Дискусия: Викингска сага

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnu4ka на 14.9.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Я погледни добре, превърти страничките в магазина и тогава се жалвай...
    ;):)

bubolina8 и .TAINNA. харесват това.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

o_O яяяяя то имало много странички? защо видях само една? Мушиии златна си ми ти, ти си моите очи :inlove: Благодаря :D

mushnu4ka харесва това.
  3. Bamze

Bamze Главен болярин

Пенчо чел недочел ...:wuerg: Живях си с илюзията, че всеки опит за хвърляне на брадвата носи по 15 монети ...
    Иха, ако беше така!!!:p
    Ама не !!!:(
    Всяка игра носи по определен брой монети - най-малко по 15.
    Нищо, запретвам ръкавите и ще мятам брадвата, колкото пъти успея !!!
    Късмет с конструирането на брадвите!;)
    Приятна игра за играещите и спокойна почивка на пасуващите!

П.п. Както Buba62 ме е коригирала правилно, всяка игра дава по 15 монети. И има допълнителни монети при уцелване на центъра за първи път от даден опит. Допълвам това, за да не подвеждам четящите играчи. Аз сама добре се подведох като приех думата “кръг“ за един опит. Така си въобразих, че всеки опит ще дава по 15 монети. Гладна кокошка -просо сънува, ама много сънува !!!:p

Последна редакция: 16.9.21
    axmara и tanyamery харесват това.
  4. buba62

buba62 Главен болярин

Взех най-напред яйцето на Ингрид, че му трябва време да узрее, а си нямам викингска къща от фермерския магазин за подобряване xD. Да зрее там докато се трудя за останалото.

Bamze, всяка игра дава 15 монети. Плюс някакво сандъче според опита, с който е уцелен центъра и ако е уцелен.
    Отделно при първия път на уцелване на центъра от първи, втори, трети, четвърти и пети опит дава бонус съответно 150, 100 и т.н. монети. Общо максимум 400 са бонус монетите.

Приятен ден, фермери!

tanyamery, .TAINNA., bubolina8 и 2 други харесват това.
  5. choko_59

choko_59 Знаменитост

Сигурно ще се изложа но все пак да попитам.изиграл съм 21 игри .по 15 монети на всяка това прави 315 монети.плюс 400 монети бонус за улучен център това прави 715 монети.купил съм реда.440 монети и яйцето на ингрид още 120.това са разходи 560 монети.така.715 минус 560 това прави 155 монети които трябва да са налични.да обаче аз имам само 5.липсват 150.бонуса от монети трябва да ми е начислен защото когато улуча център ми дава 15 монети и един или повече сандъчета.много моля за проверка или да ми бъде обяснено.ид-42458798.

Bamze харесва това.
  6. lilimim

lilimim Активен автор

Погледни дали имаш отметка на всеки ред от таблицата за улучен център. Ако нямаш на всеки ред, значи не си събрал всичките 400 точки.

.TAINNA., Bamze, milena7004 и още 1 човек харесват това.
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Все още не си успял да нацелиш центъра на мишената с първи опит. Т.е. теоретично все още можеш да получиш бонуса от 150 монети.

Иначе:
    В края на всеки кръг ще получавате като награда 15 бр. Монета със звезда.
    Също така ще получавате и бонус при попадение в центъра - в зависимост от опита, с който успеете.

Награда 1 се получава еднократно, а награда 2 - при всеки успешно уцелен център.
    А награда 2 ще бъде следната: при 1 опит - 1 Изобилие от романтика III, при 2 - 2 Изобилие от тор II,
    при 3 - 2 Изобилие от романтика II, при 4 - 1 Изобилие от тор II, при 5 - 1 Изобилие от романтика II.

А в таблицата с резултатите от хвърлянето в най-дясната колона има/няма зелени отметки срещу 1 опит, 2 опит и т.н. Зелената отметка означава, че веднъж вече си успял да нацелиш центъра с този опит (въобще за цялата игра, не в рамките на текущия кръг).

.TAINNA., ka-linka, Bamze и още 1 човек харесват това.
  8. choko_59

choko_59 Знаменитост

много ти благодаря за обяснението.сега ми стана ясно.лека вечер на всички.

благодаря ти.стягам се.довечера ще ударя едно питие и подозирам че ще постигна по-добри резултати.

axmara, .TAINNA., лудакрава1 и 5 други харесват това.
  9. ka-linka

ka-linka Пазител

Ред с една цъкалка и 65 монети до тук, от първи опит едва ли ще нацеля центъра, така че ме чака още мноооого копане за трите подобрения и двете пиколо.

.TAINNA., .water., [[Fermerkaa]] и още 1 човек харесват това.
  10. -niksan-

-niksan- Обсебен

Да не би да купуваш и цъкалките?

.TAINNA., Bamze и ka-linka харесват това.
  11. ka-linka

ka-linka Пазител

Неее, просто са ми малко игрите - 21 до сега, та само едната съм спечелила :)

.TAINNA., -niksan- и Bamze харесват това.
  12. Bamze

Bamze Главен болярин

Мисля да играя за Яйцето на Ингрид и едно негово подобрение. Монетите ще ми стигнат за толкова само. Редът е вече взет.
    Ако ми остане време, ще продължа да играя и за още подобрения на Яйцето. Пък, ако имам късмет и с първия опит да уцеля центъра !!!;)
    Много благодаря на Staneli, че обърна внимание за Яйцето на Ингрид, иначе щях да го пропусна! :inlove:
    Късмет с мятането на брадвата и уцелването на центъра - пълен комплект опити ви пожелавам!:)

staneli, axmara, .TAINNA. и 3 други харесват това.
  13. -niksan-

-niksan- Обсебен

Любимеца, ъпгрейдите ,едното пиколо са взети.Продължавам за реда и другото пиколо.Имам 8000 растение,продължавам да сея ,довечера ще пускам мигновенно.Центъра ми бяга все още.

Bamze, .TAINNA. и ka-linka харесват това.
  14. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Мигновенното пък за кво ти е??????

Bamze и .TAINNA. харесват това.
  15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Взех реда, яйцето сложих на игрището, два ъп-а го чакат, продължавам. Трябват ми още един ъп и двата пиколо. Копам здраво, обаче най-долния ред, първи ред, ми е проблем. Не мога да нацеля центъра от раз. Другите успях, а този ми се опъва.

ka-linka, -niksan- и Bamze харесват това.
  16. .water.

.water. Обсебен

С 12 игри успях да взема яйцето и 3те ъпа .От раз го населих от втория опит ми остана сега до края все поне за едното пиколо ще успея да събера монетки така си мисля де,но и да не успея доволна съм и на къщата с обзавеждането.

ka-linka, dedoto, Bamze и още 1 човек харесват това.
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

За рогове

18. .water.

.water. Обсебен

Докопах едното пиколо снощи даде вълшебна шапка станаха 4 ри ще има златце за техника:music:.

Bamze, pepa551, choko_59 и 3 други харесват това.
  19. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Роговете бълват ти моментно ще правиш 8)

.TAINNA. харесва това.
  20. tanyamery

tanyamery Адмирал

А, не така така, че като те прочетат на следващият евент ще си ги смучем от пръстите.:cry:

-niksan-, .water., kakata13 и 3 други харесват това.