Дискусия: Великото угощение

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, May 25, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ka-linka

ka-linka Посланик

4-та задача от пълнолунните какъв сандък се печели - 4 или 9? В инфото пише 4, а не намирам 9 от коя задача се взема.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

IX, извинявам се, чеденце, отивам да оправя инфото.
    :oops:

ka-linka likes this.
  3. buba62

buba62 Главен болярин

Събрах 25 шишета, сутринта ще са 30 и започвам да сея. 10 шишета за зелени растения, 11 за лилави и 9 за жълти. Възнамерявам да активирам един бонус +200 реколта за диамантен слот, да форсирам отглеждането със супер тор и Мими тор и за няколко часа да приключа. Естествено ще се възползвам от утрешния подарък от Рошко +1 за 4 часа. След първото разсяване и за трите вида растения ще ми е достатъчно още два пъти да посея, ако съм смятала вярно, дано, пупупупу. Ще ми трябват около 1100 супер тор и толкова Мими. Набрала съм си от секвоите и съм събрала съм от сандъчета, защо да не я ползвам, пак ще се събере.
    Приятна вечер, фермери!

4. pgpr

pgpr Подрастващ автор

Е как, нали за първите семена е необходима и лъжица?

5. ka-linka

ka-linka Посланик

Трите едновременно не стават, с малка разлика във времето- да.

6. buba62

buba62 Главен болярин

В мелницата пуснах вчера след започването на събитието нещо за много време. Снощи и днес 3 пъти ми идваха шишета, трия от опашката за мелене зеленото растение, пускам го наново с повечето бройки, но не пипам храната за панди.
    Утре сутрин ще отменя меленето на зеленото растение и ще имам 30 шишета. И ще ги ползвам както съм писала.
    А лъжиците ясно, тях няма как да ги имам едновременно.
    Да, известно ми е. Едно подир друго ще сея.

.TAINNA., tanyamery and ka-linka like this.
  7. tanyamery

tanyamery Адмирал

Муши, ID 35237585 моля те надникни в моята плевня, не откривам нито един от вече спечелените сандъци за вечерно парти. Прерових и консумативи и декорации и не ги откривам. Благодаря.

8. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Танче, отварят се автоматично при спечелването. Т.е. търси само сандъци, които се съдържат в тях, другото веднага при спечелването се начислява.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Великото-угощение.22634/#post-203176
    ;):)

9. tanyamery

tanyamery Адмирал

mushnu4ka likes this.
  10. buba62

buba62 Главен болярин

Приключих успешно:
    Приятен следобед, фермери!

11. tanyamery

tanyamery Адмирал

Забравям да ги обирам тези трите гозби, дето дават благинки и туй-то.....

12. buba62

buba62 Главен болярин

И аз, и аз... Не си сама xD.