СХ (не е съвсем ясно обаче кое ще свърши първо xD). После - каквото сабя покаже...Ще ми се, разбира се, да завърша евента напълно, но дори и да не успея, ще гледам нещичко да закача ;) Програма минимум: първата лента (очевидно до край) - заради СХ-та, купоните за техника и цъкалката, трета лента (налага се също цялата :p) - заради златните банани, а втора лента...дали си заслужава да я почвам :eek:, след като ще мога да си построя въпросната фабрика за кашони, а да докопам СХ-та вероятно няма да имам пауър, но пък...знае ли се?!:music:

Още ли си вярваш? :eek::p

ПП: Толкова си мълчалива от вчера, че на няколко пъти проверявах дали не ми се е счупила табелката с надпис "Карта", или пък да ми се е продънила пощенската кутия o_O

А на бас! ;):)

fermer4o888 и маринката74 харесват това.
  20. маринката74

маринката74 Кандидат за признание

Мммммммм дааааааа, ето защо се самоубиват брокерите на Уолстрийт. След като вчера котешката борса затвори на нива 22 - 25 хил. за единица бройка мъркато, днес сутринта отвори на 13-17. Търсенето явно е спаднало до критични нива и индексът Кот-Киййй към момента запазва тенденцията за понижаване. Дали това се дължи на улесненото придобиване на ресурси за производството и родният едър земевладелец е яхнал максимата "юруууш на маслините" или златната треска е размътила мозъка на търговците можем само да гадаем.

slaytanic1878, fermer4o888, .water. и 2 други харесват това.