Дискусия: Викингска сага 3

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 28.4.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. metalABV.bg

metalABV.bg Активен автор

341 рога-без Харита.Навсякъде дървета.

2. Роналдиня

Роналдиня Кандидат за признание

560 броя-без да разхождам харита(от мързел) от дългорастящо растение+острови ххл .

[[Fermerkaa]], staneli, -helixme4o- и още 1 човек харесват това.
  3. staneli

staneli Старши болярин

605 рога, 2 полета снежна топка, 1 лимец, 1 и половина медена роса и половин поле дървета. С харита и редове.

Ама защо постоянно /при всеки евент/ променяте местоположението на изскачащия предмет при подаръците?
    А-ха и да пратя зимния сън на съседите.

Роналдиня харесва това.
  4. Mermaid

Mermaid Обитател

Чудесен резултат , аплодисменти :)

5. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Едва ли ще дава повече от карамфилите :)

Мислих си, че сега като имам карамфили(защото скоро ги отворих), ще имам и доста изскачащи. Но като гледам разликата с другите... И нямам нито едно Хари. Но чак такава голяма разлика.... Направо ми се доплака :cry:

6. tani1980

tani1980 Полубог

682 бр от обикновени дървета и добре разходени Харита. :):p:music:

[[Fermerkaa]], Mermaid, staneli и 3 други харесват това.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Нивото на другите е високо.
    А и купите ти качени ли са на дървото?
    (Но и без редичката има доста добри награди, играй колкото можеш, всичко сме минали през неизпълнени докрай куестове, горе главата.)

Май си отличника днес.
    :)

8. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

mushnuk харесва това.
  9. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като гледам направо съм да ме оплаче човек, 267 от тинтява, дори 6 харита имам и тях разходих навсякъде, ужас.

10. Роналдиня

ей това най ме мързи.Браво. :)

ПП:malkata_ice,а на малки полета ли си?

tani1980 и -dd76- харесват това.
  11. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Бях засяла на големи. На малки изкачат повече ли ?

12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

при мен са 435 изкачащите П.С-55 монети в другата ми ферма победих Ингрид от третият път

Последна редакция: 2.5.17
  13. Роналдиня

Ами едно голямо поле е равно на 4 малки.Шансът е по-голям .

[[Fermerkaa]] харесва това.
  14. tani1980

tani1980 Полубог

То щото има техника иначе едва ли щях да си играя на разходки.Пък и в началото винаги пуска повече що да не ги вземе човек докато има възможност, докато не са врътнали кранчето.

15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Май няма нужда да питам, но това от Котешка мента ли е?
    Щото при мен от 2 полета с карамфили, 1 поле мешано обори и дървета, на бахама 1-то поле с дървета, а другото мешано - обори, дървета и малко Медена роса - 253.

П.П. Оффф Котешка мента не било най-дългото! Както и да е.

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да.
    От 44 големи полета не можеш да очакваш повече от 44 изскачащи. (1 поле дава не повече от 1 бр.) А от 202 малки можеш да очакваш и повече, все пак зависи от ниво, % на купите и къде са, редички (има три такива за малко увеличаване на шанса), харита, как са настроили изскачането и т.н.

Презареждаш ли играта? (Не рефреш с F5, а reload на страницата.)

17. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

Благодаря за инфото. То си е логично, но без да се замисля. Иначе си сея на малки поленца като дойде събитието, но ми е така тегаво без техниката... :) Но нямам нито редчета, нито Харита и купите ми са почти до горе. Бавно, но славно надявам се, че ще успея да взема редчето :)

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И да не са съвсем пълни, важното е да са на дървото (руната Жива легенда да е активирана срещу звезди и да са предадени там купите.)

П.П. С пробната игра прибрах първите 52 монетки, стикер и осигурих най-калпавата цъкалка Ингрид (която все пак е много добра).

[[Fermerkaa]] харесва това.
  19. malkata_ice

malkata_ice Знаменитост

52 монетки са добре, аз спечелих 15 само :D За първи път играя такъв куест, нали е на късмет избора с брадвите?

20. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Донякъде е на късмет.
    Но дръжката можеш да я нацелиш да е най-добрата. Там са 5 възможности за 5 опита.
    Ще й свикнеш. (Май 3-ти път я играем.)