Дискусия: Вещица чистница

Discussion in 'Дискусии за играта' started by Кобрелия, Oct 3, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Вещица чистница
    (поредица от уикенд куестове)

В тази тема можете да споделите своите впечатления, стратегии и мнения за събитието!
    Моля, използвайте я по предназначение!

Приятна игра!
    Екипът на Фармерама

.TAINNA. likes this.
  2. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

между 1 и 2 има 2 седмици интервал, а между 2 и 3 е само 1 седмица. Да не би да има грешка?

3. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, не, няма. Приятна вечер!

.TAINNA. likes this.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

За I част ще са необходими 11 985 бр. натъкмен лъв за задачите, които не са за време. А за задачите за време - 750 и 1500.
    За II част ще са необходими 759 бр. шапки на вещица по безопасността.
    За III част ще са необходими 10 855 бр. водни гъби за задачите, които не са за време, а за задачата за време ще трябва да се отгледат 999 бр. водна гъба.

Last edited: Oct 3, 2024
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря :)

Bamze and mushnu4ka like this.
  6. tanyamery

tanyamery Адмирал

Понеже в момента си разполагам с времето, много ми харесва колко бързо зрее този натъкмен лъв. Направо е супер!

7. l.bm

l.bm Стажант

И аз много се зарадвах.

8. Bamze

Bamze Главен болярин

А аз се изненадах приятно. Бях се притеснила за 2 и 4 задача с таймера, дали ще успея да ги изиграя, но сега ми се вижда напълно възможно.
    Приятна игра на всички!

9. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Успях да се включа във времето на плевните от вчера и взех реда. :) Оттук нататък спокойно ще събера и останалото растение.
    Слънчев следобед!

10. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

аз приключих и двете събития.Колелото беше благосклонно , активирах бонуси и айде.Уикенда не ми се занимава с вещерство–въпреки , че ми е любим занаятxDxDxD Успех на всички незавършили.

Last edited: Oct 4, 2024
  11. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

Утре в 11ч. стартира "Вещица чистница II". За изпълнението на тази част за 60ч. трябва да съберем 759 бр. шапки на вещица по безопасността от полета, на които ще сеем растение за "Надпревара в полунощ" и ще изскачат и туби за гориво! 8) Поредната недомислица на БП. :wuerg:
    Успех с шапките! :)

Last edited: Oct 17, 2024
  12. dedoto

dedoto Адмирал

Мноого фъркати пуснаха >:(с такова темпо до другия петък ще се съберат :mad:само 38 броя :wuerg:

13. Bamze

Bamze Главен болярин

И при мене е така - 38 и 30 от двете полета.
    При 30 изскачащи на реколта / растение от 6 часа/ трябват по 4 реколти на поле за 24 часа.
    Има бустер за изскачащите, който има - аз имам един.Ще го пусна в неделя, ако ми потрябва. И ужасяващ букет за намаляване на времето на реколтата. / ако не играете Надпреварата/.
    Дано се справим! Успех с хвъркатите!

П.п. Ще играя само първите нива на първите 3 задачи / това прави 165 шапки/ и всичките нива на 4 задача /това прави 264 шапки/, за да взема фигурката. Може би има шанс! После, ако имам шапки, ще довършвам нивата в първите 3 задачи.

Last edited: Oct 18, 2024
  14. sco

sco Велик майстор

Не съм сигурен дали ужасяващият букет ще помогне, защото камелината се води растение на събитието, а не пълнолунно растение.

Bamze likes this.
  15. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

При мен са 47, пак е слабо.Ще сложа патладжана да видя там как ще е.

DILQNADELI likes this.
  16. Bamze

Bamze Главен болярин

Така е, на камелината няма да действа. Затова в скоби съм уточнила, че ужасяващият букет е в случай, че не се играе Надпреварата.

dedoto likes this.
  17. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ще играя само на 2 и 4 задача до края,на едната да взема цъкалката на другата стикера,може и без стикер да се мине.На 1 и 3 задача само до първа стъпка,да мога да мина на следващите задачи.От две реколти117 шапки.

Last edited: Oct 18, 2024
  18. ka-linka

ka-linka Посланик

206 фъркати до сега, може и да ги докарам до 759 без фокуси, ще видим в неделя вечер. Успех на всички!

19. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Приключих. Всички усилия на всички нива. Вчера преди обяд 4 пъти сях растението за "Надпревара..." със СТ. След това сях 6-7 часови растения с ужасяващ букет. Нощес имах посято 10 часово растение, че от него имах по-малко, да попълвам запаси.
    На всички играещи стискам палци да се справят с изскачащите и да вземат предмета за реда и каквото още успеят!

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Взела съм реда, а не намирам Вълшебно утро. Имам нужда от помощ. Муши? Къде съм го сложила? Моля те помогни ми :) По мой спомен изиграх всичко миналия път.