Дискусия-"Весели приятели" - временно събитие

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Jul 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте, фермери!

В тази тема можете да споделите своите впечатления,
    стратегии и мнения за евента.

Желаем ви приятна игра и много забавления!
    Екипът на Фармерама​

2. черешка

черешка Старши болярин

Общо необходими продукти:
    11 250 жълта роза
    180 сладкиши за приятелство
    945 отвара за приятелство
    2 940 пшеница
    3 600 къпини
    360 ябълки
    240 зайци
    480 джанки
    720 слънчоглед
    1 440 орехи
    загадъчен обор "Драко" като награда от куеста е до костенурка

Last edited: Jul 22, 2015
  3. lassie1

lassie1 Прохождащ

Общо награди:
    189 400 ТО
    42 200 ТрТО
    47 660 МП
    Ред
    165 супер тор
    172 Мими тор
    42 супер храна
    30 звезди
    9 купона по 3 часа
    7 парти билета
    17 розово желе
    10 загадъчни обора "Драко"

4. kosdas

kosdas Анализатор

като видя за подарак розово желе значи да чакам старт на месеца с селекция
    а тука малко се пооляха с заиците и джанките

Valkaaa76 and черешка like this.
  5. kaka_Galq

kaka_Galq Подрастващ автор

Много ми се виждат бройките на отварите :cry:, но ще се пробвам, дано имам повече късмет с оборите ( в "надхитрени" нямах никакъв, нито с оборите , нито със стръкчетата, а хранех големи надежди. Името много му подхожда.)

nefertiti and черешка like this.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Аз отново играя, пак от скука или по навик, но нали трябва игра да става. А цъкалките са отново доста добри. И от загадъчни не бягам, проба за късмета ми са :p. Изскачащите не ме притесняват, но времето ще покаже. Малко зайците не ми достигат, на пазара в момента няма, но има време - или ще се появят, или ще си отгледам едно поле зайци xD.
    Този път поне времето е повечко, ще е по-удобно за по-заетите фермерчета.

7. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

:eek: Не е ли малко нахално да искат джанки (идват от "късметлийски" стръкчета или кредитна карта) и то 480бр.?
    Не си спомням друг път да са ни искали тайнствени дървета.

8. черешка

черешка Старши болярин

Не зная защо искат джанки.... нямам представа... и зайците са доста....не зная защо са преценили така...

9. milkoga1

milkoga1 Господар

Принципно абсолютно всяко едно нещо,което е в играта може да бъде вкарано в евент.Въпрос на преценка от програмистите,пък и винаги има нещо което е невидимо за нас,т.е.винаги има и подтекст.Тъй че и да се чудите и маете,полза няма,ще се дават джанки.

10. tani1980

tani1980 Полубог

Видяло се е, че нямя да вярим ракия от джанки... Ама зайците са си множко... Като започне ще видим и с изскачащите как ще бъде, щото там съм много скептична.

milkoga1, MARV3000 and черешка like this.
  11. desi232

desi232 Посланик

и аз ще го играя,реда е хубав,за мой късмет сутринта взех редчето от нахитрени,доста проблеми са има днес играчите

черешка likes this.
  12. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

Прав си донякъде, но също така принципно си и е адски нагло! В случай, че подтекстът е: "сега - джанки, другия път - 300 плодове ачачайру и 280 костенурки", ще приключа с тази игра, колкото и да не ми се ще.

13. milkoga1

milkoga1 Господар

Ами така е,доколкото си спомням скоро имаше евент дето се изискваше доста високичко ниво

14. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

Току-що ми хрумна да ви питам... когато играете евенти, махате ли всички неща от полетата (т.е. играете с максимум полета) или оставяте нещо?
    Аз невинаги махам всичко като напр. подаръчните дървета, 1-3 секвои и по някой и друг рядък обор/дърво си оставям.
    А вие?

milkoga1 likes this.
  15. milkoga1

milkoga1 Господар

аз принципно разчиствам всичко,без домашните животинки

16. desi232

desi232 Посланик

зависи,ако са много бройките за кратко време,махам всичко от полетата,но иначе по дългите евенти играя на 2 полета,а горската поляна ми е с обори и дървета,аз имам Хари Кравайчето само него не го махам

черешка likes this.
  17. Zlobara

Zlobara Активен автор

Аз не махам нито едно дърво по време на евент само оборите
    Е , имам загуба на евент но причината беше, че един ден нямах интернет

черешка likes this.
  18. milkoga1

milkoga1 Господар

то зависи колко дървета,аз ако оставя всички барабар и ябълките,няма да остане и едно поле за засяване,това е много относително

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз махам всичко.днеска в 14 часа взех реда ,защото покрай унгарския евент , изкарах около 5 милиона,на другата ферма го взех по рано тази сутринта,но без да си давам зор,доста помощна техника имаше която ми помогна.

черешка and milkoga1 like this.
  20. _Gem_

_Gem_ Младши експерт

ОК, мерси на всички за отговорите на моята блиц-анкета! :D