Дискусия : "Викингска сага: Право в целта"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 4.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Защо след като уцелих от първият път центъра , не ми отчете 10 СХ?????Даде ми само 65 монети

2. elince77

elince77 Кандидат за признание

На куестовете в читалището искат грънчарски съдове.

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ми имах монети, акули имам 2, тотемарници - 2, другите обори ептен за ничий не ми трябват. Взех я да има. Стига да има змийчоци ще й намеря местенце в манифактурата. Абе взех я, за да се намира. Тотемарница не исках, и времето й дълго, и папка цели три тукана... Да, тотемът има добра стойност, но по-лесно се прави перушина :D.
    Ако веднъж вече си го нацелил не дава СХ, само допълнително монетки.

DAN63 харесва това.
  4. DAN63

DAN63 Обитател

А Х ААааа , ясно xDxDxDxDxD клошарска работа значиxDxDxDxDxDxD

-dd76- харесва това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Нещо такова. Иначе трябваше да пазарувам я звезди:wuerg:, я ЗБ, я розова ферма - съвсем безполезни за мен нещица.

DAN63 харесва това.
  6. DAN63

DAN63 Обитател

А аз се чудя дали да играя за бананите , останаха ми само 839 след като отворих всичките нови неща... Друго си е да имаш четирицифрен излишък ;) В змиярника не се оглеждам , грънци на моя пазар никой не купува , цената им е под тая на змиите....та затова попитах дали няма някаква далавера , да се откажа от бананите и да вземам грънците :p

7. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Че къде са давали толкова много тотеми, та да имате даже по 2.
    Не ми пука колко животни иска производството, аз туканите за нищо не ги ползвам, така си стоят.
    Папагалски пера не произвеждам, падат ми от дърветата.
    На моя пазар тотемите са по близо 40 000 а грънците по 22.
    За мен си струват и двете производства.

8. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

При мен също не се виждат другите награди освен монетките

eva-mina ID: 36015607

9. amira

amira Обитател

Взех си розова ферма, ще й отиват розовите обори, но не знам как да я активирам. Та моля за помощ.

Последна редакция: 8.10.17
  10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

От настройките на играта - темата променяш.
    От куести Диви животни и Любов към животните.

amira харесва това.
  11. amira

amira Обитател

Благодаря, Муши. Свърших я тази работа. :D Сега ми е едно розово...

12. Doremi

Doremi Старши болярин

Ух, ама как ме е яд, че се излъгах за Платината, ама наистина вече си забранявам да си вземам такава награда! 3 пауна и един Илен! Няма ли да се спрат с тези лигави награди вече! И имам останали монети и няма за какво да ги похарча, освен за нещо, което виждам какво е, ако ще и да е в менюто форевър!

beti06, DILQNADELI, .water. и още 1 човек харесват това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И аз бях с три оранжеви пауна, а четвъртото вече не се сещам какво оранжево още се беше пръкнало.

DILQNADELI харесва това.
  14. Doremi

Doremi Старши болярин

Ама и стръкове няма да вземам вече. От календар каквото се падне - това ще е, няма как да се излъжа, монети да дам за тайнствено и загадъчно вече, щото комбайн съм хабила и време - и какво- за боклуци. Край, ама наистина.
    Далеч съм от мисълта, че само при мен е така. От много време тайните им са разкрити - зад тайнствено стои една люспа от гол шаран.

beti06, лудакрава1, -georgi88- и още 1 човек харесват това.
  15. Пума~`

Пума~` Ветеран

при мен и стръковете и оборите бяха много зле, за фермата. Нищо ново не се падна, а на острова стръковете както винаги ми дадоха много добри дръвчета като индийско орехче което вече го имам цели 6 пъти, шоколадова лоза ххл, смирна и акация. :)

Doremi и DILQNADELI харесват това.
  16. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Брей щеше да е супер ако можехме да си разменяме излишните монети помежду си....:pфръц ама надали.БП трябва яко да са се изпонапили за да го направят.....xDПП живей с надеждата за утрешния ден и не губи никога кураж до следващият тираж

Doremi, mushnuk и DILQNADELI харесват това.
  17. pepa551

pepa551 Анализатор

Взех редичката,бананите и CX.Но първо си осигурих техниката:p,че без нея си е направо мазохизъм
    при тези прогресивно увеличаващи се количества при куестовете

staneli, Doremi, ..koni.. и още 1 човек харесват това.
  18. Doremi

Doremi Старши болярин

Ама хич не ми е до това, че съм останала без обори, никога не са ме вълнували, въпросът е принципен, че зад загадъчно и тайнствено вече шансът за нещо е сведен до почти нищожен, имам достатъчно опит и мога да сравня как преди съм се радвала, дори да не съм ползвала нещото, което се пръкне. И сега новите дървета не са ми по полетата, нито оборите, само в складовете. Взех ги сега заради малкото надежда за моментната приятна изненада... мъничката играчка от шоколадово яйце..., което се оказа празно... отново. Дано сте ме разбрали. ;)

DAN63, Пума~`, milkoga1 и още 1 човек харесват това.
  19. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

ние разбрахме от раз ама БП нищъът.Аз отдавна не си купувам загадачни обори.щот свястното остава при бп-а при мен квот остане

Doremi и DILQNADELI харесват това.
  20. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Само първия път дава супер храна. След това само монети.

beti06, лудакрава1 и eva-mina харесват това.