Дискусия:"Веселба със светулки"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.4.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Евента практически няма край, а и е индивидуален - всеки преценява кои фенери да запали и кои да остави. Броят на китките зависи от това за кои награди ще играеш.

mushnuk харесва това.
  2. bilq76

bilq76 Познавач

може ли да помоля за една проверка на втора стая че предавах от телефона и май нещо сгафих губеше ми се нета

3. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Контрабандата не е лесна работа :p

bilq76 харесва това.
  4. bilq76

bilq76 Познавач

вярно си е особенно в движение, добре че ще пътувам чак в понеделник пак иначе израза "луд не омалява.........." ще важи за мен:D ама поне с дърветата имах късмет за 15 гулдена се сдобих със скоруша, джанка и брекина:music:

joujoujouj харесва това.
  5. joujoujouj

joujoujouj Полубог

:) ееех, брекина исках и аз, ама (не стана)...от раз и вече съм пас xD

6. desi232

desi232 Посланик

по смотан евент не бях играла:mad:-.-:mad:

nefertiti, mell и .water. харесват това.
  7. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Във втора стая са запалени 1, 2, 5, 6, 8, 10, 11, 14, и 16.

8. bilq76

bilq76 Познавач

благодаря е изтървала съм един фенер все пак много благодаря и весели празници:)

9. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

във фармерама приятнелю можеш всичко да очакваш приятелю-затова е и най-лудата ферма....

nefertiti харесва това.
  10. desi232

desi232 Посланик

взех реда,довечера ще взема и супер храната и мисля да приключвам,няма смисъл да играя повече

Valkaaa76, .water. и лудакрава1 харесват това.
  11. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

И аз взех реда но за супер храната ще е утре, мисля да се напъна и за купончето техника ...;) И до там!!!!

nefertiti и desi232 харесват това.
  12. -niksan-

-niksan- Обсебен

Задачата трябваше да е кръстят приказка без край.Има един филм така се казва.
    Сееш без да му се вижда края,от как е почнала само сея Зюмбюл и Искраящо плодче ,не му се вижда края.
    ;);)

лудакрава1 харесва това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

При мен краят му се видя преди някакво количество времеви единици.
    Редичката ми излезе 10200 светещи, 18000 зюмбюла, 600 палатки, 440 термоса и 18 раници. Купонче, супер-храна и стикер още някакви растения и изскачащи и някакви други нещица.
    Като цяло: от една страна по различно и напрягащо сивото вещество, от друга - досадно внимаване къде какво да предадеш и много растения... Дали бих играла отново подобен куест - може би не, или ако играя - ще да е от скука. Сметките какво ще ми трябва ми доставиха повече удоволствие от самото изиграване xD.

П.П. Не е по темата, но къде другаде да си изразя възмущението от дебелите цени на цветята от колелото? Добре - няма безплатен обяд, така е. Но са доста височки. Дано след разпродажбата най-сетне ги пуснат на ПиТ. С удоволствие бих раздала излишните ми цветя.

ZORBA13, Valkaaa76, лудакрава1 и 3 други харесват това.
  14. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

и аз взех реда, утре ще са купона и супер храната.
    На мен ми липсва лупина и диско роза и дори да искам да ги дам, нямам 270 гулдена. Със сигурност ще ги пуснат на ПИТ, тъй като го има ключовото "може да се закупи многократно", но вече не мога си и представя за какво биха се заменяли:oops:

лудакрава1 харесва това.
  15. zorro58

zorro58 Главен болярин

е не забравяйте , че играта се играе от много страни , това , че тука сме неравностойни в заплащането , никой не го интересува , тея гулдени за тях да все едно да изпиеш едно кафе

-niksan- харесва това.
  16. -melani14-1

-melani14-1 Стажант

Здравейте приятели, не знам дали е подходящо тук да задам въпроса си,но е свързан със задачката и затова ще попитам тук: Направих си 34 монети със звезди, купих си купон за комбайн за 10 монети и танцът на светлината за 15 монети и ми останаха 4 монети, къде ми отидоха останалите 10 монети? Ако някой от админите не си е доспал да пие едно кафе,да се събуди и да ми върне 10-те монети,аз съм се трудила с пот на челото за тях.....;):)

17. kosibosi63

kosibosi63 Активен автор

здравейте,голяма грешка направих купих си два пъти едно и също и сега не мога да приключа ,не може ли да се върне някак това което съм го купила два пъти?Ако може някой да ми помогне

18. zorro58

zorro58 Главен болярин

ми и ти пий едно кафе , па им остави едно ИД за всеки случай

19. дафина

дафина Стажант

и аз не до видях и се прекарах по същия начин взех 2 еднакви цъкалки

20. aylakz

aylakz Редовен

Благодаря ти много,взех си реди4ката,купона ,храната и звездите.Благодаря ти :):):)