Дискусия: Великото угощение

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by mushnu4ka, Oct 1, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

102 от 2 менажерии (с мрачна светулка, тинесто чудовище и котки феи), 2 обора (зомби овчарник и домати-страшилище) и останалото светеща плесен. Преди това обрах 7 редички, които дават някакви % повече изскачащи (инструменти и ресурси), но нямам идея дали оказват някакво влияние на изскачащите от пълнолунното:
    - Весели празници;
    - Комикс № 8;
    - Поредица от облачета 2;
    - FARMERAMA на лед;
    - Щастлив април;
    - Мистериозен лабиринт;
    - Чифт единици 2.

ПЕПЕЛЯШКА and staneli like this.
  2. staneli

staneli Старши болярин

Аз си бях оставила за старта само "FARMERAMA на лед" 5 % и "До там и обратно" 5 %, както и дървената къщичка. Дали нещо от тях е повлияло на изскачащите и аз не знам, но предполагам, че може и да е така, защото на редичките не пише за кои полета точно е действието. "Поредица Комикс № 8" също дава шанс - 15%, но я обрах по погрешка сутринта, също "Чифт единици 2" - 5 % шанс.

пп. Предвид написаното по-горе от fermer4etoo1970, вече съм почти сигурна, че редичките влияят на изскачащите от пълнолунното поле.

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  3. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

За около 24 часа произведох 2460 солени...По мои сметки с това темпо за оставащите около 117 часа ще произведа около още 11000xD...Значи ще ми трябва чудо от рода на ежедневно от колелото 200% реколта:p...А дано, ама надали xD! Има ли смисъл да питам кой и защо ги измисля тези безумни бройки на едно поле за това късо време xD? И дали да продължавамxD... ?

4. tanyamery

tanyamery Адмирал

От призрачният календар - втори ден - 10 бр. сандъци Изобилие от пълнолуние.

5. dedoto

dedoto Адмирал

да пък тапите да ги споменавам че са още по зле:( дневно падат от 90 до 150(тея не знам как се паднаха 146 бр.) ама за оставащото време няма да се съберат за реда >:( пък да не говорим за цялото събитие:mad:

Last edited: Oct 4, 2019
  6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Не, не е така. Кликваш този, който искаш да вдигнеш, и предаваш там.

.TAINNA. likes this.
  7. mushnu4ka

Става. Изпробвано е. Но ако нямаш всичко необходимо, няма да е активен бутонът за предаване.

8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и аз като krassimira, не мога да предавам където си искам. Позволено ми е само клошовете да изпълнявам, след което те пак се нагласят автоматично. Имам всичко необходимо, но бутонът за предаване не е активен, само клошовете. Няма как да предавам в желаните стъпки. Муши? Малко разяснение моля как да прескоча стъпките на клошовете и да предавам там, където аз искам.

9. ka-linka

ka-linka Посланик

и при мен не става, докато не предам в един, другите са заключени

dedoto and .TAINNA. like this.
  10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

опитвам да играя по схемата на фермерчето и муши в 7 и 8 пост, но не ми позволява, а имам ресурс

ПЕПЕЛЯШКА and dedoto like this.
  11. mushnu4ka

Дай малко повече информация. Коя задача искаш да изпълниш, а не ти позволява?
    И да, само клошовете можеш да отваряш. Т.е. те показват, че задачата е отключена. Но ако имаш отключени повече от 1 клош - ти решаваш къде да предадеш, цъквайки върху него.
    И пак да повторя - за вземането на редичката могат да се пропуснат всичко на всичко три задачи - тези искащи хлебче, буркан и слуз. Не може да се пропусне/спести нищо друго.

12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Мисля, че разбрах. Следвам си клошовете и не се опитвам да играя други стъпки. Па де дьо не става :p;)
    Муши, стъпката, която дава франкехладилник и иска буркан с бисквити има ресурс, но не може да се изпълни. Като изпълня клоша, той може да не отиде на тази стъпка, а на другата с ъп на тройната тортичка. Не разбирам как мога да прескоч посочените от теб стъпки и как да накарам клоша да не стъпва на тях :)

Last edited: Oct 4, 2019
  13. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

С една дума, ядеш каквото ти сервиратxD, нямаш право на избор, за съжаление:(.
    Тапите са жива мъка, пълна скръб>:(.

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

В мелницата правим само по 1 от бисквити, слуз и хлебче. Тях съм си направила и чакат да ги вкарам в танца ;) Ерленмайер е проблема, с тапите. По таблицата за изпълнение на стъпките са нужни 21 Ерленмайер, ако не се лъжа. Затова като обера и насея, първо меля колкото ми позволява и после се пускам в танца по стъпките :)

dedoto and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  15. mushnu4ka

Като минеш клоша, даващ 4 сандъка с бонуси, ще имаш за отваряне два клоша - този за франкенхладилника (ако го искаш) и този за другия ъп за тройна тортичка. (Виж по-горе картинката, там се виждат, че тия трите са останали последни за отваряне заедно с още един, който трябва за редчето.)

16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Разбрах. Благодаря Муши, ако се заплесна и забравя, може всичко да отворя :D

dedoto and ПЕПЕЛЯШКА like this.
  17. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Какво й е на схемата неясното?! Започваш с 1, 16 или 14, които са началото на трите пътечки. Ако започнеш с 1, следващото е 5. Няма как да прескочиш от 1 направо на 6 или 8... Можеш паралелно и трите пътечки да попълваш, но схемата на всяка една е от последователни, точно определени стъпки. За първата е 1-5-3-6-8, за втората е 16-13-18-19-15 и за третата 14-12-9-4-7... 8, 15 и 7 отварят възможността да се вземе редичката, като предадеш 20 яйца в 10.
    2, 11 и 17 не са от значение за реда, с тях се вземат цъкалки.

-niksan- likes this.
  18. mushnu4ka

Ми то като си смелила вече хлебче и под. май ще предаваш и там xD.
    Пък тапите - и те ще се съберат, малко след 1/3 от времето на събитието сме още, време има.

19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Още за 7 колби и едно бурканче с бисквити ,за тях ми трябват тапи,навсякъде предавам;)

20. jundra

jundra Професионалист