Дискусия : "Викингска сага: Право в целта"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от KAtanasova на 4.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. -niksan-

-niksan- Обсебен

Спокойно има време:):)
    И аз съм ,под 2208)8)

pepa551 харесва това.
  2. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Някой да има идеята за вярната комбинация: Острие, дръжка и символ ? Да успееш да оскубеш всичко е хамалската част от евента. Да лашнеш 5 десетки , си е тръпка !8)

eva-mina харесва това.
  3. .water.

.water. Обсебен

Няма вярна комбинация налучкваш всеки път е различно.

DILQNADELI, pepa551 и fermer4etoo1970 харесват това.
  4. milkoga1

milkoga1 Господар

Няма такава,всеки път и при всеки е различно.

5. Dionys

Даа, цъкаме "комар" с програмистите. Признавам, хитро са го измислили. Хм, двоумя се дали да се напъвам до край!

eva-mina харесва това.
  6. -niksan-

-niksan- Обсебен

Важно да имащ повече готови супи,когато почнеш да хвърляш влизаш в ритъм,само дръжките са 5 там ги сменяш на всяко хвърляне,докато улучиш правилната дръжка,другите неща когато на едната игра си го оцелил правилното острие на другата игра няма да е същото:)

eva-mina харесва това.
  7. pepa551

pepa551 Анализатор

Последният път заложих на дърветата,печеливши излязоха полетата.Сега е обратното.При оборите:
    жаби,хамелиони е най добре-колкото обора,толкова и рога.:pПърво влизане 231 без подаръци.
    Играя !;)

eva-mina, staneli, лудакрава1 и още 1 човек харесват това.
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Обаче златният корен хич не е дащен откъм изскачащи. Варианти различни - или натрупване на растения и след това битка за изскачащи (с дълги растения, дървета или моментно поникване). Или денем златен корен, нощем дълго растение. Или част от полетата със златен корен, част с нещо друго.
    С харизаната супа успях да нацеля центъра, ама чак на последния опит. Но и от това съм доволна.

eva-mina харесва това.
  9. Dionys

Благодаря приятели!

10. staneli

staneli Старши болярин

Седем игри изиграх - 386 монетки. Един път само успях от първото хвърляне да целна центъра. Май ще успея да си взема от магазина всичко, което съм си набелязала.

пп. Утре като въртим за цербера, може да ни споходи и късметът с % повече плевня. :p

Последна редакция: 5.10.17
    pepa551, Пума~` и DILQNADELI харесват това.
  11. arseniq1

arseniq1 Обитател

Като за слаба ракия на мен ми даде 210рога...от мечки и коали за целта.първо правя културата 5 пъти на ден обиране ....и после обори...ако има след играта желаещи да си купят мечки да ми пишат на личен...ахах Весел ден колеги...:D;):p

12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пускаш ги на пазара ище ти ги изкупят.
    Дори някой да иска да ги купи може да сте на различни пазари;);)

arseniq1 харесва това.
  13. arseniq1

arseniq1 Обитател

Никсан ти ме взимаш много на сериозно:D:DАм нека всеки с повечко милиони да се огледа за мен на пазара с мечките може да ударя кьоравото...:D:pП.П и да съм точна нямам личен...:D

-niksan- харесва това.
  14. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Имам малко СТ и затова не мога да разчитам на бързо, ще сея през деня растението, а вечер ще пробвам с по-дълго растение, дано там се разпуснат малко, то иначе по 1 супа на обиране :mad:, незнам колко време ще трябва за 40.
    И все пак се надявам, че ще успея за реда.
    9 супи--417 монети, нито един център от първия път:mad:.

15. munci1991

munci1991 Обитател

milena7004, .water., joujoujouj и 2 други харесват това.
  16. -niksan-

-niksan- Обсебен

То има играчи с милярди :p
    Това милионите са джобни пари за тях;)

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Роди ме мамо с късмет, та ме хвърли на сметxD.

18. staneli

staneli Старши болярин

Ей, браво. Аз имам едва 45 врътки, обаче ще чакам церберчо и тогава ще въртя. На прегледа на наградите гледам, че имам 100 % плевня, та дано и аз късмет да извадя. Ще посъбера още някоя и друга врътка после оттук-оттам.

19. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Тъй, тъй, щото сте забравили как пееше :p

Че и 200! Късметлия :) На мен такова фермерско чудо ми се е случвало веднъж...или дваж, при това само 100% и то когато съм на финала на евента xD

Doremi харесва това.
  20. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

Добър ден! Вчера в плевнят имах 411 бр. рог за пиене. Днес след обиране на всички полета в плевнята имам 387 броя. Защо имам с 24 броя по-малко? Всеки път си записвам всеки ден всичко, което получавам от полетата. Моля за отговор! ИД 22450744