Дискусия: "Викингска сага"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 10.5.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Oт 1 обиране тази сутрин направих 8 супи и ударих 6 х 50, 1 х 40 и 1 х 32, което прави 372 монети. Не е толкова зле! :)
    Още 5-6 обирания би трябвало да са достатъчни за реда с цъкалките и дърветата Тобаго и оборите Рубин. Аз поне към тях съм се "прицелила".
    Е, да не забравяме "случайния принцип" на БП.
    Мисля, че този път той не е от такова значение поне за уцелването. Общо взето, ако избираш правилните части се получават нещата. Виж, как ще са нещата с изскачащите - само един бог (или буда), стари баби и БП знаят. :p

mushnuk, joujoujouj и -dd76- харесват това.
  2. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Този път случайният принцип е само за рогите:( , но в играта поне липсва. Там е до късмет да ги нацелиш до четвъртият път и до акъл да ги събереш на едно в петия (най-късно):D:D:D. Този път куестта е забавен и е подходящ и за най-малките фермери , не е нужно да си изкарал докторантура по висша математика и логически алгоритмиxD. И даже от трите избора, които трябва да направим са отпуснали джокер при дръжките - 5 вида за 5 хвърляния.

3. -dd76-

-dd76- Редовен

10 хвърляния-460 монети:pдано да продължава така,че иначе ще се разбием от сеенеxD

[[Fermerkaa]] харесва това.
  4. crazyfreak82

crazyfreak82 Младши експерт

Бих искал да ви питам-когато събереш всичко хвърлянето на случаен принцип ли е или е както при ловенето на риба зависи и от теб.С една дума участваш ли в хвърлянето???

5. dimoof

dimoof Стажант

не участваш в самото хвърляне-само в избора на "материали"

MARV3000 харесва това.
  6. -fabulousss-

-fabulousss- Подрастващ автор

За втори пореден път засятото растение от куеста го няма като насято , а има отчетен ресурс от торовете. ПОДЯВОЛИТЕ КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ТАЗИ БЪГАВА ИГРА ЧЕ ДА ПОИГРАЕМ КАТО ХОРАТА??????

Кога някой ще обърне внимание на проблемите ми? ДА НАПИША ЛИ ИД-ТО ИЛИ ЩЕ ГО ВИДИТЕ ОТ ПРЕДИШНИЯ МИ ПОСТ?

7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

И господ няма да свърши работа! :oops:

Ха, сефте! ;)

Раздел дискусии...място за чесане на езиците! Дали екипът редовно хвърля по едно око насам?! Иди питай в техническия, може да те забележат! :)

mushnuk харесва това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Редичката накичена и активирана. Остана ми да обера малките наградки.
    :music:

MARV3000, [[Fermerkaa]], pigi102 и още 1 човек харесват това.
  9. dimitrinkani

dimitrinkani Кандидат за признание

Тц тцццццц и аз да целна в десятката за сефте от толкова поредни мятанияxD:music::music:[​IMG] и втори рундддддддд[​IMG] П.П.Май доста ще се поизпотиме със сглобките:oops:всеки път различни зада целнеш 10-ката пфффффф,голяма гаврааа хех,ама още не ми е минала крастата да мятам,тъй,ЧЕ ясна Е работата :ще се вършеее на НИВАТА8)8)

mushnuk и лудакрава1 харесват това.
  10. ico86

ico86 Младши експерт

и защо хвърляме по 5 пъти като се отчита само последното не разбрах? Как ще разбера как да улуча най накрая по-голям резултат.

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Първите 4 опита са за проба на различните съставки. И в 5-ия си избираш най-доброто от пробните. Има едни зелени точици отдолу, колкото повече - толкова по-добре.

лудакрава1 харесва това.
  12. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, в единия акаунт /11468090/ имаш 5 семена в склада, посетите 5 са готови и необрани. За тях са използвани супер тор. Виждам, че вчера е използвано 10 броя супер тор около 18.30 часа. После си обрал към 23 часа. Не знам какво се е случило, няма архив на сеене. Това може да се получи единствено ако са изтрити засятите полета, заедно с посева. На другата ферма имаш засяти и готови полета с растението на основното поле. Само ти ли влизаш във фермите? Някой "помощник" да имаш?

13. jundra

jundra Професионалист

При първия опит избирам произволно острие, дръжка и руна и виждам резултата - примерно : http://www.prikachi.com/images.php?images/783/8801783U.png - тук съм уцелила точната руна - избирам само нея в следващите стъпки, остава острие и дръжка. На втория опит сменям острието и дръжката - виждам че съм уцелила и острието. В следващия опит избирам същата руна и същото острие, остава да уцеля точната дръжка.

лудакрава1, [[Fermerkaa]], pigi102 и 2 други харесват това.
  14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Един път уцелих центъра от първи опит ,играта си е супер забавна:)

15. -fabulousss-

-fabulousss- Подрастващ автор

Нямам помощници . Чак тази сутрин ми отчете новите бройки и като ги насях днес вече нямаше проблем . Полета не са трити тъй като няма смисъл , паролата я имам само на моя компютър и никъде другаде.

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

6 супи от 1 садене - остана достатъчно и за повторно засяване. От 8 хвърляния до сега 1 40 и 1 25 монети, другите по 50, взех си рецептата, дърветата а сега ще се опитам за стикера, храната и оборите. Другите неща от разни не ми трябват. Ако ми се занимава едва тогава ще си правя труда за редички и цъкни към тях. Рога засега изкачат добре.

17. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

хубавото е, че дръжките са 5, колкото и възможните опити, така че дръжката все някога ще я нацелиш. Другото, ако не съвпада 100 на 100, до 4тия опит ги сменям и на 5тия вече избирам най-подходящото, от вече използваните поне да взема повече точки. Добре, че тук не е само на "случаен" принцип:)

jundra, .water., лудакрава1 и още 1 човек харесват това.
  18. bim177

bim177 Обитател

ако някой му е възможно да помага със рог за пиене Благодаря предварително

19. milkoga1

milkoga1 Господар

Оказа се не толкоз зле колкото очаквах ;)

georgiev, [[Fermerkaa]], desi232 и още 1 човек харесват това.
  20. sahara83

sahara83 Познавач

Честно казано куестът не е особено труден без много усилие вече взех реда и по-хубавите разни.:)

[[Fermerkaa]] и desi232 харесват това.