Дискусия:"Веселба със светулки"

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от Кобрелия на 27.4.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. aylakz

aylakz Редовен

xDxDxD

dj_1 харесва това.
  2. petty762

petty762 Прохождащ

Незнам колегата как ги е смятал тези зюмбюли и плодчета, но на мен ми излязоха - Зюмбюли-28800, Плодчета-19200, Палатки-1160, Термус-1200 и Раници-20 /400 термуса и 400 раници, включени са в общата сума на термусите и палатки/. Успех на всички

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Един "по-сдъвкан" вариант на избраното за игра от мен:

С червено е отбелязано това, което трябва да се отвори последно в даденото ниво, за да се получат 3 линии.

П.П. Критерият ми при избора на вариант беше минимум растения за бучкане.

Последна редакция: 28.4.16
    ENERIDA, SULIO_PULIO1972, slaytanic1878 и 10 други харесват това.
  4. aylakz

aylakz Редовен

Благодаря,ще се възползвам :):):)

5. aylakz

aylakz Редовен

Дори си го разпе4атах за по лесно да не ровя да търсяxDxDxD

pigi102, [[Fermerkaa]], Кобрелия и 2 други харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Като направиш линия (хоризонтална, вертикална или по диагонала) минаваш на следващо ниво. Ама така ще ти даде само 2 монетки. По-рационално е да правиш 3 линии едновременно, тогава ще получиш 8 монетки. (Но все пак може и да не гониш количество монетки.)

aylakz харесва това.
  7. tani1980

tani1980 Полубог

Тъй, ами аз като никога не съм играла бинго и понятие си нямам от линии... Та по колко плочки трябват за една линия? В една таблица ли трябва да има три линии? Фая-та колкото повече чета, толкова повече се омотавам като пиле в кълчища. По рождение и по принцип не съм блондинка, но тук са прекалили със сложността. В играта играят и деца или са забравили този факт напоследък.

Все по-идиотски взеха да ги правят евентите. Като замисъл, идея не е зле иначе, но исканите бройки са си много.На ви сега хвалби кой кога завършвал евент. Да вземат малко да опростят нещата няма да е зле, този бълвоч ми идва малко в повече определено.

-mimoza-54, slaytanic1878, -dd76- и 2 други харесват това.
  8. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Аз го приключих - няма да го играяxDxDxD

SULIO_PULIO1972, Valkaaa76, metalABV.bg и 6 други харесват това.
  9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

[​IMG] по 4

10. lati24

lati24 Младши експерт

тоя евент е много объркан,вече се чудят какво ново да въведат успех на всички коите имат желания за копане

11. tani1980

tani1980 Полубог

Мерси Смоуки.Явно от много гледане и четене ми е убягнало.

12. -Защо-

-Защо- Напреднал

Аз като прочетох, ниво на трудност висока :eek:реших ,че ще е нещо по различно ,а то се оказа сложно на пръв прочит.С яко копане и седене пред компаxDКаквато е и целта на """""трудния куест"""""".

13. Мариана07

Мариана07 Старши болярин

От цялата работа схванах това: за 2 стинки палим 1 ред от 4 фенера, за 4 стинки - 2 реда от по 4 фенера и за 8 стинки - 3 реда по 4 фенера! Може и да греша :oops: , но аз си грабвам стикеру и евента за мен е приключен, а на всички останали УСПЕХ с тази главоблъсканица! ;)

14. zorro58

zorro58 Главен болярин

е поне не можете да се оплачете от подаръците в календара

15. -niksan-

-niksan- Обсебен

Човек трябва да помисли и какви линии да взима,защото може така да стане , да не му стигнат палатките и термосите.има линии който е по добре само със Зюмбюл и Искрящо плодче. да се взимат.
    Лошо е че трябва се скъсаш от сеене :cry::cry:

16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Имаш право, много ми харесаха:p.

17. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Добро утро фермери :) малко не по темата, но подобно на добре познатата от миналото игра :)

dimitrinkani, SULIO_PULIO1972, eva-mina и 4 други харесват това.
  18. b29pianobar

b29pianobar Стажант

Имам въпрос. Знам, че не му е тук мястото, ама не намерих друго. Прикл. календара. Защо има още 39 часа?

19. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Сигурно за да дадат време на тези, които са пропуснали да отворят прозорче. Дава им се допълнително време да си го закупят с ЛГ.

[[Fermerkaa]] харесва това.
  20. zorro58

zorro58 Главен болярин

а колко е минимума растения за "бучкане"