Дискусия : "Викингска сага: Право в целта"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 4.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Здравейте! При всяка игра, всеки ден записвам получените резултати от полетата и в плевнята. Вчера имах 313 рог за пиене, а днес след обиране на всички полета имам - 287. 26 броя по-малко. Защо? Къде са изчезнали? ИД 37605996

2. kismit

kismit Активен автор

Никъде не са изчезнали. Изскачащите предмети от полетата не са постоянна величина. Бройката им се променя, независимо дали садиш едно и също нещо.

3. polina_78

polina_78 Подрастващ автор

Три - четири броя изскачащи от поле. Едва за една супа. И как ще направя 40 игри. Много съм разочарована от този евент.

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Точно толкова има отчетени и при нас - 347 от полетата и 40 от подаръци, прилагам ти лога, само имай в предвид, че към времето трябва да се добави 1ч. Не намирам липса, на база отразените бройки получени от полетата и подаръци:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../c4cd48d2e8bf2137b6142d468926db6e59d742b7.png

Точно толкова има отчетени и при нас - 247 от полетата и 40 от подаръци, прилагам ти лога, само имай в предвид, че към времето трябва да се добави 1ч. Не намирам липса, на база отразените бройки получени от полетата и подаръци:
    https://sharedimages.bpsecure.com/C.../c4cd48d2e8bf2137b6142d468926db6e59d748ad.png

Последна редакция: 6.10.17
  5. sm0uk3r71.

sm0uk3r71. Подрастващ автор

тц..............много затегнато кранчето при корена от 4 полета с дузина харита за 2 супи

6. .water.

.water. Обсебен

За да вземеш реда и цъкалките не са ли необходими 30 игри гледам ,че последното облаче е празно тоест произволна цъкалка по наш избор?

bubolina8 и fermer4etoo1970 харесват това.
  7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Точно така, water, слагай смело, потруди се добре (с'ъс пот на чело) :)

.water. и bubolina8 харесват това.
  8. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Изрично е посочено, че последното облаче може да се запълни с произволен предмет, т.е. Мегалитна криеница е един вид бонус и редът може да се нареди с 30 игри.

9. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Да ти имам проблема!

Сутринта към 9 ч.:Основно поле-4 бр,Пусто поле-5 бр, Горска полява-8 бр, Острова-9 бр.,Дъждовна-6 бр./снощи бе още по-зле/xD
    Преди малко: Основно 13 -бр. , Пусто-10 бр., Горска-12 бр. , Остров-6 бр. , Дъждовна-4 бр. /благодат/

Общата наличност на рогове в скромната ми ферма в момента след 4 реколти с растение на събитието е 339 бр. /богаташ/xD

10. munci1991

munci1991 Обитател

край с евента

pepa551, ..koni.., Lili_sv и 6 други харесват това.
  11. dilus65

dilus65 Прохождащ

За пръв път пиша тук.Не повече от четири рога на поле,но пък от осем хвърляния седем в центъра.Чуствам се овъзмезден.;)

staneli харесва това.
  12. staneli

staneli Старши болярин

След 24 изиграни игри все още не ми достига растението, но съвсем скоро това ще се промени. Средно по около 17 бр. на поле изскачат /с 21 Харита/, но пък купите ми не са на макс /преценила съм, че щом за сега се справям с евентите/куестовете предсрочно, няма да пълня последното ниво с животни /ми не ми се дават толкава много животни и това си е, не че не мога, ама.... xD/

13. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ей не наядоха се тея фермери. 1200 пари за 1 лайно!

arseniq1 харесва това.
  14. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Извинявам се за неумесния въпрос, но взех розовата ферма някой може ли да ми каже как и къде да я намеря зада я актевирам

15. xari_myri

xari_myri Ветеран

комш не е ли при декорациите

16. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

направих го комше

17. Пума~`

Пума~` Ветеран

отиваш в настройки на графиката и звука и там натискаш на тема и оставяш на розова ферма, след рефреш ти илиза. :)

xari_myri харесва това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

с този проблем се справих сега друг ме споходи и там чакам отговор:cry::cry::cry:тук всичко стана само измама и за пари баси писна ми вече яко едно купуваш друго ти се дава

19. .water.

.water. Обсебен

pepa551, [[Fermerkaa]] и fermer4etoo1970 харесват това.
  20. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Ъъъъъ ...... сетих се! Пробвай да приключиш в последната минута. :p
    Тръпката ще е къде, къде по-голяма! xDxDxD

pepa551 харесва това.